- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
FireFox1996 #20479 üzenetére
Kis patakon ilyenek vannak.. van amúgy nagyobb is, de mivel finnyásak voltak így kisebb csalit tettem fel, azt meg felvették az apróak is. A csukák meg teljesen bolondak, úgy odavertek a csalinak, hogy csak na. Nem is értem, a csukák meg a sügerek elvileg nem tűrik meg egymást, itt meg 5 sügér 1 csuka, egy helyről.
Engem nem érdekel nagyon a méretük amúgy, nem konyhára pecázok, UL bottal meg nagyon élvezet rájuk pecázni, olyat odavernek neki, a nagyobbak még a féket is húzzák.Nyilván nem célom és nem is szeretem nagyon az apraját összeszurkálni de lenyomott szakállal azért nem vészes.
Jofi81: azon a két kiscsukán sokat agyaltam, hogy hazaviszem akváriumba, mennyire jól néznek már ki.
Az a kettő el is lett volna benne, azt kishallal tudtam volna őket etetni.
(egy emeléssel megvan 2 heti kaja, ami eláll egy vödörben az erkélyen, ha befagy meg tudok venni 0 forintos guppit nekik)
Nagyon szeretem ezt a pecát, nekem kedvenceim ezek a sügerek. Sajnos sok öreg van itt aki kidobja a partra mert "ikrapusztító", hát azért nagyon mérges vagyok, azért ez mégsem egy törpe. 60 éve is itt voltak és pusztítitták az ikrát, mégis ezekből is több és nagyobb volt, meg a pontyokból is roskadásig. Nem a sügerek eszik meg az új generációt hanem a sok nyugger aki 7/7 kinn van is a 15ezres nyugdíjasjeggyel hazavisz többszáz kiló halat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest