Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz rétisün #48798 üzenetére
A Crank Brothers Egg Beater 4Ti is hasonlóan olcsón keresi gazdáját
Az Opera topikban válaszoltam.
Az első villogó szerintem is jó (bár én nem élek vele, mert látni is szeretek), feltéve, hogy nem extra erős fényű a LED és nem túl gyorsan villog, mert akkor nagyon be tud zavarni a látásba. De inkább villogjon szembe, mint ne lássam, mert nincsen kivilágítva (ők vajon denevérgénekkel rendelkeznek, hogy közvilágítás nélkül is mernek tekerni ).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz Misály #48773 üzenetére
"Retisun: nem akarok azert venni monoblokk-szerszamot hogy 3 evente egyszer hasznaljam, felnit befuzni sem akarok, ahogy villabol se szeretnek vagni."
nálunk 3 bicaj van itthon (csak kettő azt enyém ) én úgy voltam vele, hogy apránként megveszegettem a célszerszámokat, bütykölni amúgy is szeretek, pont a bicajt vigyem szervízbe? persze a nagyon speciális dolgokat (kerékfűzés, centírozás) én se vállalom, ahhoz béna vagyok, de amúgy szívesen elmolyolok vele.....főleg, hogy ezért csak alakulgatnak a bicajok folyamatosan az utóbbi 4-5 bicajösszerakást/átépítést/szétszerelést már magam csináltam
(#48780) fpeter07: hát baszki, titánium, karbon, 175 gramm/pár, ez drága?
TriackFeri: állítólag a villogó jobban figyelemfelkeltő, mint a folyamatos fény, de persze itt is meg kell találni az "arany középutat" fölösleges minden szembejövőnek kisütni a szemét.....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
gery03
senior tag
Arra senki se gondolt, hogy villogóra azért van rakva, mert 2-3× tovább bírja az akku?
Én emiatt szoktam villogni.Más: Nem tudtok vmi helyet, boltot, ahol lehet szerezni rugóhoz alapanyagot? 0,6-0,7mm-es kör keresztmetszetű kellene. Hosszban fél méter elég lenne vszlg. Ha esetleg van valamelyikőtöknek, megvásárolnám tőle.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Aki ingyen akar menni holnap a bringaexpóra --> [link]
Nem tudom valós dolog-e... én nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz izomhod #48791 üzenetére
Én is szemeztem vele (na nem szó szerint). Akkora kb mint a wasd billentyűk. Nagyon durva. Haza biztos nem hoznám, rejtélyes módon képesek eltűnni a dolgok nálunk. Szettben (első/hátsó) gondolkodtam, hogy megveszem, de lemondtam róla. Úgysem bringázok sötétben.
szerk: 29" DH gép. [link] Elég merész.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz izomhod #48789 üzenetére
Vallatólámpát keresel?
Kérdezt ludsimont ő itt a lámpaguru ha jól emlékszem
Régen az aldiban lehetett venni ledes fejlámpát 3,5k körül, akkor vettem egyet, tök jó volt, egész korrekt fényereje volt. Amíg véletlenül el nem szakítottam a kábelét. Majd valahogy meg kéne forrasztani. Sajna tőböl szakadt ki a vezeték.
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
Úgy volt haverral megyek, de most visszamondta, és már tavaly is egyedül voltam, társasággal meg azért mégis csak jobb!
Valaki esetleg? -
ludsimon
veterán
válasz Misály #48782 üzenetére
Villogó módot én se értem minek fejre.
Az tényleg hülyeség.Kormányon nem zavaró ha villog csak azt is tudni kell beállítani és nem pofára állítani hanem normálisan be lehet állítani. Akkor nem zavar. Lehet akármilyen lumenhuszár lámpa, ha jól be van állítva és nem a fejre céloz vele az ember akkor nem zavarja a szembejövőket. De ez természetesen függ a nyílásszögtől is amibe most nem kívánok belemenni.
undefined
-
Manitou
veterán
-
F_Gergely
őstag
Holnap bringaexpora jön valaki?
-
F_Gergely
őstag
Egyet értek veled, alapból nem értem minek kell villogóra rakni? Villogó fényforrás általában álló helyzetben szokott lenni, elakadásjelző, úthiba stb. Bazzeg ha mozog akkor állítsa folyamatosra.
Másik dolog amit nem értek hogy az emberek többsége csak látszani akar látni nem. Hogy a fenébe nem zavarja őket a rendes lámpa fény hiánya? Nekem két led-es lámpám van amolyan "helyzetjelző" és két cateye ami több méterre elvisz. Kocsival sem helyzetjelzővel közlekedek éjszaka....
Szóval jah, én is utálom a sok villogó emberkét, és nem is értem miért kell villognia és miért nem jó a folyamatos fény. -
Misály
addikt
válasz ludsimon #48779 üzenetére
"Te bringázás közben mások fejét bámulod?"
Ugylatszik csak csolatassal lehet eszrevenni dolgokat, egy eros villogo led este akarhova nezel bantja a szemedet.
Meg a KRESZ-ben is le van irva hogy az alapveto kozlekedesi kommunikacio emberek kozott szemkontaktussal kezdodik, nezz a szemebe egy ilyen marhanak.
Basszus, nem fogok azert napszemuveget hordani, mert a hulye azt hiszi elutik ha nem vakit meg masokat. Hasznalja, de ne villogon, masok is vannak az uton, ez akkora tahosag mint kocsiban reflektorral kozlekedni varosban. Nem egyedul van azon a kurva uton.
Vagy szimplan nezzen korul az uton mielott barhova megy, hordjon prizmaszalagokat, hatul meg ok hogy villog, de elol miert hiszik azt az emberek hogy csak ot kell latni neki masokat nem?
-
whiskey
tag
Már megint tiszta fehér lett a táj.....
Ennek mér soha nem lesz vége??? -
fpeter07
veterán
Egyszer a szembejövő lámpáját néztem, utána kellett egy ideig pislognom.. Nálunk lámpa nélkül szoktak furicskálni az emberek, szóval ez nem igazán jelent problémát.
szerk: Reggeli gyógyító teámat kortyintgatva olvastam a velo-t. Ezen akadt meg a szemem és a tea is a torkomon. És itt még jó 30-al olcsóbbat ír, mint az újság.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Te bringázás közben mások fejét bámulod?
Mit zavar az téged, hogy más nem akarja elüttetni magát?
Arról meg inkább nem írok véleményt, hogy azért az 5 másodpercért mialatt elment melletted leállítottad szegényt...
Leszarod másnak mi a biztonságos. Neked az a fontos, hogy tökéletes legyen út közben ne zavarjon semmi se egy másodpercre se.
Áhh, kár a gőzért.undefined
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Misály
addikt
válasz belaazallat #48774 üzenetére
Igen
Eurocenter, Mali.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem:
Ezen a linken látható kerékszett használható V fékkel is? Azt látom, hogy az agy tárcsás, de a felnire ezt írja: "aero profil (26 mm magas / 25 mm széles)- a fékfelület kopását jelző biztonsági csík"
Illetve hol lehet ilyet beszerezi? Mennyire minőségi/tartós?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Misály
addikt
válasz fpeter07 #48771 üzenetére
Lamparol jut eszembe, varosban agyon tudnam verni az osszes barmot aki villogora allitja a ledes elso lampajat, ugyesebbek meg fel is teszik a fejukre es ugy villognak. Volt mar hogy megallitottam embert levetettem a sisakjat es megkertem, hogy nezzen bele, utana atallitotta folyamatosra.
Titeket nem zavar?Retisun: nem akarok azert venni monoblokk-szerszamot hogy 3 evente egyszer hasznaljam, felnit befuzni sem akarok, ahogy villabol se szeretnek vagni. Allvanyom nincsen, pincem sincs, parkettan meg nem allok neki szerelni ( asszony kiterne a hitebol ).
Szervizbe meg megcsinaljak occsoert es a bringaboard-os szervizesek nagyon jok.Ma voltam stucnit venni Probike-ban es nem lehet kartyaval fizetni, hogy van pofajuk Probike-nak hivni magukat? Ki az az orult ma mar, aki kp-ra vesz 3-4szazezerert vazakat? Mert olyanok logtak a plafonrol
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Misály #48770 üzenetére
"Ma beadtam a xxxxxx-ba az alkatreszgyujtemenyemet hogy epitsek ossze a masinamat"
na ezt nem tudnám megcsinálni, átengedni másnak az összeépítés munkáját, örömét
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Misály
addikt
Ma beadtam a bringaboardba haromhavi alkatreszgyujtemenyemet hogy epitsek ossze a freeride masinamat. Jovo hetre talan kesz is lesz
Mindezek hatasara par dologtol meg fogok szabadulni, lehet erdeklodni az arak alkukepesek ertelmes hatarok kozott:
Mongoose tyax super burnt orange vaz 20" 2009 (L) 2 eves egyket karc van rajta amugy hibatlan : 20000.-
Novatec D361SB első kerékagy ( tarcsas, tavaly juliusi ): 4500.-
Suntour XCR LO lock out karral ( tarcsas ) 2 eves, masfel eves patron van benne : 15000.-
Ritchey Logic Zero kormanycsapagy ( 1 1/8" ) Szinten 2 eves, kifogastalan allapotban: 2000 .-
Mongoose stucni 110 mm jo karcos egy ezresert elviheto.
Itt egy kep a bringarol hogy legyen elkepzeles a vazrol. Tavaly nyar kozepen keszult
Privatban keressen akit erdekel valami, pesti vagyok, postazok ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Manitou
veterán
Én nem mertem volna megvenni
Miért?
Persze előtte azért meg kell nézni, hogy minden ok e vele. Van e a felniben felütés. Agyak hogy forognak stb, stb.. A fogaskerék+lánc már csak hab a tortán, bár gondolom azért azokban is lehet már jópár km.
Szerintem ennyiért jó vétel lehet, ha minden ok vele. -
Tipo16V
aktív tag
sziasztok, nem tudom mennyire vagytok otthon BMX témában, egy hauser rebel bicót (újonan 40ezer volt) használtan 15-ért elvisznek?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
ludsimon
veterán
válasz zselani #48757 üzenetére
"Múltkor megyek az Andrássyn a bicikli úton, ahova csak úgy ráparkolt egy taxis. Szóvá tettem és még ő volt felháborodva. ..."
Ohh, ez mindennapos!
Ki kell kerülni és odébb állni. Ő kocsiban van, ezáltal dominánsnak érzi magát.
Ez Magyarországon még jó sokáig így lesz ha nem marad ez a helyzet örökre.
Vagy addig amíg minden egyes embert Magyarországon nem kényszerítünk rá (nem egy időben), hogy menjen kerékpárral végig az Andrássy úton vagy bárhol a belvárosban.[ Szerkesztve ]
undefined
-
zselani
csendes tag
Sziasztok bringások!
Nincs csúcsteljesítményű bicajom, csak csupán szeretek bringázni. Ha kijön a jó idő, ahova csak tehetem, bringával megyek. Egyrészt, mert fontos a mozgás, másrészt sokkal olcsóbb, arról nem is beszélve, hogy gyorsabb. Mindenhova könnyedén oda lehet érni.
Egyetlen dolgot nem szeretek benne, hogy az autósok nagy része - tisztelet a kivételenk - egyáltalán nem figyel oda a bringásokra.
Múltkor megyek az Andrássyn a bicikli úton, ahova csak úgy ráparkolt egy taxis. Szóvá tettem és még ő volt felháborodva. ... -
KrAt
veterán
[link] no és erről vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Az iparis nem "elvárás" kérdése. Egy jó kónuszos ugyan annyiba kerül kb mint egy jó iparis. Aki nem ért a karbantartáshoz annak inkább ajánlott az iparis. Meg mivel nem 50kg vagy, így feltételezem hogy a kónuszosat gyakrabban kellene utánaállítani. De én sem értek annyira hozzájuk ezt hozzáteszem.
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz venember83 #48749 üzenetére
Stimm, csak nekem nincsenek ekkora elvárásaim, hogy iparis legyen, meg DH-ra kelljen.. Aszfalt, normális, kímélő használat
-
amargo
addikt
válasz Runner_fxr #48717 üzenetére
Lehet csak félre értettelek, de előbb nem ezt írtad. Ellenben hiába vagy edzett, a szíved nem fogja tudni mindig ugyan azt a teljesítményt hozni, egyszerűen bármi megtámadhatja. Az ember egy fertőzéstől/betegségtől simán letud gyengülni, de ez is csak a legkézenfekvőbb lehetőség, mint pl.: a lerészegedés.
A versenyzők nem hiába időzítik a top szintjüket.
Én nem tudok róla, hogy kifejlesztették volna már azt a super sportolót, akit a végtelenségekig lehet edzeni.
Az emberek képesek magukat akár túl edzeni, ilyenkor a teljesítményük nemhogy a top közelében, de nagyon alatta van.Hozzáteszem elhiszem, hogy vannak olyan kivételes tehetségek/életmódot folytató versenyzők akiknél nagyon alacsony ez a szám/lehetőség.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Bikeman
aktív tag
Aprót nézted?
Például ez jó lehet, új.
-
Jofi81
őstag
válasz venember83 #48738 üzenetére
De ugye ez nem jelenti azt, hogy addig egy lábbal, felváltva kell tekernem?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ha már szó volt az elektromos bringákról... [link]
-
KrAt
veterán
Valakinek nincs Pesten eladó 26-os, normális, de nem drága kerékszettje, ami tárcsás, kazettás?
-
Jofi81
őstag
Ja, végülis logikus. Most kb. úgy tekerek az spdvel, mint eddig bármilyen pedállal, tehát csak taposom, nem húzom. Sokkal jobb lenne, ha tényleg ki tudnám használni közel 360°-ban. Legközelebb megpróbálom ezt az egylábas mutatványt. Azt nem mondta Árpi, hogy mennyit kell így tekerni? Gondolom egyénfüggő, de remélem azért nem soktíz kilométert...
-
ludsimon
veterán
Nekem már rá se kell gondolnom és egyszerűen a tudatalattim dolgozik és magától kilép a lábam.
Ja, amúgy amitől féltem, hogy télen majd befagy meg ilyen ökörségek: CÁFOLVA!
Tökéletesen tudok ki- illetve belépni még nagy hidegben is.Imádom az spd-t! Már nem tudnék nélküle bringára ülni.
Hiányérzetem lenne.
SPD 4ever! Köszönöm, hogy feltalálták!Én amúgy egyetlen egyszer borultam egy 'tisztát', de korom sötétben. Senki nem látott. Teszteltem egy halogén fos lámpát és nem figyeltem. Az volt az első és remélem az utolsó is.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz rétisün #48722 üzenetére
Óóóó, én dőltem el álló helyzetből már 2x is rengeteg gyalogos mellett kereszteződésben álló helyzetból Ki is röhögött a nép alaposan Egyébként a lehetséges helyzetek előtt kicsit lelazitás egyik lábbal nekem is bevált.
(mondjuk én ezt klipszel követtem el)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Muton
addikt
válasz Jofi81 #48727 üzenetére
Ha jól fogom, akkor azért kell egy lábbal tekerni, mert csak akkor tudod megtanulni a teljes körű erőleadást, mert egyébként a másik lábad által leadott nyomaték miatt nem lesz 360°.
Így magyarázta ki Árpirétisün: én csak egyik lábbal oldok ki, mert szerencsére én még másik irányba nem dőltem... eddig
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #48728 üzenetére
a dura-ace valahogy nem bejövős, nem tetszik nem tudnám megmondani miért, talán a bandázs alatt vezetett váltóbovden miatt, fene tudja, vagy a fékváltókar alakja.
mondjuk ettől függetlenül kipróbálnám a mostani ultegrát (ami két éve még gyakorlatilag dura-ace volt) meg a di2-es dura-ace-t is, de sokkal inkább egy campagnoloval és srammal szerelt bicajt vinnék el egy-egy körre.
-
Jofi81
őstag
Köszönöm a bíztatást! Most úgy csináltam, hogy mikor meg kellett állnom, akkor jó előre mindkét lábam kicsatoltam, nem akarok abba a hibába esni, hogy az egyiket kioldom, aztán a másik irányba dőlök.
Azt mondod, hogy úgy kellene megtanulnom spd-zni, hogy egy lábbal tekerek? Ez nem jutott volna eszembe, de végülis lehet benne valami, mert olyan nagy különbséget nem éreztem a taposópedálhoz képest.
-
Meme
aktív tag
válasz szatocs #48718 üzenetére
itt a csapatban több embernek is van novatech agya.
és nem finoman küldik a bicózást
egyetlen egyszer sem volt bajunk 1 novatech aggyal sem, sőt gyorszárral sem.hozzáteszem más aggyal sem volt semmi ilyen dolog.
megkérdezném az ilyen pletykákat terjesztőket, hogy ugyan milyen agy volt, milyen váz, milyen gyorszár és mivel tépte ki a vázból? vagy szétcseszett papucs volt, puhára dolgozva, vagy szétkoptatott felfekvő felület az agyon (neadj isten mindkettő) vagy hidraulikus tépőgéppel teszteli otthon a cuccot..
több mint 5 éve van novatech agyam a saját gépembe. a tandemünkbe is az van. nekem bizonyitott.
Szevasztok bogyókák!
-
rétisün
veterán
"egyből oldok az egyik lábammal, ha esély látok egy megállásra"
és aztán, ahogy lenni szokott, szépen eldőlsz a másik oldalra
nekem eddig sikerült megúsznom a padlózást, bár olyan volt, hogy csak a pánikszerű oszlopnaktámaszkodás mentett meg tőle. igaz, alig két éve, hogy spd-zek, szóval még nincs semmi veszve. viszont a dolgozóbajárós bicajon is spd, mintegy megduplázva az esés esélyét
#48714) ludsimon: na, az ilyen 2011-2012-es xtr közti különbséget én tuti nem fogom tapasztalni
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
=== Szatocs ===
-
Muton
addikt
válasz Jofi81 #48715 üzenetére
Nekem is fél évet kellett várni az első esésre, de ne aggódj, ami késik, nem múlik!
Városban pirosnál, kereszteződésnél, amikor lehet, h meg kell állni, készülj fel a kioldásra előre. Nekem az spd korszakom elején sikerült az utolért autók miatt lelassítani és majdnem eldőltem, amit csak egy erős tekeréssel tudtam elkerülni, pont a mellettünk lévő sávba. Disznó nagy mákom volt, h nem jött semmi éppen, mert akkor szerintem nem irkálnék most. Szerencsére nem volt sok a tanulópénz, de megtanultam a leckét, egyből oldok az egyik lábammal, ha esély látok egy megállásra. Sokszor jött már jól ez az oldás. Szóval ésszel!
Ja, meg keress egy olyan helyet ahol nem röhögnek ki, ha meg akarsz normálisan tanulni körben tekerni, mert több spd tutorial szerint is a módja, az egy lábbal való tekerés gyakorlása. Én emiatt nem tanultam meg még teljesen
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
szatocs
őstag
-
Runner_fxr
Ármester
válasz amargo #48711 üzenetére
Hát orvos nem vagyok az igaz, profi edző sem vagyok az is igaz, és profi versenyző sem vagyok. Viszont edzegetek már pár éve azért. 6 év body, ugyan ennyi box és kb 17 éve kerékpározom. Tudom, hogy az embernek vannak rossz napjai, pl aznap nem ettél olyan jól, nem pihentél eleget és ilyenkor a kedv sem az igaz meg az edzés sem megy olyan jól. Viszont ettől még nem gyengébb a szíved ezeken a napokon. És ha megfelelő az edzettség akkor szépen erőt vesz az ember magán és nyom egy kemény edzést nem nyavajog. A leki tényezők is befolyásolhatják ez is igaz, de mindenen túl lehet lendülni. Az edzés amúgy is jó orvosság a stressz leküzdésére. Ja és nem tudom mi a baj a példámmal? Egy kiadós bebaszás után nem célszerű másnap edzeni mert az viszont tényleg plusz terhelés a szívednek fölöslegesen, hiába vagy edzett.
-
Jofi81
őstag
Megvolt az idei év első tekerése. Kicsit hosszabbra terveztem, de le volt zárva az út, úgyhogy visszafordultam. De legalább rászántam magam végre, ha hideg is volt, muszáj a balatonkörig formába jönnöm. Egyben ez volt az első utam spd-pedállal, és (még) nem estem el.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
A tavasz közeledtével gondoltam veszek egy bringát magamnak és az asszonynak egyaránt.
160 körül lenne a vége, amit rá tudnék áldozni a két biciklire együtt.
Mivel elsősorban közúton használnánk és mindkettőre fel kell tennem egy-egy gyerekülést így a trekking kerékpárokat nézegetem.Első körben a Gepida Alboin 200 típusokban gondolkodom.
Mivel nem volt még egyáltalán trekking biciklim, és Gepidám sem, így most próbálok infót szerezni, hogy mennyire lehet ez jó választás.
Szívesen fogadok bármilyen tapasztalatot/javaslatot.
21 éve a Prohardveren! ™
-
amargo
addikt
válasz Runner_fxr #48701 üzenetére
Semmi köze az edzettséghez, hogy rossz napod van-e vagy sincs. A példádból is látszik, hogy nem ismered az emberi szervezetet, hogy mi-mivel van összefüggésben.
A felkészült versenyző tudja időzíteni ezeket a napokat és olyankor regenerálódásra fordítja az időt vagy nézi a plafont, de inkább a családjával van. Továbbá az érzelmi részéről még nem is írtam, mert az igazi csata ott folyik.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz rétisün #48708 üzenetére
Ja, néztem én is a shimano-t. Egész komoly lett az az acera....
De igazán az slx tárcsafékre csorgott a nyálam.Ráérünk még: 2010 március 31.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
március 1.-e van (kár, hogy az időjárás nem tudja ) és már a 2012-es fejlesztéseket mutatja be a shimano , illetve a merida is ezt tette a mallorcai press campon.
közben sok esetben még a 2011-es cuccok sem értek ide (boltosok szerint pl. speci, ritchey)
-
dqdb
nagyúr
válasz koshmar #48690 üzenetére
A króm-molibdénnel acélt ötvöznek, így javítva fel a pusztán acélt tartalmazó vázat, míg szkandiummal alumíniumot, így javítva fel a pusztán alumíniumot tartalmazó vázat. A szkandiumvázak árban és tudásban az alu- és karbonvázak között vannak valahol.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fpeter07
veterán
válasz MarioAna #48697 üzenetére
[link] Itt találtam rá, sajnos mostanában eléggé uborkaszezon van az oldalon, ritkán tesznek ki videót. Üzenetfalt is érdemes az oldalon megnézni, hátha linkelt valaki éppen videót.
Manitou: Miután elolvastam a gyászt, egyből a vigyázz ugrott be. Ennél már csak az jobb, mikor a néhány betűs szavakat is rövidítik.
-
Misály
addikt
válasz Runner_fxr #48701 üzenetére
Egyszer hullamasnaposan mentem fel Janos hegyre, hatha kiszellozik a fejem alapon. 40-el buktam egyet, azota otthon maradok
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- iPhone topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború