- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aladarazurbe
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #79738 üzenetére
Gyönyörű úsztatásban volt ma részem, parádés időjárással, szép paducokkal (sajnos nincs fotó).
Finnyásan kaptak, több üres bevágásom is volt, melyre az alábbi sikeresnek bizonyult válaszokat adtam:
- kisebb horgot használtam
- toldottam az előkén 15 centit (így lett 45) és
- 1 szem felfűzött csontit tettem csak a picinke horogra
így jobban meg lehetett fogni a kapásokat.
Ezen típusok voltak az előketartómban:
14es ls-2260b
18as ls-1312f
Elképesztő, hogy mindkettő mennyire frankón tartja a halat. Egy jó rugalmas pálcával párosítva alig van halvesztés.
Sajnos a köveken görgetés mindkettőnek leeszi az élét, dehát ez műfaji sajátosság.
Az volt a benyomásom, hogy a fenti szituációban az ls 1312f használatával kevesebb az üres bevágás.
Nálatok melyik a favorit horog paducra?ZB: csak tipp : lehet azért pödrődik a zsinórod, mert meg volt csavarodva az úszó szárán? Én is olcsó húszas főzsinórral horgászom, de ott nem szokott pödrődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged