- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
#23173) csƵ : Érthető teljesen. Én sem szeretem az indokolatlan vékony dolgokat. De azért van egy régi Maver orsóm, amin 14es damil van. Ha eltudnék jutni olyan pecára, ahol kitudom használni , legyen egy nagyon szép keszeges víz, akkor oda azt vinném ! De az esetek többségében ahova megyek tóra, ott a célhal a ponty, és mivel az dominál ott én sem finomkodok. De az angolok sem. Náluk is inkább az a jellemző hogy 4-10LBig terjedő az ajánlott zsinór méret a botokhoz. Ha finomabb akkor 8Lb a plafon.
Egy időben , vagyis mikor bejött a Berkley Nanofil, akkor arra akartam átállni, mert vékony , és jobb a szakítója a sima damilnál. De az ára nem érte meg nekem. És akkor az előke még nem volt benne. És annyira nem szerette a csomókat sem .(#23174) Janusz001 : Igen, a fluorocarbon lehet jobb , de drágább is. Nem észleltem nagy eltérést. Lehet verseny szinten más lenne , de erről nincs tapasztalatom. Amiket használok, az a Trabucco XPS Match Strong, Nevis Spectron [ sokan szidták, nálam bevált,] Formax Spectre [ fluorocarbon ] - Trabucco forgalmazza, ez is kedvező áras. A monofil meg monofil nálam, nem bonyolítom túl
(#23175) golyós : Ez így van, van előnye , hátránya, erre direkt nem tértem ki, mert kinek mi jött be, és használható bármelyik. Sok tényezős ez . De lehet hétvégére kötök párat
ha már szóba jött, olyan régen nem használtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest