- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Annyira nem vagyok finnyás, a dombok meg kifejezetten jól jönnek, bőven van mit erősödnöm lábra

Ez a Gödöllő-környéke dolog elég jól hangzik, asszem azt fogom legközelebb kipróbálni. A Szentendréig kiverekedem magammal van a gond, az a dolog amit odáig épitettek tök jó, hogy van,de ilyen bringával közel járhatatlan, folyton ugrálnom-kerülgetnem kell a repedéseket az uton, és a kivánatosnál hamarabb elfáradok. Persze ez sem baj, csak nem mindig ehez van az enbernek kedve.
Köszi a tippeket
amargo-nak is
-
Nyugdíjas
nagyúr
Keresgéltem pedig ilyeneket. Na majd ügyesebben hasnyálom a keresőt.
Tamoo: Nem vicces, mert nekem is a legnormálisabb ötletem ezzel kapcsolatban hogy kb kéthetente hazamegyek anyámékhoz kerékpárostól, aztán ott lehet ilyeneket elkövet a jó lapos álföldön
Nincsen jobb ötletem tényleg... -
Nyugdíjas
nagyúr
Nem mertem én eddig ezt a kérdést feltenni.
Lehet túl ámátőrnek tünök,de létezik Budapesten és/vagy környékén olyan útvonal ahol nem nagyon sok az autó (lehet kicsit sok, azt már megszoktam), és járható mondjuk egy 23-ason gördülő merev-vázas kerékpárral is?
De most viccen kivül...Felfogom én technikai edzésnek, hogy kátyút, ágat-bogat, gyökeret kell kerülgetni, de néha olyan jó lenne csak arra figyelni, hogy megyek előre.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na azmeg a másik.
Egyébként helyzetfüggő, mert én sem megyek mindenhol előre. Ha kevés a hely, nem centizek. De mondok egy példát... Bajcsy-Andrássy kereszteződésben előremegyek, mert nagy hely van, és át is érek a kereszteződésen mire előznének, és addigra már régen a parkoló autók mellé húzódtam (várva mikor nyitják elém az ajtót
), igy senki senkit nem akadályozott.Misály: Most kivételesen csak mókáztam
, abszolút értelek. Amugy nemtudom figyeltétek-e már,de kik azok akik ne jönnek elém sosem a Bajcsyn a kerékpárúton? japánok... Ha kell 10cm-es helyen oldalaznak,de nem lépnek rá az utra ha látják, hogy jövök. -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igyisvan

Nameg elinduló autók közt (mindenirányból) elindulni lassacskán, mondjuk urambocsá' fix áttéttel megküzdve nem egy leányálom, én leginkább a saját épségem miatt megyek előre (ezt nem sejtik amugy az autóban ülök, azthiszik, direkt bosszantom őket, vagy nemtom).
Misály már megint fékfetisisztáskodik

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hát azért én a csepel royalokra bármit mondanék csak azt nem, hogy jó konstrukció. Egy dolog, hogy ocsmány az a váz (nem ugy általában, hanem a kidolgozása, a részletek ),de nekem valahogy nem tünik megbizhatónak. Aszongyák mindenhol, hogy húde van benne anyag,de én amikor taperoltam valahogy mégsem ez jött át (menni nem mentem vele), az meg, hogy a papucs gagyi az nem vita tárgya szerintem.
Plusz azért nem vitték túlzásba az alkatrészeket sem gyárilag.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én azt veszem észre, hogy ritka hogy lát, észrevesz,de nem enged el, legtöbbször nem si figyelnek oda ilyen "kicsi" dolgokra, és ezért nem kapod meg amit nem szoktunk megkapni. Szóval a sinen már sasol a jűrművezető, mer a sárga az nagyobb jármű, én erre alapozok.
Beszélgetván hivatásszerű sofőrökkel aszongyák a kerékpárosra direkt figyelni kell, nem jön alapból, mert nehezebben látható, csak kisebb dolog. Aki meg ehhez nem elég tapasztalt sofőr, vagy csak leszarja (lásd taxisok. akárki akármit mond de lehet engem fasisztázni,de taxissal én még jól enm jöttem ki közösen közlekedésből.) az nem adja meg amit nem szoktak a legtöbbször.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ób.szki...
Én hetente 4-5x járok arra legalább, ösmérem abszolút. Egy megoldása van, én is idővel tanultam meg, szerencsére nem saját káromon, csak pár ijedtség árán. Villamossín. Sajnos ez van.
Egyrészt több az idő egymást észrevenni, nameg a villiemsztől félnek az autósok, és odafigyelnek.

Egyébként még ugyis az egyébként is nagyon vész szakasznak a legparább helye.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jelentem alásson körszembeszél volt ma is

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
na ilyet még nem láttam

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nberek!
NAgyon nem vagyok otthon karbon témában,de most ugy fejembe vettem, hogy jó lenne nekem egy ilyen első villa. Sz.rt nem veszek, szóval a kérdés az, hogy ez milyennek számit?
Azzal sem vagyok tisztában milyen árban mozognak ezek a dolgok, mert lehet ilyen 100-150GBP körül már egészen jónak tűnő dolgokat látni, szóval árból itélve ez akár még valami is lehet,de a név nekem nem ismerős 
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tegnap BKV-val jöttem dolgozni,de estére már nyüszitettem a villamoson. Hiába nem szereti a térdem a hideget, nem bííírom, ugyhogy ez volt az egyetlen nap BKV-val a télen

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én pont az izületeimre gondolva vettem most nadrágot, nemjó ezzel viccelni. A hideget még csak elviselem,de nem akarom teljesen hazavgni a térdem egy tél alatt. Kb két hete van komolyabb hideg,de már beleköltözött egy kis konstans fájás a térdembe, ami csak kb 12 óra melegben tartózkodás után múlik el...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kimittud, hol lehetne hirtelen kapnom valami normális termo-nadrágot? Rájöttem, hogy nem annyira jó móka ebben az időben a térdemet hűteni...
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
A térdnek (eddigi infoim szerint) pont ez tesz pedig jót, ha állandoan "meleg, és kenésben van"
Ha jól rémlik valahol 50-100RPM közt van az optimális.
Szóval az pont nemjó a térdednek, ha gurulsz a jó hidegben, aztán hirtelen rakod neki mint őrült minden átmenet nélkül.Napersze ha breakeless fixivel szét-skideled az arcod az ugyanugy nem túl jó elvileg a térdnek,de közlekedni talán ebből a szempontból jobb a fixed.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ide mindenképpen fog kelleni egy láncfeszitő, mert ejtőpapucsos a vázad. Ami amugy hülyeség, mert nem egy 300ft-os dolog általában,de neked muszáj lesz,mert minimális az esélyed, hogy pont kijön még félszemes lánccal is.
Egyébként ha mégis fixet akarsz lehet aluvázon is papucsot cseréltetni. Nem olcsó,de annyira nem is drága. Valahol valami blogban olvastam valami cégről akik már járatosak ebben. Persze ttől én még nem biznék egy aluvázas fixiben

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
és a problémás bringásoknál sokkal többen vannak azok, akik tisztában vannak a közlekedés alapvető szabályaival. Szerencsére.
Ezt én ugy látom, hogy pont azok vannak többen akik problémásak,de a szerencse az, hogy ők holnap már villamossal fognak munkábamenni, aki meg tud közlekedni az kerékpárral. Pont azért tud közlekedni valószinüleg, mert van gyakorlata

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nemistudommitgondoljak erről a CM-ről ma

Jövök hazafelé, és sokminden eszembe jutott, most mint kivülálló (gyalogos közlekedésre vagyok kárhoztatva mig el nem készül az uj lovam) szemlélve a nagyonsokbiciklist.
Egyrészről egy kicsit azthiszem értem, és van alapja, hogy pár napja megjelentek habzószájú autósok a különféle kerékpáros fórumokban/blogokban. Kéremszépen azért a most "kiszabadult" sporttársak jórésze abszolút ön, és közveszélyes. Főképpen, ha jól sejtem a dolog pszichológiáját, akkor megerősödve az érzéssel, hogy "most miénk a város". naszóval se lámpa, se tábla, végképp nem léteznek az autósok, megyünk mindenhol, bevágunk mindenki elé. Járdázunk.
Hát emberek, nem arról volt szó, hogy ez a mostani különösen az együtt közlekedésről szól? Nekem nagyon nem ez jött le. (Persze én még azelőtt hazaértem, hogy hivatalosan elkezdődött volna a dolog,de igy talán mégjobban látszott micsinál a nép, ha szabadjára engedik a kis kerékpárjával. Kövezzetek meg,de javarészt nem tetszett amit láttam. Én sem vagyok egy angyal,de azért igyekszem figyelni azokra akikkel együtt vagyok kénytelen közlekedni, és gyűlölöm a járdázókat
) -
Nyugdíjas
nagyúr
Én láttam egy srácot a Király utcánál, aki egy ilyen esetnél (mondjuk ő el is bukfencezett, szerencsére nem ment gyorsan) felállt, és felb.szta a biciklit a motorháztetőre a nőnek
Ha nem látom nem hiszem el,de olyan jót nevettem
A villamosmegállóból az emberek meg nem tudták eldönteni, hogy szabad-e röhögni, vagy nem. -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az említett skálán a krypto new york 12-est kapott, U lakatok közt elvileg egyik legjobb. Nemtudom lehet-e már itthon kapni amikor én néztem még nem lehetett. Cimbora viszi a mostani záramat, lehet énis egy ilyenre nevezek be. Remélem nem derül ki mennyire jó

szerk.: Ahogy nézem az Abus Bordo 6500 egy árban van a Kryptonite New York-al (nemtudom miért nem Budapestnek hivják. Találóbb lenne
), és az Abus 15-ös. Fene tudja melyik lehet a jobb. A NY-ról túl sok videot sem találtam a neten... -
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Most még egy picit titkolózok a kerékpárt illetően, mert készülőfélben az új gép,de megosztom, ha készen lesz

A merrefelé nekem abszolút belvárost szokta jelenteni. Leginkább a Boráros-Jászai közt fordulok elő lettlégyen az körút, vagy valami más útvonal. De leggyakrabban körút. Nekem elsősorban közlekedési eszköz a biciklim. Persze szabadidőmben is előveszem,de akkor meg legtöbbször énsem tudom merre fogok vele menni

-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Áve!
Szükségem volna egy új bukóra. De nemtudom merre induljak a nagy Budapestben
Ezt kivételesen nem rendelném netről, ez nálam már a "megfogdosnám" kategóriába esik.
Van valami tuti tipp, ahol kedvemre nézelődhetnék?
A fullface-t kizárhatjuk
, valami ilyenre gondoltam.Esetleg javaslat is jöhet az én esztétikai preferenciámtól függetlenül, ha van tapasztalat mi a jó, mi a nemannyira (eddig találomra választott volt, most akarnám ezt a kérdést komolyabban venni). Ár nyilván nem szempont, mert egy fejem van, de 20k alatt megúsznám szivesen. Ha már tippek... főleg városban, jellemzően forgalomban tekerek, és nem szivesen lassítok, ha ez számit az ajánlásnál .
Köszi a tippeket előre is

-
Nyugdíjas
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Notebook hibák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- RAM topik
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amargo-nak is

Egyébként a lehetséges helyzetek előtt kicsit lelazitás egyik lábbal nekem is bevált.

Pl. csak egyenes érdekelne,de ha az, és dobsz egy képet, megvizualizálom, aztán majd kitaláljuk (nem azonnal aktuális a dolog,de nem is oly' sokára).
Azzal sem vagyok tisztában milyen árban mozognak ezek a dolgok, mert lehet ilyen 100-150GBP körül már egészen jónak tűnő dolgokat látni, szóval árból itélve ez akár még valami is lehet,de a név nekem nem ismerős