- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
cinemazealot #151 üzenetére
Köszi a játékot. Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
dethroner
veterán
Ne keltsed a hangulatot, tudjuk hogy ez csupán a vakszerencse műve
És mellesleg Boldogok a lelki szegények, mert ...
Ezt mindig beszopjuk Bélám, de ez van, a kitartást egyszer majd nyeremények is igazolják, látsd a mostani nyertesek között is van olyan, aki fórumozik aktívan. Na nem sokan, de akad.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bul07
nagyúr
ÁÁ csak kellet volna egy elfekvő reg és azzal játszani, több esélyem lett volna
, megint jött a papírforma a nyertesek terén
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
glaci
őstag
Köszi szépen a megerősítést!
Megnyugtató, hogy az idős kori elbutulás még nem uralkodott el rajtam nagyon.
(Jó, mondjuk 46 évesen még csak éppen, hogy elkezdődött, ha minden igaz.)Én bármit elfogadtam volna, de sajnos most (megint) nem volt szerencsém.
Majd talán legközelebb.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
nap
addikt
Gratulálok a nyerteseknek, a helyes választ adóknak, és köszönet a szervezőknek a játékért!
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
glaci
őstag
Gratula a nyerteseknek!
(Én most is hoztam a szokásost, de talán van még vissza egy kb. 20 évem, az alatt még esetleg nyerhetek majd én is valamikor, ha nem maradok le a meló miatt.)Felmerült a csak öregeknek szóló játék.
Én olvasok, de korom miatt a memóriám már nem olyan pöpec, mint régen. Szerintem ha időm engedte volna a linkelt régi törzsolvasós játékot (mert, hogy sokszor le is maradok, mint arról is), akkor sem emlékeztem volna a kérdések nagyjára. Szerintem ha az öregeket akarjuk helyzetbe hozni, akkor ahogy azt már írtam tegnap is, inkább egy korral járó szorzó lenne hasznosabb és így az öregek többször lehetnének a kalapban.
Persze mindezt csak OFF -ban, mert ha mindenki becsületesen játszik (és miért is ne tenné), akkor azért mégis csak a jelenlegi helyzet az, ami igazságos. (Az már egy másik kérdés, hogy a legtöbben pechesek vagyunk, sajnos és így nem minket húznak ki ...)Köszönet a játékért a szerverőknek és a szponzornak!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
sebijani1982
senior tag
Gratulálok!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
elttiL
senior tag
Üdv Mindenkinek! Sohasem nyertem, eddig. Köszönöm a Chieftec kompakt vízhűtést.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #200 üzenetére
Én nem is gratulálok.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
icon
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek! 1232-ből tudtak 5-en nyerni, szóval erősen benne volt a pakliban, hogy most sem fogok. Nézzük úgy, hogy megtettük, amit meg lehetett, kifogástalanul válaszoltunk
És még a kalaptipp sem jött össze, az már csak cseresznye a habon
Ja és üdv a PH! Core Team-nek
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
A fene. Pedig 1232-t akartam írni, csak félrement az ujjam, aztán meg úgy voltam vele, hogy lehet, pont ezért fogok nyerni, és jó lesz a 1231 is. Pedig még meg is akartam nézni, hogy volt-e már ilyen tipp, de aztán elengedtem, pont ezen indokkal (hogy Fortuna biztosan szándékosan vitte félre az ujjamat, és hogy nekem ez jó legyen). Na, pont ezért nem nyertem.
Ez van. Marad az, hogy a ph!-es egérpad felett majd sírok egy kicsit este, ha hazaértem melóból. -
BiP
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #200 üzenetére
Látod, pont a "miért van ez a topik" panaszkodásoddal validálod a topik meglétét
-
BiP
nagyúr
Grat a nyerteseknek. (szóval megint másoknak
)
-
-=MrLF=-
senior tag
Gratula a nyerteseknek! Köszi a játékot.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
válasz
Skynet258 #193 üzenetére
Vannak törzsolvasói játékok (pl. 2022 MA), na azok igazán szívatósak tudnak lenni és tényleg csak azok nyerhetnek bármit is, akik aktív életet élnek a fórumon (vess egy pillantást a kalapba jutottak létszámára)... bár ezt a fajta tudást is fel lehet szedni read-only módban. És hát ugye az ilyen játékokat sokkal munkásabb összeállítani, ráadásul ha jól tudom, nem is könnyű rá szponzort találni.
ON: Köszi a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz
Skynet258 #193 üzenetére
A kérdés, hogy mi a játék célja. Szerintem valahol az is, hogy új regisztrációt vonzzon be a lapcsaládnak, legalábbis ebből erre merek következtetni:
A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!
Meg akkor az adott felajánló cégnek sem érné meg még reklámnak sem, mert az érdeklődök köre leszűkülne.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Skynet258
veterán
válasz
E.Kaufmann #185 üzenetére
Amúgy tényleg szarul hangzik, kirekesztes, szegregacio meg minden de kéne néha játék aminél mondjuk csak minimum 5 éve tagok indulhatnanak, vagy 10 év, 2000 hsz, meg ilyenek. Szóval honoralando a valódi torzstagokat, a fórum gerincét úgymond. És akkor ez csak egy évben egyszer, ne legyen belőle lázadás, ez egy gesztus lenne, nem másokkal kib@szas. De akkor nem érezné az ember, hogy na megint valaki olyan nyert aki 3 hete regisztrált és sosem szólt hozzá sehol. Vagy lehetne premiumhoz is kötni, aki támogatja az oldalt annak kegyen külön dedikált játék. Ja ahogy így gondolkozom ez tok fair lenne amúgy.
Mondom mindezt tok általánosan és nem a mostani vagy bármikori nyertesekre reflektalva, nekik tényleg gratulálok és most egyébként sem hiányzott számomra semmi nyeremény ebből a játékból.[ Szerkesztve ]
-
hcs57
addikt
Gratulálok a nyerteseknek.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
l.skywalker #187 üzenetére
Kettesem volt már lottón, PH nyereményjátékon meg még sosem nyertem, kivéve egy félhivatalos, fórumtárs által nyitott játékot, ahol meg a nyeremény nem jött meg soha.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Grat!
-
l.skywalker
titán
Gratula a nyerteseknek! Köszönjük a lehetőséget.
Legközelebb!!!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
titán
válasz
E.Kaufmann #185 üzenetére
A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon.
Még így is jobb esélyekkel indulsz egy ilyen nyereményjátékon, mintha ugyanezt a Facebookon vagy máshol hirdetik meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ideg
aktív tag
Csak a szoki'.
Grat a nyerteseknek!
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
koby11h
őstag
Gratulálok minden nyertesnek! Nekem sajnos bejött a papírforma
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Apika
addikt
Gratulálok minden nyertesnek!
-
embe
nagyúr
Gratulálok a nyerteseknek!
Nekem nem is kellett volna .... nem tetszett a színük. -
Gratulálok!
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Megvolt a sorsolás, gratulálunk a nyerteseknek!
-
SirRasor
addikt
Wololoooo kompakt vízhűtés idegyere Wololoooo
Make Love not war!
-
vince
őstag
Ez nem az én asztalom
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
A nyertesek megvannak már egyébként?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
glaci
őstag
Már régen voltam fiatal és régen tanultam az ilyesmit, de ez nem akkor lenne igaz, ha egy nyertes lenne?
Viszont 5 nyertes lesz elvileg, tehát ha jól emlékszem, akkor a nyerési esély (feltételezve, hogy nem egy bizonyos nyereményre hajtunk, hanem bármit elfogadunk) 5 az 1232 -höz. (Vagyis bármit nyerni 1 a 246,4 -hez.) Ez a lottónál azért nagyobb esély, de egyébként egyet értek. Itt vagyok már millió éve és még soha nem nyertem semmit. Nem hiszem, hogy most fogom elkezdeni, így érzetre tényleg hasonlónak tűnik a lottóhoz.Lehet fel kellene terjeszteni a vezetőségnek, hogy a játékokon a jól válaszló felhasználók minden megkezdett 10 év után többszörösen kerüljenek be a kalapba, így elvileg az idő előrehaladtával valamelyest javulhatnának az esélyeink. 0 - 9,9 = 1 esély, 10 - 19,9 = 2 esély, stb. (És ezt még véletlenül sem a 23,5 évem miatt írom ...)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
tegbashar
tag
válasz
mefistofeles #159 üzenetére
Ha a Lottoban minden tipped helyes, az nem olyan rossz, nem?
-
joco009
tag
válasz
1 az 1230 hoz mint a többieknek
-
válasz
Ez ilyen bicikli.
-
Sokadszorra is helyes minden tippem a játékban. Kár, hogy kb. annyi az esély mint a lottóban......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
_DiEGO_
őstag
Azért egy olyan adatra is kivi lennék, hogy a végül is a helyes tippet leadókból hányan voltak azok, akik módosították
az eredeti tippjeiket
[ Szerkesztve ]
-
tegbashar
tag
Nem Mászáros úr, chatgpt-t használtam.
Off: most megkértem, hogy ellenőrizze a kérdésre adott válaszaim helyességét.
Első körben " Ezt az információt nem találtam a rendelkezésre álló forrásokban, így nem tudom megerősíteni a válasz helyességét." választ kaptam minden kérdésre, amire a válasz (gondolom) a "specifications"-ra kattintva valami info-panelen érhető el.
Ami miatt ezt leírtam, hogy szóltam neki, hol találja; erre némi böngészés után újra ellenőrizte a kérdéseket és írta, hogy minden rendben.
Nem tudtam, hogy tanítani is lehet(oké, én sok mindent nem tudok)
-
tegbashar
tag
Na akkor most van 0.000000000349% esélyem mind az 5 nyereményt hazavinni.
Jól indul ez az év is! -
-
vince
őstag
A kalaptipp játékot Galopp kolléga nyerte az 1231-es tippjével
Késő délután frisssítem majd a táblázatot is a végeredménnyel. A dobogósakat azért csak úgy ideteszem:
1. Galopp - 1231-et tippelt január 31-én
2. Joci10 - szintén 1231-et tippelt február 2-án
3. vince - 1234-et tippelt január 23-án[ Módosította: Intruder2k5 ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
codec
senior tag
Hogyhogy nem szerepelek az érvényesen tippelők között, mikor mindenre időben és jól válaszoltam?
[ Szerkesztve ]
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
CSZTech&Mod
csendes tag
Izgatott vagyok nagyon. A válaszaim helyesek, viszont kíváncsi leszek arra mennyi lett a kalaptipp, illetve nyerek-e valamit.
Pár évvel ezelőtt egy tollat nyertem.
CSZModTech
-
glaci
őstag
Köszi szépen a játékot!
Szerencsére vasárnap este eszembe jutott és gyorsan kikerestem mindent, mert hétfőn dolgoztam, akkor már nem lett volna rá időm.
A gyártó weboldalán tényleg mindent meg lehetett találni, minden tök egyértelmű volt.
Már csak nyerni kellene végre valamit.
Köszi szépen még egyszer a játékot!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Istikee007 #133 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
válasz
cinemazealot #141 üzenetére
Az stimmel
-
-
Mind zöld. Bár nem vagyok egy szerencse lovag de reménykedek
-
Egyébként nálam (is) 9 zöld pipa...
-
Egyértelműsítésként...
Ha jól válaszolsz minden kérdésre, akkor bekerülsz a 'kalap'-ba, amiből a nyertest 'kihúzzák'. Ez az 'alap' nyereményjáték (és Eszterencs a főnöke).
Ezen felül van egy másik is (lásd: #22-es hozzászólás), aminél ha megtippeled a 'kalap'-ba kerülők számát, és a te tipped van a legközelebb, akkor nyersz egy prohardveres tollat. Ez a kalaptipp nyereményjáték (erről írt Vince, mint 'öröklött' vezető - hiszen ez amolyan fórumos játék, nem hivatalos). Erről beszéltek a többiek. -
Tiger.
nagyúr
válasz
ridiculous #134 üzenetére
Tényleg azt is.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Borisz76
veterán
Nálam is ugyan ezek az eredmények jöttek ki....viszont a kalap tippről lemaradtam.
Az hol volt "meghírdetve" ?
Mod : Már látom....itt fent az összefoglalóban van a link.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Gabonetta
aktív tag
Az 5. kérdésre hol találtátok meg a választ?
-
koby11h
őstag
Legalább mind zöld, ha már úgy sem nyerek
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
N.Szil
tag
válasz
ridiculous #123 üzenetére
Ez akkor nem az?
-
hcs57
addikt
Kalap.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
vince
őstag
134 érvényes kalaptipp érkezett, egy fórumtárs duplán tippelt, neki az első tippje játszik, három időn túli tippet pedig töröltem.
-
Mikor derül ki, hogy nem nyertem?
-
-
Akkor most jön a neheze
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Lacok
őstag
kalap
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Tiger.
nagyúr
Úgy látom mindre tudtam a jó választ.
-
BiP
nagyúr
válasz
l.skywalker #106 üzenetére
Én is megijedtem az előbb, mert jópár napja nem néztem rá, (és alapból elég ritkán jöttek a kérdések), féltem, hogy kimaradt valami. Erre most látom, ki van töltve, és pont maradt is volna még pár percem.
-
tegbashar
tag
Mennyi kérdés lesz még a következő 65 percben?
-
jojoando
aktív tag
Ezt a pár kellemes kérdést remélem eltaláltam!
-
l.skywalker
titán
válasz
eszterencs #107 üzenetére
Köszi. Nem szoktam kalapozni, de valamit valamiért
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker #106 üzenetére
Elfogytak a tollak, már csak 4 db van. De kalaptippen még lehet egyet nyerni!
-
l.skywalker
titán
-
grafnet
veterán
A 6. kérdésre a válasz csak nekem nem áll össze?Ellentmondást vélek felfedezni.google tréfálkozott egy pöttyet...
Köszönöm a játékot!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Yofej75
aktív tag
A 22. hsz óta.
https://prohardver.hu/tema/chieftec_nyeremenyjatek_szerezz_egy_termeket_ingye/hsz_22-22.htmlAzt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
bakgab
csendes tag
ez az rgb nincs másik színben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okos Otthon / Smart Home