Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz tibbike01 #2389 üzenetére
Télen Boucheron Jaipur-t szoktam elővenni, illetve most Terre D'Hermes van mellé. Hogy mit szeretnék arról fingom sincs, kéne menni szaglászni. Amikre kíváncsi vagyok: Versace The Dreamer, M7 Yves Saint Laurent, A*Men Pure Malt Thierry Mugler, Encre Noire Lalique, L'Instant de Guerlain pour Homme, Memoir Man Amouage. Amit pedig már nagyon rég kerülgetek az a Declaration. Nem mertem még megvenni. Ja és Terre (edt) nekem egész sokáig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Sziasztok, én is idetaláltam. Hétköznapokon mióta az eszemet tudom Old Spice stiftet haszálok/tam illatszerként, viszont mostanában a munkám sorám többször kell részt venni "exkluzív" rendezvényeken, tárgyalásokon, úgyhogy egy ideje gondolkodom rajta, hogy kéne venni valami parfümöt...
Ma megtörtént Volt valahonnan kuponom a Marionnaudba, úgyhogy bementünk és kariaji címszóval bevásároltunk a zasszonnyal. Hosszas szaglászás után ő kapott egy Acqua di Gioia-t én meg egy Trussardi Uomo-t. Sőt, nekem már asszem következő is megvan, He Wood Rocky Mountain.
-
pohár
félisten
hű, ez a CH 212 VIP valami mocskos jó illat, de csak szerintem hasonlít nagyon a 1 Millionre?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
viszontgarancia
what?
a 1 Million a sok neked? (gondolom arra érted, hogy elég sokan használják ezt az illatot)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
akkor örülj neki, én csak egy spriccet kaptam a csuklómra
Jojo... igen, nem olyan édes, de 7-kor fújták a kezemre, és még mindig eléggé 1 Millionös beütése van, lehetnének kétpetéjű ikrek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
lehet érezni, bár azért annyira már nem erős, de az a durva, hogy úgy egy órája lehetett a karomon, jöttünk kifelé a Tescoból, és ahogy a fotocellás ajtón kiértünk (ugye ott mindig van egy kis huzat), egyből megcsapta az orrom, pedig nem a szemem előtt lóbáltam a kezem
Pé... okés, akkor diktálom a címem...
-
KisTücsök
addikt
Oriflames illatokat szagoltál már? Párszor már bedobtam a topikba, nem volt túl nagy az érdeklődés.
Elsősorban az érdekelne, hogy hol vannak minőségben a "nagyobb nevekhez" képest. Én nem sok olyat szaglásztam még. Van egyébként néhány, mármint oriflames parfümöm (igaz, ezeknek az árából vehettem volna egy normálisat ), meg két Davidoff, csak ezekkel tudom összevetni (meg még 2-3-al, melyeket jobban ismerek). Szerintem nem rossz alternatíva, ár/értékre gondolok elsősorban. Eddig néhány pumat, adidast, playboyt szaglásztam az alsóbb szférából, de azok olyan "gagyi" hatást keltettek. Az illatuk sem tetszett, egyiknek sem.
-
EG0
aktív tag
válasz KisTücsök #2414 üzenetére
Valamelyik MLM cég katalógusa (Avon? Oriflame?) a kezembe került pár hete, ami tele volt ilyen "dörzsöld meg a papírt" fajta illatmintákkal. Nyilván ez nem ugyanaz, mintha rendes folyékony illatmintát próbáltam volna. A véleményem az volt, hogy az illatok minőségre az átlagos/unalmastól az egész jóig terjedtek, viszont a tartósságuk az kb. nulla volt. Azt hiszem, nem fogok sok energiát és pénzt áldozni további MLM termék kísérletezésre én sem.
Most egy Jean Paul Gaultier (K by night) illatot fújtam magamra este 11 körül, így hajnal fél 4-kor még tisztán, erősen érzem magamon. (Ahogy imént wertigo1984 is dicsérte a tartósságát.) Ezt nekem egyetlen "olcsó" illat sem tudta eddig produkálni.mondomén: szerintem:
Versace - The Dreamer: Nekem nem. édes, de ennyi. Paco Rabbane Béta verzió, egyetlen előnye, hogy az "édes férfi illat" hype előttről származik.
YSL - M7: Csak az "Oud" változatát szaglásztam. Az minőségi, de "régies". Nekem túl fűszeres.
TM - Pure Malt: my signature. Ezzel mindent elmondtam róla.
Lalique - Encre Noire: az eddigiektől teljesen eltérő karakterű, nagyon minőségi fás illat. Big like.
Guerlain - L'Instant: Rég szaglásztam, akkor nem jött be. De állítom, hogy fejlődik az ember szaglása, így fog egy új esélyt kapni. Semmiképp nem olyan illat, amit mindenki kedvelni fog körülötted.
Hermes - Terre: Nem csodálom, hogy sokáig bírja, elég bika. Frissen fújva nekem too much, de egyedi. Olcsó alternatívája az Eau de Brut.
(Pl. arcszesznek vagy deo-nak a Hermes parfüm mellé tökéletes.)
A többiről nem tudok véleményt mondani. -
Zjunior
veterán
Ez a parfüm ház.eu online bolt mennyire megbízható?:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
tibbike01
őstag
Nem adja el valaki itt a Terre D hermes-ét??
Olcsón akarnák hozzájutni -
setom
tag
Halloween Man Jesus Del Pozo for men ezzel találkozott már valaki?
-
KisTücsök
addikt
Avonról nem tudok nyilatkozni. Így, hogy nem tudod melyik volt, felesleges is különösebben reagálnom rá.
Bár (főleg tartósságot) nem ilyen mintákból kell ugye megítélni. A katalógusokban lévők kb semeddig nem tartanak, nyilván. A folyékony megfelelőik viszont egyáltalán nem rosszak ilyen szempontból. Nem mondanám, hogy a két davidoffom sokkal tartósabb. Valami Gucci volt még rajtam, meg 1 million anno, azok sem annyival.
-
EG0
aktív tag
válasz balazs025 #2421 üzenetére
A Creed nem az én pénztárcám.
A Burberry - London egy kellemes, nem tolakodó, édes illat. Viszonylag biztonságosan megvehető, nem megosztó illat.
Esetleg rendelhetsz 5 ml-es mintát belőle, bár a szállítási költséggel már nem olcsó, ha CSAK egy mintát rendelsz.Mondomén: ugyanúgy iParfumeriánál van Versace Dreamer 5 ml-es minta is, meg talán a többiből is akad, ha más nem, 1 ml-es.
[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz mondomén #2427 üzenetére
Lalique-ot nem fogsz plázákban találni szerintem. Ahogy pl. Lempickát sem, és férfi Muglert is csak elvétve, pl. így Karácsony előtt.
balazs025: Igen, eredetiek, de nem a szokásos széthajtható papírcsomagos, feliratos üvegcsés, hanem csak egy vonalkódos etikett-tel ellátott egyen-mini üvegek. Az 5 ml-esek dettó, de azok legalább pumpásak.
-
pohár
félisten
na, csak1napon épp akciózzák a Hermes szettet (meg 1 Million, Issey Miyake, Luna Rossa Extreme, Dolce Light Blue szett)
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Épp a napokban repültem Brüsszelbe és a reptéri shopban mindenféle parfümöt lehetett venni "akciósan" és naná, hogy megtetszett egy termék de piszok mód...
Szerintetek ettől olcsóbban lehet kapni, mert az illata az eddig favorizált Chevignon Chevignon-omat is alázza?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
PrinceHerceg
őstag
Szia!
Ez most komoly, h a Ferrari Black hasonló vagy szinte ugyan az mint a HUGO BOSS Bottled?
Holnap sztem körülszaglászok ez alapján...
A Válaszodat pedig köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
-
buci30
addikt
válasz PrinceHerceg #2432 üzenetére
Végre egy oldal ahol vannak minták. Ez praktikus mert elfér a zsebbe simán
De vajon eredetiek?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
setom
tag
Yves Saint Laurent: La Nuit de l'homme erről mi a véleményetek? A tesztek alapján jónak tűník. Lehet pár mintát berendelek a fentebb említett boltból, muszáj lesz tesztelni
-
tibbike01
őstag
Most jövök a Müllerből.
Majdnem elájultam annyira szaglásztam.Nagyon sok parfümöt végigszaglásztam, meg hoztam is haza papírcsíkot (na nem cigit tölteni )
Egyértelműen győzött a Terre D'Hermés.
A második helyett pedig a Prada Lune Rossa.
Úgy emléxem van valakinek itt a fórumon Pradája az meg tudná mondani hogy mennyire tartós? Mert nem érzem olyan intenzívnek.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #2440 üzenetére
azért jó kis tartós az, ruhán legalábbis sokáig tart
no, épp akciós is az 50ml-s csak1napon
[ Szerkesztve ]
-
-
tibbike01
őstag
Na csak nem bírtam.
Rendeltem egy Terre D'Hermes-t.De már jár az agyam hogy egy Luna Rossa is kellene...
Ti amúgy 50ml vagy 100ml parfümöt szoktatok venni?
Mindig megvárjátok amíg elfogy egy parfümötök vagy hamarabb megunjátok?[ Szerkesztve ]
-
EG0
aktív tag
válasz tibbike01 #2449 üzenetére
Én általában (nem mindig) tesztert veszek netről, ami általában (nem mindig) a legnagyobb kiszerelés. Van, amiből az a 80 ml, vagy 125 ml, tehát nem feltétlenül 100 ml.
Már miért várnám meg, amíg elfogy? Akkor mindig 1 parfümöm lenne csak. :-)
(Te ugyanabban a ruhában dolgozol, sportolsz, csajozol, ünnepelsz? Ha nem, akkor miért ugyanazzal az illattal?)buci30: Melyik webshopról kérdezed, hogy eredeti parfümöt küld-e? A luxoryshop, az iparfumeria, az elitparfum (jé, idénre leálltak), a ragyogj-parfum.hu biztosan igen.
Az interstore-t akarom majd valamikor kipróbálni, mert rohadt olcsó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest