Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok9b
aktív tag
válasz DIEGO15 #41543 üzenetére
Nos nekem most 5 botom van + 1 spod. 3db prologic c2 natura 390 3,5lbs valamint most vettem 2 szépséget amik nem más mint a free spirit ctx 360 3lbs. Orsóim shimano speedcast 14000.
Használtam monofil előkét viszont nekem az nem jött be, ki fogok még próbálni több félét tudom hogy sok helyen már nem lehet fonott. Természetesen ahol nem megengedett oda monofilt kötök, de első sorban jobban szeretem a fonottat.
Sok horgász van úgy vele hogy ő 100m-t dob viszont ha valóban megmérnénk lehet hogy még 80-an sem lenne, félre ne értsd ezt nem rád írom csak sok emberrel találkoztam hogy Ő 100-ra pecázik aztán mikor mondtam neki hogy dobjon már 1-et láttam hogy nem egészen úgy van ahogy Ő állítja. Én is folyamatosan fejlesztem a dobó technikám mert van hová, és észre is veszem hogy évről évre jobban megy. Van aki nagyon jól csinálja van akinek tanulni kell, nekem a feederes múltam miatt nehezebben megy mert beidegződésből máshogy dobok, de már kezdek átállni.
Egyébként itt sem a távolság a lényeg, aláírom sok horgásznak az tetszik hogy messzire dob és onnét húzza a halakat, mert ez a szokás és a halak is átveszik ezt. Én is szeretek nagyokat dobni élvezetes a fárasztás, de már fogtam 20-30m-ről is 10+-os halat.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest