Új hozzászólás Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz FireFox1996 #20479 üzenetére

Kis patakon ilyenek vannak.. van amúgy nagyobb is, de mivel finnyásak voltak így kisebb csalit tettem fel, azt meg felvették az apróak is. A csukák meg teljesen bolondak, úgy odavertek a csalinak, hogy csak na. Nem is értem, a csukák meg a sügerek elvileg nem tűrik meg egymást, itt meg 5 sügér 1 csuka, egy helyről. :)
    Engem nem érdekel nagyon a méretük amúgy, nem konyhára pecázok, UL bottal meg nagyon élvezet rájuk pecázni, olyat odavernek neki, a nagyobbak még a féket is húzzák. :) Nyilván nem célom és nem is szeretem nagyon az apraját összeszurkálni de lenyomott szakállal azért nem vészes.

Jofi81: azon a két kiscsukán sokat agyaltam, hogy hazaviszem akváriumba, mennyire jól néznek már ki. :) Az a kettő el is lett volna benne, azt kishallal tudtam volna őket etetni. :) (egy emeléssel megvan 2 heti kaja, ami eláll egy vödörben az erkélyen, ha befagy meg tudok venni 0 forintos guppit nekik)
    Nagyon szeretem ezt a pecát, nekem kedvenceim ezek a sügerek. Sajnos sok öreg van itt aki kidobja a partra mert "ikrapusztító", hát azért nagyon mérges vagyok, azért ez mégsem egy törpe. 60 éve is itt voltak és pusztítitták az ikrát, mégis ezekből is több és nagyobb volt, meg a pontyokból is roskadásig. Nem a sügerek eszik meg az új generációt hanem a sok nyugger aki 7/7 kinn van is a 15ezres nyugdíjasjeggyel hazavisz többszáz kiló halat.

Új hozzászólás Aktív témák