Hirdetés
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz kobipeti #18568 üzenetére
Könnyű keszeges spiccbotot hülyeség gumizni, főleg hogy tűspicceset nem is lehet. Feleslegesen lassítja csak, ráadásul a gumi lényege hogy kb. az orsó fékrendszerét helyettesíti. (+nagyobb halak nem verik le magukat a kis horogról az esetlegesen felkeményedő bot miatt).
Szerintem egyébként hétköznapi használatban, hacsak nem akar valaki "poénból" nagyhalazni spiccbottal, felesleges a gumizás. Akkor már inkább egy matchbot (ami sokkal sokoldalúbban használható) vagy egy picker, ha mély a víz. Folyóra, úsztatni meg bolo.
A spiccbot elsődleges(egyetlen?) előnye, hogy gyors.
Persze itt nem a rakósról van szó...
Más:
Régen nem voltam pecázni, hétvégén kimentünk öcsémmel a közeli kubikhoz... 1 csomag etetőanyag, jó kis házi trágyagiliszta meg a régóta nem használt Diamond fine UL matchbot (2-6g, imádom). Nagyon jót horgásztam, bár az elején megjött dévéreket törpék váltották, ám a végén még beesett két szép, fél kiló körüli kárász - sajnos kicsit még be voltak lassulva, nem nagyon kellett fárasztani őket. Lehet megérni kimenni kicsit komolyabb rákészüléssel (főtt búza és társai).Azt várom már nagyon, hogy a Tisza lentebb menjen kicsit, úsztatnék már egy jót (meg a nyár éjjeli/hajnali márnázós akciók is jöhetnének már...)
Megint más:
Shimano Catana BX heavy-hez keresnék utolsó tagot (amibe a spiccek illeszkednek, azt hiszem CATBXHFDR3 a kódja) valakinek van ötlete hol kaphatnék?
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest