Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
hát magamra még nem fújtam, eddig csak papírcsíkon szaglásztam, ott elég jól bírta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rizso
addikt
Bahh, szintén egy olyan Boss illat, amit nem nagyon csípek. Ugyan a férfi illatot csak próbáltam, de páromnak van nőiben, és az sem jön be igazán...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
rizso
addikt
Nem lehet, hanem biztos Egyébként újabban nem nagyon csípem a Boss illatokat...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Davidoff The Game (100ml & 75ml-s tusfürdő) 12k csak1napon, hát ez veszett jó ár
plusz van egy Diesel Fuel For Life új verzió is szettben, ehhez még nem volt szerencsém, csak a simához, az rohadt jó volt, imádtamGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Arcképgyáros
Am. müllerben a Boss Bottled 100ml 24.120 ft, neten 10 körül már lehet rendelni eredetit.
-
wertigo1984
őstag
TobeY, Jojo, Rizso, Pohar... a topik orrai egy helyen.
TobeY az izmos torzo ferfi test jo valasztas oszre-telre. En a Kokorico by Night-ot hasznaltam.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #2321 üzenetére
sok szagos jó ember kis helyen is elfér
az asszony neked parfüm helyett már a kis feleseket viszi haza, vagy hogy van ez?
Tobey... akciós csak1napon a Champion (90ml - 9,5k), gyorsan vegyél vagy kettőt
a 100 millis The Game 14-ért jó vétel, de hát azok a fránya anyagiak
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dragonfx
veterán
az elitparfüm.től rendelt már valaki?
eredetit adnak?
érdekes csak 89% a pozitivjuk de angyobb helynek ahol 500 értékelés cvan ott is csak 90%.
lehet egymást savazzák tényleg?árúkeresőn néztem.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
wertigo1984
őstag
-
gghrtz
őstag
A teszterben az eredeti "lè" van?
-
Arcképgyáros
Na megrendeltem, a Hugo Boss Bottled-et. Hova szoktátok fújni, s mikor? Olvastam, hogy legjobb zuhany után amikor 'meleg' a bőr.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz wertigo1984 #2328 üzenetére
mintha a droidosok offjába tévedtem volna be egyszer, aztán pont te írtad egy képre reagálva
hát nem tudom, még a Luna Rossa is félig van, amióta meg az megvan, a Tokyo by Kenzohoz nem is nyúltam, amit küldtél
de ha nagyon nézegetni akarsz, egy Boss Orange, Davidoff The Game-et nézhetsz, majd feltúrom az illatmintás zacskómat, aztán nézegetek még, hátha kimaradt valami
-
gghrtz
őstag
Köszi! Nem vagyok egy nagy szaki. Luxoryshopot ismeri valaki? Gyanúsan olcsóak a parfümök. (One milliont szeretnék venni) 13300 a 100ml-es, ~20e a 200.
-
pohár
félisten
csak1napon pont akciós ~11-ért a 1 Million (50ml)
ez a CH Men is rohadt jó, faszányos kis citrusos beütésű illat
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Szombat este rendeltem a Hugo Boss Bottled-et elitparfum.hu-ról most hozták meg, eredeti illat szóval nem kamu.
-
gghrtz
őstag
Megjott a parfumom (one million) a luxoryshopbol es jelentem, eredeti a cucc. (De azert a kibontasrol csinaltam videot, ha esetleg kamu lenne akkor van mivel fenyegetozni )
-
pohár
félisten
ha bírod ezt az édeskés illatot, csekkold a Prada Luna Rossát, én imádom (vagy Davidoff Hot Water, ez még édesebb, mint a Prada)
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Nemrég rendeltem a román emag.hu-ról telefont.
Postán küldték ki, nagyon korrektek. Eddig legalábbis.Árulnak parfümöt is. nem tudom, hogy mi félék eredetiséget tekintve. Valakinek tapasztalta van már velük e téren?
Ha úgy bánnak a parfümökkel is, mint a telefonommal, akkor baj nem érhet mondjuk. De mindig bennem van a félsz
Ezt a luxuryshopot ismerem, én anno akartam tőlük venni, mert láttam, hogy a székhelyük kb. 8 kilométerre van a lakóhelyemtől, gondoltam elgurulnék hozzájuk és személyesen venném át a holmit.
Hát ezt hallván nem voltak elragadtatva az ötletemtől. Én sztornóztam is őket anno. Ettől még végül is nem tartom kizártnak, hogy nem eredeti a holmijuk, de nem értem miért jelentett volna az nekik problémát, hogy elmenjek a székhelyre és ott vegyem át.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
pohár
félisten
szokásos helyen ma szettek lesznek akcióban, van 1-2 jóféle férfiillat (Paco Invictus, pár Versace, Armani Code Man, stb)
-
Arcképgyáros
Tegnap voltam szaglászni, ez a Prada instant get, nemsokára születésnap szóval...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz -secret- #2349 üzenetére
egy éve vettem szettben 18-ért az 50 milliset a Douglas-ben (csak1napon 18-ért a 100 millis szett szokott akcióban lenni)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest