- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Szerintem évszaktól függően a 6 ostól 14 esig bármelyik oylan horog jó amelyik mélyöblű, viszonylag vastag a öblében és jól tartja a halat. Nem irtál horgászmódszert, ha fenekezel és tegyük fel a klasszikus két horgost használod akkor ott a 6-10 es méretig bármelyik horog jó márkától függetlenül kivéve a szakáll nélküliek mert ahhoz már technikai tudás is kell hogy ne rugja le magát a hal róla. Tegyük fel hogy fenekezel és felkötsz az emlitett horogból 2 őt aminek van szakálla, gyakorlatilag bármilyen szemes és élő csalit felrakhatsz rá ami a kezedbe kerül. Ha speciálisan célhalra mész érdemes olyan horgot választani ami oldalirányba is kicsit csámpás, ezek jobban fordulnak be bevágáskor, illetve mélyöblű ugynevezett önakasztó horgot feltenni mert jobban tartják a halat ha nincs sok tapasztalatod. Úzszózásnál mivel nem horgászol feltételezem messzire így a kisebb horog is jó, de itt is lemehetsz akár a 6 osig is, bár én inkább 8 ast raknék fel max ha nagyon nagy méret kéne, a csonticsokor meg csak vékonyhusú horgon ül meg jól, ha kidurran akkor vagy megdöglik vagy nem él sokáig, ahogy a giliszta sem, ezekre a méretekre még gond nélkül felhúzható egy nagy szem kukorica is hogy elbujjon benne a horog.
Véleményem szerint a gamakatsu gyártja a legjobb horgokat azokban még én sem csalodtam. Több év után és hal után is ugyanolyan éles, nem törik, nem csorbul ki. Guru szerintem indokolatlanul drága minden termékében.
-
B.i.L
senior tag
Ha behúzol,akkor nem,bár a süllőzős horgot sem értem...a feleségem szokott ilyen balga dolgokat csinálni...akkor űvöltök igazán
Ha dobod,biztos le fog szakadni,ha oldódik,akkor nem lesz kapás...
Ajánlom a dobáshoz a helikopteres szereléket 30/35-ös mono,csapó ugyanaz,bojli stopper és hjszálelőke. -
Zoli bácsi
őstag
Nekem Rábára a CXP River Feederen lévő orsón 0,25-ös monofil van, fonott dobóelőkével. Horogelőke 0,12-es fonott, vagy 0,22-es monofil. Én nem finomkodok, ha akaszt az ember egy márnát, ami beugrik a sodrásba, azért meg kell fogni.
Fenekező boton nem megyek 0,30-as monofil alá.Gilisztát felveheti a harcsa is, én ugyan nem fogtam, ismerős valószínűleg azt akasztott, elmondása szerint elővette a kést és elvágta a zsinórt......Esélytelen volt. -
gban
veterán
Az hogy nagy-e, leginkább annak függvénye hogy felveszi-e a csalit a hal ekkorával is.
Van egy magántó, ott direkt óriás horgokat használok hogy szelektáljak, de a kicsivel kisebbet mint a képen látható süllőző horog, azt is nyeli be ezerrel a 10 centis vörösszárnyú is, annyira rámennek mindenre és annyira nem érdekli őket hogy min van az egy szem csemege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest