Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe979
aktív tag
Sziasztok.
A héten jártam az Atlantis horgászboltban , ők forgalmazzák az Okuma valamint a Prologic vonalat.
Sok dolog érdekelt volna, és mivel nem jártam arra vagy 1,5 éve, kicsit meglepett a dolog. Bejárati dupla ajtót zárják, csengetéssel lehet bejutni. Sajnos már nincsen kimondott eladótér, hanem nagyker. hangulat uralkodik.Ez nem tudom minek köszönhető, a környéknek, vagy azért mert megszaladt a szekér
Beérkezve fogadnak, mit szeretnék, és kihozzák. Okuma Caymus kurbli miatt mentem, végre rászántam magamat.Az első generációs,tiezenvalahány éves, itt ott, pár sebből vérző longbowok leváltására .Jelenleg nem volt a 30-as méretben, éppen vám alatt vannak. A fickó jó fej volt. Hozott az RTX szériából ,ami kasznira egyezik.
Őszintén szólva , nagyon apró, talán egy árnyalattal kisebbnek éreztem a shimi 2500 as modelleknél, persze Technium szint környékén. Ez meglepett. A 35 méret pedig, nagyjából megfelel a 40 méretnek bármi másból. Az eladó szerint a 35-ös és a 40-es méret ugyanaz,csak mélyebb dobbal jár.
Mivel pickeren lesznek, és szeretem ha nagyobb a kurbli, valamint nem szeretem az irreálisan apró méretű fogantyú tekerőket, így elhoztam a 35-öst . A kurbli nagyon masszív, a szoknyáját rászorítással szinte összenyomni sem bírtam, a Biomasterem ami más kategória, árban a sokkal többszöröse , azzal lazán és könnyedén lehet marokesrősítőzni. Párszó még az Okumáról. Az Eva tekerővég nagyon kényelmes, kemény anyag, mégsem dúrva.Noha EVA, ez nem tudom mit is takar pontosan, mégsem egyezik meg, mondjuk
egy EVA keverőtál anyagával.A felkapókar robosztus. Az orsó szépen jár, viszont kicsit lomhának érzem, nem adja azt a vajpuha járást. Az Okuma fékjeit nagyon szeretem, pont annyi fokozat van rajta amennyi kell, nem szeretem ezt a sokszoros mikroféket, pár pattintással határozott de fémes hangon pattan, teljesen jó értelembe.Már várom az első pecát, mert jó lenne végre élesben is tesztelni.
Ha hozza a longbow "hatásait" akkor nagyon jóban leszünk. Ami még szemetszúrt, lassan 1,5 éve kapható és állítólag nagyon fogynak, de apróban énmég nem találkoztam vele .......
Aki szeretne 15 környékén egy univerzális kurblit, az vegye számításba, mert minőségérzetre inkább közelebb lenne a 25 ropihoz.Szissz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest