Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Ma reggel felkeltem, az ég kék volt, a nap sütött, szél nem fújt, és dolgozni sem mentem...Na mondom, akkor 1 hónap szünet után ma peca. Délelőtt elintéztem a dolgaimat, ebéd után bepakoltam, bár fekete felhők gyülekeztek távolban..... Tóra készültem, mondom ha megered, az itt van 5km-re. Hát mire kiértem, kb 5 fokot hűlt a levegő, feltámadt a szél.... A tavon meg havazott.
Ha valaki nem érti, akkor konkrétabban fogalmazva szállt a nyárfapihe, a vízen néhol szinte összefüggő réteget alkotva. Odamentem a kint lévő egy pecáshoz, megkérdezni mi a helyzet. Mondta hogy 3 órája van kint, egy kis pontyot fogott, de mindjárt pakol. Na közben elkezdett aprón szemerkélni...ki sem pakoltam... Go home. Már megint esik...Be van simulva....Olyan novemberi szürkület lett, úgy néz ki kitart egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest