Hirdetés
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pé
senior tag
Sziasztok, én is idetaláltam. Hétköznapokon mióta az eszemet tudom Old Spice stiftet haszálok/tam illatszerként, viszont mostanában a munkám sorám többször kell részt venni "exkluzív" rendezvényeken, tárgyalásokon, úgyhogy egy ideje gondolkodom rajta, hogy kéne venni valami parfümöt...
Ma megtörtént Volt valahonnan kuponom a Marionnaudba, úgyhogy bementünk és kariaji címszóval bevásároltunk a zasszonnyal. Hosszas szaglászás után ő kapott egy Acqua di Gioia-t én meg egy Trussardi Uomo-t. Sőt, nekem már asszem következő is megvan, He Wood Rocky Mountain.
-
Pé
senior tag
Viszont az szimpi, hogy lehet szórófejes, 5 milis mintát venni bagóért. Asszem ünnepek után nekiülök aztán rendelek 8-10 félét
Apropó a Hermes BelAmi-t ismeritek? Leírás alapján bejövős, de sajna nem tudtam még megszaglászni.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz Zjunior #2523 üzenetére
A HTC Lengendem szerintem már 5 éves is elmúlt, android 2.2-vel, eredeti akksival, teljesen jó.
Az iphone egyébként azok telefonja, akik Cisco ASA gatewayre akarnak RSA authentikációval VPN-ezni. Ezt az Android nem tudja. Sokkal egyszerűbb lenne az életem iPhone-nal mert ha meló van 1 szál telóval meg tudnám oldani, így meg kell laptop. -
Pé
senior tag
válasz bobby_30 #2599 üzenetére
Na ez jó. Egy cipőben evezünk.
Én is most gondoltam kicsit "beleszagolni" a parfümvilágba. Múltkori vásárlás (Trussardi Uomo) meg az ajándékba kapott minta (CH 212 VIP) rendeltem még pár mintát az iperfumeria-ból. Nem szagásztam, hanem összetevők szerint próbáltam olyanokat keresni ami bejö(het). Következők lettek:-Dior - Fahrenheit (Bocs EGO )
-Dsquared2 - He Wood Rocky Mountain
-Armani - Acqua Di Gio (kakukktojás)
-Valentino - Uomo
-Hermes - Terre D' HermesHa minden jól megy, holnap jönnek.
-
Pé
senior tag
válasz bobby_30 #2610 üzenetére
Na megjött. Igaz tegnapra írták, de most reggel hozta a futár.
3 illatot próbáltam ki egyelőre, a Terre d'Hermes-t, az Acqua di Gio-t, meg a Fahrenheitet.
A Terre meg a Fahrenheit nagyon nagyon tetszik ! Igaz mindkét illatot teljesen más ruhához és más helyzetben tudom elképzelni, de mindkettő állatjó. A Terre szerintem egy általánosabb illat, business casual öltözékhez , fekete farmer, ing, tweed zakó, stb. szerintem non plus ultra. A Fahrenheit meg a "másik énem", a kopott farmer, bőrdzseki, bakancs, oszt' ugorjuk el valahova bedobni egy sört típus.
Az Acqua di Gio olyan semilyen , holott a női párja istencsászárHolnap jön a Valentino Uomo, és a Dsquared Rocky Mountain (azt már szaglásztam, úgyhogy nagyjából fel vagyok rá készülve)
-
Pé
senior tag
válasz Maksifül #2615 üzenetére
Ezek is 200 Ft körül adják az 1ml-es mintákat, és olyan 1000 körül az 5ml-es szórófejest. Én spec. kifejezetten örülök, hogy webáruházból hozzá lehet jutni, így nem kell elautókázni egy parfümboltba, és itthon tudom tesztelni valós körülmények között, és nem csak tesztcsíkon. Azt a pár ezer forintot bőven megéri szerintem.
(#2617) koxx
1ml-es minta, szerintem sokra nem mész vele De ha kell elküldöm.
-
Pé
senior tag
válasz bobby_30 #2616 üzenetére
Közben megnéztem a fragrantica.com-on a Burberryt, a London szerintem nekem is kedvemre való lenne az összetétele alapján. Bár most a Terre meg a Fahrenheit telibetalált, úgyhogy Terre beszerzés mindenképp lesz. Dezodorostul, arcvizestül. Egyébként a Terre minta EDT, kb. 10 órája fújtam be vele a kézfejemet, és több kézmosás után még mindig tök jól érezni. Vajon az EDP mennyivel több/jobb ? Megéri azt a + 10.000 Ft-ot a 200 milis ?
-
Pé
senior tag
válasz wertigo1984 #2620 üzenetére
Nem mértem meg. A rendelés alapján 1 ml vagy 5 ml
-
Pé
senior tag
Nem bírtam ki, ma megrendeltem egy Terre D' Hermes-t.
..Meg mellé egy rakás mintát, hogy pár aktuális illatból egy kicsit jobban képben legyek.
Ezek jönnek:
Burberry - London, CK - ONE , Cartier - Declaration, Chanel - Bleu, PR - InvictusKíváncsi vagyok
-
Pé
senior tag
Na megjött a pack.
(Hát.. azt hiszem számomra még mindig a Terre a Non Plus Ultra )
Sebtében megszaglásztam őket, ami tisztán elsőre bejött az a CK. Valamire nagyon emlékeztet az illata, nekem valahogy a régi óvodám ugott be Mindenesetre nagyon lágy, kellemes, barátságos illat.A Burberry-t nem tudom hova tenni. Édes, picit füstös illat, egyáltalán nem rossz, de nem az én világom. Mindenesetre szokni kell.
Az Invictusnál mintha sárgadinnye illatot érezem volna, de gyorsan elillant. Szerintem semmi különleges. Úgyanígy a Chanel. Nem rossz, de nem mozgatott meg bennem semmit.
Végére hagytam a Cartiert. Nos, ezt alaposan le kell tesztelni, az biztos. Elsőre orrba vágott a citrus illat, ami nem volt annyira kellemes mint a Terre illata. Aztán ez eltűnt, és onnantól mindent éreztem. Hol ezt hol azt. Hol hűvös citromosság, hol virágos jegyek (főleg ibolya) hol valami egészen más. Erről egyelőre nem mondok semmit.
Mindenesetre az abszolút kedvencek csoportja ismét bővült egy illattal, és szerintem a Terre, a Fahrenheit és a CK - One nagyjából elég is lesz hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Végigszaglásztattam a feleségemmel a mintákat. Általában azt mondta mindegyikre hogy : "Hát, olyan semilyen", 3 kivétellel.
1, Fahrenheit : Fúúúúj ... na ebben van egy jó adag szolídan visszataszító összetevő
2. Terre : Jajj várjál minek van ilyen illata .... megvan! a citromos szúnyogriasztó olajnak...
3. Declaration: IGEEEN !!!! ILYET VEGYÉL !!! -
Pé
senior tag
válasz Jhonny06 #2813 üzenetére
Próbáltam azt is. A fejillat nekem túl harsányan citrusos, utána amikor lecseng tömény ibolyaillatot érzek. Ami a kedvenc természetben előforduló illatom, de magamon azért ... hogy is mondjam, megjelenésemmel nagyon nincs összhangban
Összeállítottam a fragrantica-n egy profájlt, nagyjából így állunk : [link]
Amik voltak/vannak azok java része 5 milis, de próbálgatni szerintem tök jók.
-
Pé
senior tag
Hihetetlen. Miben bíznak ezek úgy mégis ?
-
Pé
senior tag
válasz wertigo1984 #2821 üzenetére
Az lehet
-
Pé
senior tag
válasz wertigo1984 #2872 üzenetére
-
Pé
senior tag
Igen. Én is érdekesen érezném magam az asszony Cassiliájában .. vagy ő egy csini kisestélyiben, befújva Fahrenheittel
-
Pé
senior tag
Rengeteg piros meg bordó polom, pulcsim van. Szeretem a pirosat.
(#2930) Jhonny06
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz bobby_30 #2970 üzenetére
Én is pár napja rendeltem mintákat (20-at ) Remélem ma megjön...
Egy csomó izgalmasnak tűnő illatról olvastam mostanában, úgyhogy kénytelen voltam
Nekem is közte lesz a Guerlain is meg az Azzaro is. (meg a Luna Rossa, meg a Versace Eau Fraiche, Creed Aventus, stb. Már alig várom )Egyébként pedig próbálgatom a mintákat. Az Acqua Di Gio továbbra is nagyon gyenge, és egyáltalán nem tartós (pedig locsoltam rendesen) Nem tudom mitől ennyire népszerű.
Viszont a Burberry Londontól el vagyok ámulva. Lecsengése után NAGYON kellemes, és tegnap reggel óta még mindig majdnem ugyanolyan intenzitással érezhető. Fel is került a kedvenceim közé
-
Pé
senior tag
válasz walter70 #2972 üzenetére
iparfumeria-ról. Ha ténylegesen érdekel az illat, (és ha van persze) akkor 5ml-es szórófejest , az jó pár napos tesztre elég. Ha annyira nem érdekel, csak kiváncsi vagyok hogy milyen jellegű az illat akkor 1 milist.
Az 1 ml-esek általában 200Ft körül vannak, az 5ml-esek 800 körül. (a Creed Aventus spec 1750 )
Ez a csomag tokkal vonóval, szállítással olyan 8000 Ft körül lesz.
(#2973) pohár
Jaja. Sokkal drágább mint a többi. Egyébként 3 Creedet rendeltem, mindhárom hasonló árfekvésű.
Megnéztem pontosan. Nem 20 lesz, hanem 14 (20-at írtam fel, de 6 nem volt az iparfumerián, vagy csak literes kiszerelésben. Pl. Tom Ford. )
Ezek lesznek:
Azzaro Chrome Legend
Bvlgari AQVA Pour Homme
Creed Aventus
Creed Green Irish Tweed
Creed Millesime Imperial
Davidoff Cool Water Man
Givenchy Gentleman
Guerlain Guerlain Homme
Guerlain Vetiver 2000
Hugo Boss Boss No.6 Bottled
Chanel Allure Homme Sport
Prada Luna Rossa
Versace Eau Fraiche Man
Yves Saint Laurent Body Kouros[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Ma megjött a csomag. 6 mintát szaglásztam eddig a 14-ből.
Az adag nyertese a Guerlain Homme. Na, ez megintcsak telitalálat. Az első aki beérte "tetszésindexben" a Terre D Hermest. Hasonlóan citrusos ő is mint a Hermes, de sokkal lágyabb, finomabb illat, kicsit édeskésbe hajlik, olyan meghitt illata van. Nagyon nagyon jó !
A Prada Luna Rossa - sem rossz, sőt. Simán el tudnám hordani. Nagyon finom, kellemes illat, lágy, virágos, finoman citrusos. Nagyon harmonikus !
Guerlain Vetiver for Men - Nagyon harsány "zöld" a vetiver meg a koriander orrbavág. Elsőre nem volt kellemes, később kicsit csillapodott, de gyanítom nem leszünk barátok.
És akkor a Creed....
Mindhárom illatnak van valami közös összetevője, amitől olyan érzésem volt, mintha egy kastély faborítású könyvtárában lennék. Fás, állott, dohos, "ódon". Ettől olyan nemesnek érződik.
Ami a legjobban bejött az az Imperial Millesime. A fent leírt (egyébként nagyon gyengén érződő) illatok egy nagyon lágy, selymes, kellemes kombóval vannak vegyítve. Topliga
Aventus - Erre egy szó van: Érdekes. Percenként más illatot éreztem ki belőle.... bőrt, fát, rózsát, virágokat mindig más és más arányban keveredve. Ebből a szempontból olyan mint a Cartier Declaration. Ezt is sokat kell tesztelni. Nem reménytelen
Green Irish Tweed - Ez is harsányan zöld. Elsőre nem ...
a többi nemsokára
-
Pé
senior tag
Body Kourost is vettem, első blikkre az is kellemes volt. A Davidoff nekem nem jött be, mint ahogy a Boss Bottled sem.
(#2997) Sanyi.il
Ha ez édes, füstös illatokat kedveled, a Burberry London a te illatod.[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
A héten Allure Homme Sport -ot használtam. A Fragranticán azt írják, hogy long lasting moderate illat. Hát ... komolyan mondam 1 óra múlva már nem éreztem belőle semmit. A Garnier izzadásgátló nem túl erős illata átérződött. Iszonyú nagy csalódás, pláne, hogy Chanel.
-
Pé
senior tag
válasz Fr@nkieWilde #3171 üzenetére
Asszony kapott mintát a Marionnaudból, Eros Femme-t. Hát az is "tutajos" illat
Meg is lepem egy flaskával -
Pé
senior tag
válasz Cranium #3190 üzenetére
Hát amelyik tetszik
Viccet félretéve, én is filóztam, hogy vegyek-e Terre D' Hermes deo sticket, meg after shave-et, de aztán rájöttem, hogy minek Egy Terre DeoStick 8.000 Ft körül van, sokszorosa az egyéb közismert deo stickeknek. Borotválkozni ritkán szoktam, inkább szakállnyíróval letolom borostásra.
Lényeg a lényeg, Garnier Deo-t használok ami nekem nagyon bevált mint izzadásgátló, de bármelyik parfüm kapásból elnyomja az illatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest