Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Zoli bácsi #50561 üzenetére
Igen,hazai pályán: 2db 3-as potyesz,7 db kilós kárász,temérdek dévér....haza zavartak,mert alig fogtak a helyi nyuggerek
,és megjegyezték,hogy amikor megyek szóljak elötte,mert akkor átmennek a túloldalra peccantani,hogy ne is lássák mit és mennyit fogok
3 órás volt a peca -
MurdR
veterán
Makádi ezüstpartot próbálta már innen valaki?
-
centrino
aktív tag
válasz
Kapusi horgásztó, 4 ponty (3-4kg) és 4 tokhal (3.5kg, 4.5kg, 6kg és 8.5kg) meg jó pár kárász.
Az élményfaktorhoz nagyban hozzájárult, hogy mindet rakós bottalA legnagyobb toknál már azért kellett kapaszkodni rendesen, de a bot jól vizsgázott (Preston C-drome)
Az érdekesség kedvéért: mindenféle csoda-pelletet, csoda kukoricát kipróbáltam (walter, feedermánia) de az összes kilón felüli hal giliszta vagy giliszta/csonti kombóra jött... -
joe979
aktív tag
válasz
Sajnos nem, de vasárnap egy spiccbotos pecára kiugrom .
-
Zoli bácsi
őstag
Örülök hogy ma senki nem írt semmit. Remélem pecázni vagytok.
Végre süt a nap és elővettem a rövidnadrágot...És füvet nyírtam, meg permeteztem.... De talán holnap.... -
Kelvin
őstag
válasz
Zoli bácsi #50557 üzenetére
Miért most mi a baj? Akkor kell horgászni amikor jól esik.
-
B.i.L
senior tag
Rendelés 2mm uni/class 2*25kg
Musli 3/3
Gabi 5/5
Jofi 5/5
Bil. 5/5
Hermanyi ...10-25kg ?
650-re jön ki a kilos ár...ingyen hozzák ide.Aki kért,nézzen postát,vagy személyes találkozót velem,ugyanis ennyi mennyiségeket nem tudom hogy lehet szállítani.... -
vihartigris
őstag
válasz
Zoli bácsi #50557 üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem Rábára a CXP River Feederen lévő orsón 0,25-ös monofil van, fonott dobóelőkével. Horogelőke 0,12-es fonott, vagy 0,22-es monofil. Én nem finomkodok, ha akaszt az ember egy márnát, ami beugrik a sodrásba, azért meg kell fogni.
Fenekező boton nem megyek 0,30-as monofil alá.Gilisztát felveheti a harcsa is, én ugyan nem fogtam, ismerős valószínűleg azt akasztott, elmondása szerint elővette a kést és elvágta a zsinórt......Esélytelen volt. -
lacoka123
csendes tag
Sziasztok!
Multis orsóhoz(shimano casitas ha számít) keresek pergető monofil zsinórt, lehetőleg szines változatban, jobban szeretem ha látszik... Ajánlanátok párat?
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Rábán vajon hányas damillal, horog előkével érdemes elindulni?
Trágyagiliszta, kukorica lenne a csali.
Ugye az ember nem csak a hal fajtát tekintve választhat.
Kiváncsi volnék a véleményetekre.. -
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #50550 üzenetére
árat majd mondj
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #50547 üzenetére
4 kg jöhetne nekem, vagy elmegyek érte, vagy Hermanyinak odaadod, és tőle átveszem
-
joe979
aktív tag
válasz
FireFox1996 #50547 üzenetére
Lehetne megint fórum peca
-
FireFox1996
őstag
válasz
musli26 #50528 üzenetére
Rendeltem 25kg [Aqua Classic 2mm] -et, tudok 10kg-ból tovább paszolni, ha kell vkinek, és el tud jönni Csepelre érte
Vagy a legközelebbi közös fórum pecára el tudom hozni.
-
dugo35
csendes újonc
Sziasztok! Rabul ejtett a pergetes
Javarészt mikor haza látogatók az ősökhök akkor az ipolyt szoktam faggatni egyenlőre eredménytelenül. Van még mit tanulnom
Kérdésem az lenne, hogy Budapesten illetve vonzás körzetében (ami tömegkozlekedessel megkozelitheto) van valami to ahol lehet pergetni és erdemes is? Csatorna vagy esetleg az öreg lány egyes részei? Köszönöm!
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Gabi atya #50543 üzenetére
Ez a baj nálunk is (nem intenzív, csak egyesületi szinten telepítgetett víz)... Az élőn kívül kb. rá se sz.rnak másra, lehet bűvészkedni ezerféle divatos csalival. Az élőt viszont százból egyszer veszi fel törpén kívül más, szóval sakk-matt.
Marad a napokig kukoricával ülés a süket csöndben, csodára várva, nyugdíjas módra.
-
Gabi atya
csendes újonc
válasz
joe979 #50527 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infót!
[link] Náluk van személyes átvétel is Pesten a Soroksári út mellett és az 1 kg-os is elég jó áron van. Vagy osztrákiából még olcsóbb?
Még a vasárnapi peca margójára: 2 helyre dobáltam. Reggel csináltam egy kukoricás, vaníliás etetős alapot klipszelve majd ide dobáltam a methoddal, eredmény 1 kárász. Utána kiváltottam jobbra egy kis nádas elé pár méterrel. Etetés ua, na innen már elindultak a keszegek, kárászok, kis amúrok kb 5 perces ritmusban.
Ami érdekes, hogy egyik helyen sem volt kapás ha method pellet volt fent (több ízvilág és szín is próbázva).
Az összes hal pinki, csonti kombóra jött. Néha már kezdtek kikandikálni a kajából, de szét nem rúgták. Ti szoktatok élővel methodozni? -
galervin93
addikt
Én is összepakoltam, gondoltam elhasználok némi maradék kaját, de ránéztem a radarképre, és el is ment tőle a kedvem. Maga az eső nem zavar, de az a szerencsétlenkedés, hogy a vizes cuccokat elpakolja az ember, itthon meg szárítgatni stb... Ehhez most nincs kedvem. Pedig van vagy fél liter csontim, jó lett volna ellőni.
Ha esetleg péntekig kihúznák akkor ok, de már elkezdtek bábozódni... -
twine
veterán
válasz
Zoli bácsi #50533 üzenetére
"innováció"!?
Javítsatok ki ha tévedek, és vagy nem értem a viccet,,,de a családban kb. 1990 körül már akadt Cormoran kapásjelzős orsó...
Mi a tök ebben az innováció?
Megint feltalálták? -
MurdR
veterán
Megvolt a Vácszentlászlói/Valkói peca. Valkói víztározó.
Nagyon nagy királyság volt a Decathlonos Panoramax sátor, ilyen matraccal használtuk. Életem első sátrazása volt, olyat aludtam benne, mint a bunda
Éjszaka olyan 6-7 fok volt, biztos ami biztos feltettük a téliponyvát is, nagyon jól tartotta a meleget miután beleheltük.
Sajnos eléggé halott volt a víz, kisebb keszegeken kívül nem nagyon jött semmi, csak egy fiatal max fél kilós harcsa, de azért jól éreztük magunkat. Bár szerintem a vízparton alvás volt a legjobb része...(vagyis a vízparttól 10 méterre, de a békák így is a fülünkbe kuruttyoltak
Sátor Eskü átvettem a pumpálást, nem feleségem csinálta csak csatlakoztatta a csövet!
-
Flashget
félisten
válasz
szetcsuszott #50518 üzenetére
Par honapja rendeltem Alirol 4db-ot elvileg kozepmeretu. A kinai 5-ot kuldot de az egyiknek hibas a zar resze gondolhatta a test jo lesz tartaleiba
lemertem 43g a sulya uresen. Meg nem volt hasznalatban. -
joe979
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #50537 üzenetére
Ki ad ki pénzt egy ilyen genyó kurblira
Az elem is plusz manika ...
-
Zoli bácsi
őstag
Nem értem az összefüggést a zsinórvezető (görgő..?), és a beépített kapásjelző közt..
Így az orsó kialakításából úgy nézem, hogy a nyeletőfék mechanikájához tettek egy kapcsolót/érzékelőt, ami jelez ha a hal húzza a nyeletőféket. Én arra saccolnék, az érzékelő rész lesz a gyenge pont. De az a marketing rizsa, amit minden termékhez odaszerkesztenek az Energo-nál. -
válasz
Neem kell, nem rádiós a kapásjelző
Tiszta snassz, olyan mintha kihoznák innovatív újdonságnak 2019-ben a bambusz botot -
csƵ
addikt
válasz
De gondolom a zsinórvezetője 2 hónap után kuka.
-
A Zéé
addikt
válasz
wow!
Orsót kellene amúgy is cserélnem a nagy feederen... -
Zoli bácsi
őstag
Nem tudom láttátok-e...?
Ha meglátjátok, biztos nem tudtok nélküle ezután létezni. A változtatható áttételű orsó után itt a beépített kapásjelzős nyeletőfékes orsó!
[link] -
B.i.L
senior tag
És akit még érdekel : a héten rendelem is
Srácok nálunk ezekkel pecálnak,iszonyat mit lerendeznek : 12-órás etap alatt volt,hogy fejenként 15 db 10+ potyesz + az apró,meg a halvesztés...nyálat is szoktak alkalmazni,mert fogósabb -
vendingo
veterán
válasz
Zoli bácsi #50525 üzenetére
Én csak füvet szeretnék vágni lassan 1 hónapja, de ha így megy tovább vennem kell egy kaszát.
-
joe979
aktív tag
válasz
Gabi atya #50524 üzenetére
AQUA Garant Uni etető pelletek
Leírás:Extrudált, lassan süllyedő nevelőtáp lazacfélék számára.
Univerzálisan alkalmazható, még kedvezőtlen környezeti feltételek mellett is.
Halliszt, kizárólag kiváló minőségű.
Kiváló minőségű állati fehérje bevizsgált baromfiból.
Élelmiszeripari repceolaj.
Szója, hüvely nélkül.
Az 1829/2003 EK rendelet szerint „nem génmódosított.
Összetétel: halliszt SP, állati fehérje, napraforgó-koncentrátum, búza, vérliszt SD, búzaliszt, repcepogácsa, halolaj,repceolaj
Összetétel
Nyers fehérje 45 % 45 %
Nyers zsír 16 % 16 %
Nyers rost 2,4 % 2,6 %
Foszfor 1,20 % 1,20 %
A-vitamin 10000 N.E. 10000 N.E.
D3-vitamin 1500 N.E. 1500 N.E.
E-vitamin 200 mg 200 mg
Emészthető energia 18,5 MJ 18,5 MJAQUA Garant Classic etető pelletek
Leírás:
Extrudált, lassan süllyedő nevelő takarmány pontyok részére.
Kiváló minőségű állati fehérje ellenőrzött minőségű sertésből.
Halliszt, kizárólag kiváló minőségű.
Halolaj a hús magas omega-3 tartalma érdekében.
Az 1829/2003 EK rendelet szerint „nem génmódosított“
Összetétel: búza, repcepogácsa, gabona lepárlók, faba bab, állati fehérje, vérliszt SD, halliszt SP, halolaj, repcemagolajÖsszetétel 2 mm
Nyers fehérje 33 % 30 %
Nyers zsír 9 % 8 %
Nyers rost 4,0 % 5,0 %
Foszfor 1,20 % 1,10 %
A-vitamin 10000 N.E. 10000 N.E.
D3-vitamin 1500 N.E. 1750 N.E.
E-vitamin 200 mg 175 mg
Emészthető energia 16,8 MJ 16,3 MJ -
Zoli bácsi
őstag
Ma reggel felkeltem, az ég kék volt, a nap sütött, szél nem fújt, és dolgozni sem mentem...Na mondom, akkor 1 hónap szünet után ma peca. Délelőtt elintéztem a dolgaimat, ebéd után bepakoltam, bár fekete felhők gyülekeztek távolban..... Tóra készültem, mondom ha megered, az itt van 5km-re. Hát mire kiértem, kb 5 fokot hűlt a levegő, feltámadt a szél.... A tavon meg havazott.
Ha valaki nem érti, akkor konkrétabban fogalmazva szállt a nyárfapihe, a vízen néhol szinte összefüggő réteget alkotva. Odamentem a kint lévő egy pecáshoz, megkérdezni mi a helyzet. Mondta hogy 3 órája van kint, egy kis pontyot fogott, de mindjárt pakol. Na közben elkezdett aprón szemerkélni...ki sem pakoltam... Go home. Már megint esik...Be van simulva....Olyan novemberi szürkület lett, úgy néz ki kitart egy darabig.
-
Gabi atya
csendes újonc
Sziasztok!
Tudom hogy sokszor volt már szó az aqua pelletekről és esküszöm rákerestem és el is olvastam az adott hozzászólásokat. Viszont arra vonatkozóan nem találtam infót, hogy mi a különbség a classic, uni, start pelletek között. Illetve aktuális-e valakinek a vásárlás rajtam kívül? Én rendelni fogok, mert pösti vagyok.
Más: SW Supernova fine feeder 3,60-as hosszban most került felavatásra. Szerintem nagyon jó kis bot, kockatavi pecára ahol fehér hal is van bőven nem csak nagy delfinek, oda parádés választás (bár nem vagyok versenypecás ezt vegyétek figyelembe).
-
galervin93
addikt
válasz
Józsefvárosin haver szerint van nagyon óccsóért.
Mindenesetre rendeltem kettőt csájnából, aztán ha nem jön meg addig, akkor veszek valamit itthon.
-
busman
veterán
Feeder kosár gumissá alakítására,tud valaki ötletet adni?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
hermanyi #50519 üzenetére
40m-re van kiklipszelve az enyém, nagy kínai "spomb", direkt vagy négyet vettem belőle, merthogy mondják, hogy törik. kukoricát hajingálok vele, telepakolom, köszöni jól van, még az elsőt használom, a többi a szekrényben pihen. Lehet, hogy százas dobásoknál megfekszik, nem tudom. Akkor venni kell eredetit egy vagyonért, ha nincs más.
-
joe979
aktív tag
Csontis csúzlinak mit ajánlotok ? 6 méteres spicc mellé kellene .
Valamint olyan úszókat , márkát keresek , aminek kivételesen zöld az antennája ! -
hermanyi
addikt
válasz
Kínait haverom próbálta. Több eladótól is. Mindnek ugyanaz lett a vége, kuka. Az eredeti spmb öt meg évek óta használja.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
galervin93 #50517 üzenetére
Nálunk itt Nyíregyen az egyik horgászboltban van, de valami 2800-ra emlékszem, nem spomb márkanévvel, merthogy nem is eredeti, hanem valami cég már ráállt ennek is az átcimkézésére. Jót röhögtem. Ugyanez a KGST piacon 900-1000 ft(a nagy. A kicsi 5-700).
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nézz szét a környéken kisebb boltokban, akik nem csak az agyonhype-olt sznobmárkákkal foglalkoznak, lehet hogy ott is van kínai spomb, még ha nem is annyiért mint alin.. -
galervin93
addikt
válasz
szetcsuszott #50516 üzenetére
Jaj igen, azt elfelejtettem mondani, hogy záros határidőn belül kellene, nem vagyok benne biztos, hogy ideér. De azért valószínűleg berendelek kettőt, legfeljebb nem ér ide...
Azért köszi a választ! -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
galervin93 #50515 üzenetére
Ha nem eredeti spomb egy vagyonért, akkor kizárólag kínából gombokért (mivel minden más amit itthon kapsz hat helyett háromezerért, az ugyanaz az alis cucc, ami 500-900 onnan.).
spod bomb, spod rocket, fishing rocket keresőszavakkal kidobja az ali, csak nézd meg a méreteket. -
galervin93
addikt
Mini szpombból, esetleg rakétából van valami ajánlott, ami nem ötezer pénzt jelent egy műanyag darabért? Feederre kellene, azért mini, 150 grammos bottal dobnám.
Haverokkal esedékes lesz egy 2.5 napos nagypontyos túra, pellettel, magokkal etetnék, a táv olyan 60 méter. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
szab13 #50513 üzenetére
Persze, egyértelműen, azt vedd ami tetszik.
Igazából Okumából is a belépő kategória ez.....
Nevis marha nagyot fejlődött, minőségben szintet lépett, árban maradt az olcsó. Gyakorlatilag az összes Döme holmi Nevis klón......A Nevis Aqua Feeder orsó egy csapágy (zsinórvezető görgő alatt) kivételével megegyezik a Döme Carp Fighter LCS orsóval.6. szezont nyúzom, hogy újrakezdtem a pecát. Egy házvétel/felújítás/költözés után találtam ki hogy pecázni kezdek újra, szóval Nevis/Silstar/Eurostar vonalon nézelődtem, az volt olcsó, a cuccaim (orsók inkább) 2/3 része ezekből áll. Én azt látom, hogy az utóbbi 2-3 évben ugrásszerűen nő a Nevis cuccok minősége. Gondolok arra, hogy hézagolva, korrektül zsírozva jönnek a gyárból. Van pár Aqua Feeder orsóm, mindegyiknél más a dob alatt az alátétek száma, tehát mielőtt dobozolják, a gyárban megnézik a zsinórképet, hova pakol. Nyócezres' orsóról beszélünk.
Amúgy meg......Amint minap egyik sporttárs nekem monda: Azt kell megvenni ami tetszik!És ott a pont!
-
szab13
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #50512 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Mivel Nevis WHISPER Carp MATCH bot lesz így találkoztam ezzel az orsóval, de NEVIS orsókról 10e körül, elég vegyesek a vélemények. Ezért inkább Okumát néztem. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
szab13 #50511 üzenetére
Erről nem nyilatkozhatok, nem mondhatok tapasztalatot..Ugyanis őszi Fekete Pénteki akcióban vettem, egy UL 1-11g-os Shimano pálcán van. 1x próbáltam ki,ennyi használattal hülyeség lenne véleményt mondani.....
Amit nézegetés, tekergetés után azért elmondhatok:
-Szokásos Okuma minőség, gyárilag zsírozott fék lamellákkal.
- 20-as méret elég kicsike, erre való amire használom, Ul pergetés. Matchbotra legalább egy mérettel nagyobbat végy.
- Nincs pótdob, ami nem lenne baj, a korrekt zsinórfeltöltéshez nekem hiányzik.
Szóval úgy gondolom árában teljesen korrekt, de neked nagyobb kell.Szerk: Mivel beleférek még a szerkesztésbe, közben keresgéltem, én valami ilyesmit ajánlanék: [link] Sekély dob, viszonylag nagy méretű dob (Kevésbé tekeredik-hurkásodik a zsinór) Figyelembe véve hogy milyen árkategóriát nézel.
-
szab13
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #50509 üzenetére
Szia!
Nézegetem első fékeseket és jónak tűnik a [Okuma alaris 20] , visszaolvasva látom Neked van. Mennyire vagy vele megelégedve? -
szab13
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #50509 üzenetére
Köszönöm,
igen, csak hátsó fékes orsóim voltak, de tudom , hogy jobb konstrukció, megbízhatóbb az első fékes.
Match bothoz, vékony zsinórhoz lehet tényleg jobb választás lenne az első fékes. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
szab13 #50508 üzenetére
Nem lehet rossz....De azt látod ugye miért van leakciózva? Hátsó fékes. Ettől még a módszerhez jó lehet, de egy hátsó fékes orsó fékje sosem lesz olyan precíz (kisebb féklamellák) mint egy elsőfékes orsóé.
Szóval stimmel méretben is, árban is jó..... De soha nem lesz olyan precíz féked, mint egy nagy lamellás elsőfékes orsónál. Úgy tűnik nem veszik a pecások a hátsófékes orsókat, a régebbi Shimano Sienna hátsófékeseket is szettben "szórják" ki.Más: Ma délelőttre nem mondott esőt.... De esik. Nem voltam vízparton egy hónapja..... Nyárfaszösszel mi a helyzet? Megindult?
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Okuma Dead Ringer RD orsóval van valakinek tapasztalata?
Dead ringer
Match botra lenneKöszönöm
-
Spoon16
tag
válasz
galervin93 #50506 üzenetére
Jó mókának tűnik,szépek a halak,főleg a csuka.
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #50493 üzenetére
Melós peca lehetett a leírás alapján, graula!
---
Néhány kép Mantovából. Első harcsuszom. Mincio tározó a város alatt, elképesztő, pár marék kajával milyen jól lehet fogni, legszebb dévérem... Szebb időben is kijutottunk szerencsére.
Aztán a csoda-csuka (115 cm és közel 20 kg), aminél nagyobbat aligha fogok életemben.
Meg egy újabb harcsusz. Folyóvízi peca is jutott a Mincion, kb. mint a Körösök szélességre, mélységre, áramlásra egyaránt. Csak hal akad benne pöppet több... Szűk 4 óra alatt - a helyet jobban ismerők szerint amúgy egy kifejezetten gyenge napon - fogtam 10 kiló vegyes keszeget (miközben sokkal kisebb sodrásra készülve csak 50-es kosarakat hoztam magammal, az meg nem állt meg bent, ahol a halak igazán aktívak voltak), és nem aprókat, 60-80 dekás kárászok, denevérek jöttek... Szóval imádtam minden percét annak ellenére is, hogy a jóidő nagyrészt messze elkerült bennünket . Egy tuti, még visszatérek.
-
A Zéé
addikt
hirtelen felindulásból elmentem ma reggel a Dunakeszi kavicsbányatóra, hogy megnézzem magamnak, de kicsit vegyes élményekkel értem haza. Fogtam vagy egy tucat tenyeres dévért, 5 kárászt, meg akasztottam egy pontyot, ami merítésnél lefordult a horogról... De mégis kicsit csalódott vagyok, mert amit elterveztem, az nagyon nem ment.
A nagyon tudományosan kitervelt felállásom az lett volna, hogy kiakasztott zsinórral ~20 méteren hosszú előkézek, a rézsű aljához, vagy ahol le tudom rakni a horgot pedig matchezek, és ide csak magokkal, és kukoricával etetek.A tó vége teljesen fedett volt nyárfaszösszel, kicsit be is szartam, hogy ilyen lesz végig. A 36-os helyre sikerült leülnöm, ott szerencsére már tiszta volt. 7 után 1-2 perccel dobtam be. Feederen 2 csonti, egy kukorica volt, match-en egy szem kukorica, kb. fél 9-ig semmi nem volt sehol sem, akkor volt az első maszatolás, és a csonti volt megrágva. Aztán eleredt az eső, ami meghozta az első keszegeket. Az eső után felraktam egy 16-os horgot, arra csak 2 csonti ment akkor jött még pár keszeg, és 3 kárász, aztán megállt teljesen.
Ezalatt a match teljesen süket volt, feljöttem inkább a rézsű tetejére, onnan jött 1 bodorka, meg egy kis kárász, és ennyi. Fél 11 felé teljesen bemérgedtem, előszedtem a methodos cuccot, meg a 7-es spiccbotot, Utóbbira bő fél óra alatt semmi nem volt, hiába etettem oda, szóval ment vissza a táskába. Methoddal dobáltam párat össze-vissza eredménytelenül, aztán vissza a korábbi feederes etetésre, ahonnan az első kapásra akasztottam a ránézésre 2 kiló körüli pontyot, utána jött még 1 kárász, meg egy dévér, és vége lett annak is. Aztán háromnegyed 1-kor meguntam, hogy lassan 1,5 órája semmi, így összepakoltam, és hazajöttem.Kifelé, ahogy szóba elegyedtem a sporttársakkal mindenki max 1-2 keszeget, kárászt vallott be. A jobb oldalamon ülők fogtak 2 pontyot, de még mindkettőt 8 óra előtt, utána mozdításuk sem volt.
Viszont ez valami helyi szokás, hogy a feeder bototkat a parttal párhuzamosan, rod-podra és elektromos kapásjelzőre kell rakni?
Sehol nem láttam még ilyent, itt 3 v. 4 helyen is így horgásztak. Megrázó látvány, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest