- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Kedves topiclakók!
Horgász "engedélyben", horgászjegyben, valamint területi engedélyben kérném a segítségeteket!
Össze vagyok zavarodva, ha nagyon evidens, vagy retard kérdéseket teszek fel, előre is elnézést érte!
Kölyök korom óta van/volt engedélyem, a kék műanyag tokban a kis füzetecske!
sok éve nem újitattam meg az engedélyt, illetve a dunai területit sem váltottam ki(mert nem is horgásztam)!
Most regisztráltam a horgászjegy.hu oldalon, végig is nyomtam az igénylést, a végén fizettem bankkártyával, gonbdolom egyszer csak érkezik postával a plasztik kártyám!Kérdés_01:ez most mi ez a plasztik kártya? Gyakorlatilag ez lett az "engedély"? Nincs vizsga, halak, ívások, tilalmak ismerete....csak adókártya, és kész az "engedély"? Vagy valamit félre értek?
Én azt hittem a plasztik kártya igénylés közben majd kéri a régi engedélyem számát, vagy ilyesmi!(nem kért semmitaz adó kártyán kívül)Kérdés_02:
POntosan hová kell hogy szóljon és hol válthatom ki az éves területit a fővárosi, vagy attól északra eső Dunai területre(Szentendrei sziget és vác környéki szakasz!
Meg lehet ezt is már online igényelni? Ha igen, január 01-től? vagy tört naptári évre is lehet igényelni?Kérdések összefoglalva:
Segiséget kérnék Dunai horgász, és területi engedély beszerzéséhez, lehet e online, ha igen hol és hogyan és pontosan mi a terület/egyesület neve,ahová igenyelnem kell(Budapest-Vác közötti dunai szakasz) ,,,,vagy ha nem lehet online,,akkor hol?Kicsit szégyellem magam hogy ennyire alap dolgokat nem tudok az engedéllyel kapcsolatban, hiába a nagyon sok éves mult, de eddig a horgász bolban mindent elintéztek és bepecsételtek nekem,,,semmi dolgom nem volt, csak fizetnem kellet, aztán a fogási naplót töltögetni, vagy napi jegyet venni telepített vizeken..!
Előre is köszönöm a választ, és a türelmet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest