Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Kedves topiclakók!
Horgász "engedélyben", horgászjegyben, valamint területi engedélyben kérném a segítségeteket!
Össze vagyok zavarodva, ha nagyon evidens, vagy retard kérdéseket teszek fel, előre is elnézést érte!
Kölyök korom óta van/volt engedélyem, a kék műanyag tokban a kis füzetecske!
sok éve nem újitattam meg az engedélyt, illetve a dunai területit sem váltottam ki(mert nem is horgásztam)!
Most regisztráltam a horgászjegy.hu oldalon, végig is nyomtam az igénylést, a végén fizettem bankkártyával, gonbdolom egyszer csak érkezik postával a plasztik kártyám!Kérdés_01:ez most mi ez a plasztik kártya? Gyakorlatilag ez lett az "engedély"? Nincs vizsga, halak, ívások, tilalmak ismerete....csak adókártya, és kész az "engedély"? Vagy valamit félre értek?
Én azt hittem a plasztik kártya igénylés közben majd kéri a régi engedélyem számát, vagy ilyesmi!(nem kért semmitaz adó kártyán kívül)Kérdés_02:
POntosan hová kell hogy szóljon és hol válthatom ki az éves területit a fővárosi, vagy attól északra eső Dunai területre(Szentendrei sziget és vác környéki szakasz!
Meg lehet ezt is már online igényelni? Ha igen, január 01-től? vagy tört naptári évre is lehet igényelni?Kérdések összefoglalva:
Segiséget kérnék Dunai horgász, és területi engedély beszerzéséhez, lehet e online, ha igen hol és hogyan és pontosan mi a terület/egyesület neve,ahová igenyelnem kell(Budapest-Vác közötti dunai szakasz) ,,,,vagy ha nem lehet online,,akkor hol?Kicsit szégyellem magam hogy ennyire alap dolgokat nem tudok az engedéllyel kapcsolatban, hiába a nagyon sok éves mult, de eddig a horgász bolban mindent elintéztek és bepecsételtek nekem,,,semmi dolgom nem volt, csak fizetnem kellet, aztán a fogási naplót töltögetni, vagy napi jegyet venni telepített vizeken..!
Előre is köszönöm a választ, és a türelmet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- SkyShowtime
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest