Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
Ma voltam egy parfümériában, és megillatoltam néhány parfümöt, amiket ajánlottak. Ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Sokan dicsérik például a Bvlgari AQVA Marine-t. Jujj, majd kicsordult a könnyem, mikor megéreztem. Viszont a sima AQVA-t (Pour Homme) nagyon jónak találom.
2 Chevignont is kipróbáltam. Az egyik a Best Of, a másik a Brand. Számomra mindkettő nagyon mézesnek, édesnek tűnik. Mindenesetre a Brand-et bevállalnám, a másik sok.
Gondoltam beszámolok picit az élményeimről -
pohár
félisten
ma 10-ért van az 50 millis EROS, az bitang jó ár
-
Balion
senior tag
Ezen hozzászólás miatt bizonytalanodtam el...
Egyébként már rendeltem innen parfümöt. Összehasonlítottam az eredetivel. A doboz alja kicsit más volt, de illatra, tartósságra ugyanolyanok voltak. Szóval 100%-ig nem vagyok meggyőzve. Lehet, hogy nem ismerném fel, hogyha gagyit küldenének a Ted Lapidusból.
-
Balion
senior tag
Rendelnék egy ilyet: Ted Lapidus
Tudom, hogy ez örök kérdés marad, de lehet-e eredeti? Nagyobb esélyem van egy ilyen olcsó parfümöt eredetiben kifogni, mint egy drágábbat? Nagyon dicsérik, kipróbálnám. -
buci30
addikt
válasz
Jhonny06 #2140 üzenetére
Igen a videóba is az van csak "mondomén" írta és az ő képén van ,hogy piros
Az az igazság ,hogy azt is mondták ,hogy minden embernek máshogy jöhet ki az illat és lehet ezért nem érzem annyira erősnek és tartósnak mert rajtam ilyen
A nőin a kupakon mondjuk nincs a Chanel írat azt most néztem.
De az pedig brutál erős igaz az tényleg EDP.
Tehát hülyeségnek tartom ,hogy 2 női amit doboz nélkül rendeletem eredeti a férfi meg kamu lenne ?
-
buci30
addikt
válasz
wertigo1984 #2136 üzenetére
A 3fogo megvan a kupakba az iras van nekem is az ezüst csikon.
A doboz hátulja tenyleg nem olyan de a Douglasba is feher volt a jel a kupskonSzoval ez félig jo félig nem a Te leírásod alapján
-
wertigo1984
őstag
Ugyanazt a Chanel-t hasznalom en is
, korabban pont errol tettem koze kepet, hogy mire kell figyelni. Az eredetinek (megha teszter is!) 3 fogopont van a kupakja belsejeben, pirossal enyhe dombornyomassal van a logo bele nyomva, nem feherrel mint a tiednek. Illetve ugy latom hogy neked a kupak ezust csikjaban nincs semmi sem irva, eredetileg oda is bele van nyomva a CHANEL felirat, ugyanigy a Noibe is (bordo).
-
-
buci30
addikt
Megfogom próbálni ,de azt mondtak a Douglasba ,hogy ez lehetséges mert nem minden emberen jonn ki egyformán az illat....
De ha nem bontom ki, nem próbálom ki akkor ugye nem tudhatom ezt megHosszú hétvégén utan felhívom oket s meglátom mert azert 50ropirol van szo ,plusz hogy ajándékba lett volna ugye a kett női
Na de ma idegbol vettem egy BVLGARI-t ezt erzem meg mindig magamon meg aki velem van ő is
-
rizso
addikt
válasz
Jhonny06 #2132 üzenetére
Ilyenkor kell reklamálni. Én kibontottam, be is fújtam magam, és a kellemes illat helyett valami iszonyat büdös szappanos-víz szag fogadott, amitől elkezdett fájni a fejem. Megmondtam, hogy ismerem az illatot, és tudom, hogy nem ilyennek kell lennie, kérem vissza a pénzem.
-
buci30
addikt
válasz
wertigo1984 #2129 üzenetére
-
buci30
addikt
Hat en se szoktam sose ,de errol a boltrol jot írtak
Mit tudok tenni ??? -
buci30
addikt
Irtam nekik kb ugyan ezt a szöveget emailba...
Mit tudok tenni ilyenkor?
Az biztos ha holnap is kipróbálom s ilyen lesz akkor feljelentem oket az biztos!
Vagy nem tudom de nem hagyom annyiba ennyi pénzért!!!
Nem 2ft-rol van szoDe remelem tévedek ,de a Douglas teszter biztos erősebb volt az mar fix.
-
buci30
addikt
Azert írok mert rendeltem 3parfumot ebből kettot doboz nélkül.
De a ferfi Chanel dobozos de nem volt rajta fólia!A masik ,hogy kétely ébredt bennem ,hogy eredeti termékek e amik a üvegben vannak mert a női ami EDP de 2h utan alig lehetett érezni az illatát a páromon ! S nem megszokta az orunk mert mástól is kérdeztük aki nem volt ott.... Érthető gondolom.
A férfi pedig ugyszint az illat tartosaga 1h volt csak kb!A Douglasba a teszterbol fújtam de meg másnap is éreztem a csuklómon.
A bolt ahonnan rendeltem: szepsegtrend.hu
Ismeri valaki a boltott?
Van ra esély h kamuzik kaptam?
Ha igen mit tehetek vagy....?
(Mert kicsit idegesit mert 52ezer volt a csomag igy egybe)
-
buci30
addikt
Köszönöm a segítséget!
Csajoknak lett a Chanel Coco Mademoisell EDP
Nekem pedig a Chanel Allure Home Sport és az extreme között a sima sport nyert a másik is jó tényleg de a "sima" sportnak durván jó illata van
szekr: Mind kettővel be van fújva a csuklom jobb-ball de a sima erősebb szerintem és tartósabbnak is bizonyul.
-
pohár
félisten
Prada Luna Rossa szett, Acqua Di Gio szett és Boss Bottled Sport szett ma igen jó áron van
-
KisTücsök
addikt
Ilyen Bvlgari-ja van/volt valakinek? Ha igen, az üvegen/dobozon van szám?
találtam egyet neten, de annyira olcsó, hogy nem vagyok biztos abban, hogy eredeti. Persze rákérdeztem, azt állítja az.
-
buci30
addikt
THX!
Felhívtam a Douglast de asszem ebből nettes rendelés lesz
Chanel Allure Home Sport exterm
50ml 22300
100ml 30000Chanel Allure Home Sport kb ugyan az 500FT különbség
Allure Edition Blanche
50ml 22300
100ml 30990Nőibe ami kell nekem:
Chanel Coco Mademoisell EDP
35ml most nincs
50ml 28000
100ml 40000Erre jött ez az oldal már tegnap néztem ez ajánlott oldal gondolom megbízható is?
szepsegtrend.hu
Mert itt mindegyiket olcsóbban kapom meg!A kérdés ,hogy EDP 35 vagy 50ml a női mert 2db-ot kell vennem és szerintetek nem kicsi a 35ml?
Mert árba jobban tetszik ha már 2db azértA férfi Allure extremből meg nem gond veszek egy 100ml magamnak asszem
-
buci30
addikt
Chanel-nél 2 fajta van
Chanel Allure Home Sport EDT meg ugyan ez csak Extreme
Melyik az erősebb logikusan az Extreme vagy az mást jelenthet?S a Allure Edition Blanche tartósabb vagy erősebb vagy inkább az Allure Home?
-
buci30
addikt
-
buci30
addikt
válasz
wertigo1984 #2106 üzenetére
BIG THX!
S nőibe chanel? Ott is vagy ott EDP?
-
Jhonny06
veterán
Én ezt ajánlom mindenkinek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest