Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
wxppro #47699 üzenetére
Meme tudja (boltos/szervízes), nekem mondta, hogy régebbe monti hajtóművek is voltak 5 karosak, nm csak trekking/outi. (bár akkor talán a kreking még nem is létezett)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
wxppro
aktív tag
válasz
szatocs #47697 üzenetére
Ja, ez tipikus. Anno, még szfváron laktam, haverommal elmentünk a VOK-ba egy kézimeccset megnézni, bringával. Ott volt a tárolóban egy rakás jobbnál jobb 5-600ezres monti, tök szutykosan, edzésen voltak előtte velük a csávók. Mi is odakötöttük a paripáinkat, nekem egy Mali oútim volt akkor, spanomnak meg egy 20 éves Csepel túrakerékpárja, de csilli-villi állapotban, tekerés után még a króm sárvédőket is kitörölgette belülről mindig...
Kijöttünk a meccsről, az összes koszos, sáros, high-tech masina ott volt, csak a haverom csiribiri Csepeljéről vágták le a lakatot... -
wxppro
aktív tag
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #47691 üzenetére
Már adom is el Cápát és veszem mindjárt meg ezt a versenybringát!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz
venember83 #47691 üzenetére
A hozzászólásokat is olvassátok el
nem semmi!
-
szatocs
őstag
-
venember83
nagyúr
Megkímélt versenybringa áron alul valakinek?
-
MarioAna
senior tag
válasz
MarioAna #47667 üzenetére
Remek...a felniben van egy ütés, elvileg a küllők is hosszúak bele azt mondták, a lánc egyszer beesett a fogaskerék és a küllők közé, szóval ott is el van hajolva vagy 5-6 küllő.
Mind1, megzsírozták az agyat, kicseréltek pár küllőt, meg kicsit húzogattak rajta, így használható, de így tuti az egész komplett hátsó kerék csere, a felni sem marad meg.
De azt majd csak nyáron -
Muton
addikt
nCore reggel rendelkezők figyelmébe ajánlom a Bicycling Magazine - 2010 full collection csomagot, az e-book kategóriában leledzik
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz
venember83 #47686 üzenetére
Erdészeti földúttal indul lefelé jópár kilométeren, de aztán aszfalt (jobb-rosszabb minőségű vegyesen). Szóval van azért terep is, csak nem a durva ösvények.
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Meme
aktív tag
válasz
rétisün #47676 üzenetére
akkor a régi stx és társai amik 5 karos 42t nagytányéros mtb hajtóművek voltak, akkor mi a csudák?
a 4 karos mtb/trekking hajtóművek nem iolyan régen vannak 'standardban'.a ritchey beszerzés nehéz kérdés. az a legjobb minél elöbb leadod, hátha bele tudják paszirozni még valami tavaszi rendelésbe.
sajnos ők sem olyanok, hogy az anyacég/központi raktár1-2-3 hét alatt kiküldi.Szevasztok bogyókák!
-
Fáraó
őstag
Trans Hungária Maratonra a nevezési díj 38.000 HUF lesz 05.01-ig, utána 43.000 HUF.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
rétisün
veterán
5 karos, inkább trekking hajtómű. ha szabad belekontárkodnom
más: tapasztalataid szerint a bikefun menny idő alatt szerzi be az éppen raktáron nem lévő ritchey alkatrészeket?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Bikeman
aktív tag
válasz
tzimash #47666 üzenetére
Van egy 18 éves retro Peugeot országútim, ami RX100-al szerelt, ez egy szinttel jobb, mint az RSX, mivel alsó váltókaros volt, vettem hozzá (kb. 2004-ben) új 2X7 seb. RSX fékváltókart elfekfő készletből, így RSX témában csak a fékváltókarokról tudok nyilatkozni
, de azok a mai napig nagyon jók, van bennük anyag, nem könnyűek, de szuperül váltanak.Régen úgy volt: RSX->RX100->105->Ultegra->Dura-Ace, asszem.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz
tzimash #47672 üzenetére
a nyeregcső mérete, illetve a középcsapágyház mérete/menete, amivel esetleg gond lehet, mással szerintem nem nagyon.
de középcsapágyat is lehet kapni több méretben, az első váltók bilincseinél is van több méret.
ha esetleg kormányt akarsz cserélni, akkor még a befogó átmérője lehet necces, az ilyen régebbi menetes stucniknál előfordulhat fura (vagy inkább ma már nem annyira szabványos) átmérő.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
ááááájjjj ez az állandóó csábííítás..... de nem szabad vennem már semmit
-
Meme
aktív tag
Oracle: megy privi az ajánlattal
h0o2a7j6: Skareb Comp TPC Lockout 80mm, 20,5cm nyakkal 1648g sulyban
tzimash: régi fajta...
Szevasztok bogyókák!
-
MarioAna
senior tag
Elvittem a kereket centíroztatni a sarki boltba'. Két küllőt mondtam, hogy cseréljenek, amin látszott hogy görbülve van. Ráadásul még a tengely is nehezen forog, remélem egy csapágycsere elég lesz...ha meg belül szétb***ta az agyat, akkor lesz egy szép kiadásom...de reméljük nem
.
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Az RSX az a shimano-nak milyen kategóriájú váltója? -
Bikeman
aktív tag
válasz
venember83 #47661 üzenetére
Ilyen 110-es stücnivel megyek már 10+ éve, és nem érzem rossznak, de lehet, hogy csak megszokás.
Nem olyan drágák azért ezek, én ősszel vettem az apróhirdetőn egy új Syncros 60 mm-es, 35 fokot stücnit hölgyismerősömnek, és postával együtt volt 4k.
-
amargo
addikt
válasz
MarioAna #47659 üzenetére
Kettőtőknek írom h0o2a7j6.
Kb 1,5 éve a kamrámban van, így nem akarom ezen megszedni magam.
Maga a felni és küllő páros volt egy 20-as.Egyedüli baja a keréknek, hogy Deore agy van rajta..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
venember83
nagyúr
válasz
Bikeman #47655 üzenetére
Szép az a Ritchey stucni. Minden bizonnyal rendkívül könnyű és nagyon erős. Nem hosszú a 110 mm? Én valami nyolcvanasat vadásznék a százas Truvativ helyett, de őrület, mennyit elkérnek ezért az apró és viszonylag egyszerű alkatrészért, úgyhogy megfelelő ajánlat híján inkább nyomom befele a pénzt a perselybe, hátha sok összegyűl és elég lesz valaha valami nagyobbra.
-
Meme
aktív tag
válasz
MarioAna #47652 üzenetére
a vuelta felnik meglepően jók.
de ha már veszel valamit, akkor a 4-5k-s rigida alá ne add.
az viszonylag olcsó, szép és jó.Mindenki:
bontok 2 kerékpárt (mtb), kb. a köv. alkatrészek lesznek:
Manitou Skareb Elite
Rock Shox Reba
Hayes Nine szürke t.fék
avid sd5 v-fék+sd7 fékkar
760 xt hajtómű
ritchey pro egyenes kormány25.4+stucni+27.2 nyeregcső
zzyzx tárcsás kerékszett
+váltók, karok
ha valakinek hiányzik valami szoljon...[ Szerkesztve ]
Szevasztok bogyókák!
-
Bikeman
aktív tag
Mai szerzemény harmadáron, új.
igaz, bowdenház szett nem volt meg hozzá, de nem is kell, mert már van.
Múlt heti szerzemény:
-
MarioAna
senior tag
Jó lehet az az iparis agy, de elég drága (mondjuk tudom, hogy megéri, csak a pénz nagy úr).
Holnap elmegyek megkérdezem itt debrecenben mennyiért centíroznak-fűznek, de hogy láttam itt is 1500-2k között. Akkora nagy nyolcas nincsen benne, lehet hajtani meg menni vele, csak szemmel látható ha belenézek a felni síkjába. Kereket úgyis cserélek majd idővel, de most nem akarok belekezdeni, mert akkor most jönne az, amit nyárra tervezek (felni-agy-küllők-külső-belső+kormány-stucni-teló+fékváltókar-első váltó-hajtókar-monoblokk). Alsó hangon 50k körül számolok.
Most csak annyira kéne, hogy tudjak vele nyugodtan menni. Ehhez egy v-fék, nyereg, és zár (na meg egy sörnyitós nyereg gyorszár
) amiket megrendeltem már+megcsináltatni a kereket ha nem kerül sokba (centírozás+a rossz küllők cseréje, gondolom ilyen 3k körül kell lennie árban)...ha meg sokban van akkor így marad, nyárig kibírom valahogy.
Köszönöm a infókat egyébként!
szerk: Vuelta Airlane 1-ről esetleg valamilyen személyes vélemény? Nem nagyon találok olcsó, fehér felnit, ha majd nyáron cserélem.
[ Szerkesztve ]
-
Meme
aktív tag
válasz
MarioAna #47646 üzenetére
szerintem a következővel járnál a legjobban:
novatech iparis agy, dt küllő és a régi felnid.
[link]
dt küllő ~2k
összerakás nálunk 1500
ha nincs benne nagy 8-as, illetve ütés, akkor nem kell még feltétlen új felni.
de ha mégis szeretnél, akkor a rigidának vannak nagyon jó felnijei elfogadható árban, ~5k.az olcsó gyári szettek igen vackok, kb 35-40nél kezdödnek amik érnek valamit.
vagfy egy ilyen hasznélt példányt a bikemagról lx vagy jobb aggyal, vagy csak agycsere.Szevasztok bogyókák!
-
whiskey
tag
válasz
MarioAna #47646 üzenetére
Szia!!
Régi bringámból megmaradt egy ilyen hátsó felni (Rodi Freeway fekete agy, fekete küllők, 8-as szintén új simano sorral 11-28-as ha jól emlékszem, mart kopásjelzős V-fék peremmel) nagyon-nagyon keveset futott (~500Km 1-2 hónap), ezért vettem ki eladás előtt.
Nem tom mi az ára, de ha érdekel, valami fórom-társi árban megegyezhetünk...Holnap tudok egy képet is nyomni róla...
-
venember83
nagyúr
Szőnyi Ferenc a digisporton!
-
MarioAna
senior tag
Nos, mint említettem nyolcas van a kerékben, amit majd el kellene onnan távolítani
.
Szerintetek:
-új felni+új agy+új küllők
vagy
-ezt kicentíroztatni (Rodi Freeway felni)+újraküllőztetni+új agy (mivel úgyis 8s-re akarom majd a váltórendszert cserélni, már adott egy Shimano Sora 8s hátsó váltó.
Itt elsősorban Meme tapasztalatára vagyok kíváncsi, hogy mennyibe fáj nekem egy centíroztatás+újraküllőztetés?
.
Nézegettem ebike-on komplett kereket, de ami normális árban van az vagy
1.menetes racsnis ami nekem nem jó,
2.tárcsafékes, ami nekem megint nem jó.
Vagy esetleg nézzek aprókban valami komplett kereket, esetleg kerékszettet? Újonnan Vuelta Crosser szett ami tetszik, de azt meg itthon nem nagyon kapni, pedig 18k körül volt a régi ára ha jól látom...annyit még kiadnék egy kerékszettért.
Ha meg tudnám emberi árban csináltatni ezt a mostani felnit, akkor maradna ez, de úgyis mint említettem agy+racsnicsere tuti lesz...ha viszont cserélni kell akkor fekete vagy fehér színű legyen a felni.[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Információk a Balaton körről:
"Szóval 2011. április 16-án szombaton hajnali 6:00-kor indul a balatonföldvári nyugati-strandról a XII. Balatonkör.
A túrán való részvétel feltétele a nevezési díj befizetése.
Ennek több módja is van:Regisztrálás február 1-től.
Nevezési díj február 1-től április 1-i beérkezésig: 2500 Ft.
Befizetés átutalással, postai csekken vagy személyesen.Nevezési díj április 1-től 14-ig 3000 Ft.
Befizetés személyesen.Nevezési díj április 15-én pénteken 4000 Ft.
Nevezési díj április 16-án szombaton 4:45 - 5:45-ig 5000 Ft."
-
Meme
aktív tag
válasz
carrot #47637 üzenetére
hát ez az elöző 80-90 ár nagyából helyt álltó. 100-110 környékén már a tárcsafékes mtb-k mennek. ha olyan szép állapotú mint ahogy a képről lejön és a fogsor lánc sincs elkoptatva, akkor lehet többre tartani...
KrenAtesz: milyen bringába is lesz ez a teló? ha mtb, tehát 26" kerekű, és a-head-os, akkor már telefonálj is az eladónak.
Szevasztok bogyókák!
-
MarioAna
senior tag
Megjött ma a bringa, persze hogy helyettes portás volt, aki mindenféle papírért nyavalygott, tisztár be volt pánikolva...de utána beszéltem a koli igazgatóval aki "támogatja a kerékpáros közlekedést" így kaptam rá behozatali engedélyt (btw: egy bicó itt áll a folyosón, egy szinttel feljebb meg a gyereknek a falra van rakva a szobában, so...nem értem a portás nyavalygását, de mostmár mind1.
Szóval ez a bicó maga: Focus Dirt Decision 2.9.
Ugyanezek vannak rajta, csak hátul Schwalbe Racing Ralph 26 x 2,25-ös gumi van, meg Alivio váltó...
Ahogy nézem a hátsó kerékben van egy szép nyolcas...első V-fék az kuka mert kitört belőle a pofa+az első váltó marokváltójáról le van törve egy kis gumi-műanyagdarab (csak burkolat, ettől működik)+az ülés kiszakadva kicsit (de ez is Velo)...de csak a nyolcasról nem tudtam, a többiről tájékoztatott akitől vettem.
Összességében szerintem még így is jó vétel volt (25k+posta)...inkább egy ilyenre költök mint egy tescos-metros biciklire.[ Szerkesztve ]
-
carrot
tag
Szerintetek ez kb mennyit ér ezzel a felszereléssel: deore váltókarok, deore kazetta/lánc, deore első váltó, xt hátsó, magura fékek, alivio octalinkes hajtás, rigida felnik, continental gumik, paralax (shimano) hátsó, quando első egy (átcímkézve xlc-re) stb. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz
rétisün #47501 üzenetére
Azt tudtam, h mtb-ken hogy van, de azt hittem, h out-i fronton meg egységes, pl 10-es sor van minden bicajon
Meme: #47494:
Köszi, jó hogy mondtad, mert elfelejtettem a pumpatesztet megnézni valamelyik tavalyi újságban. Az említettről, mint tesztgyőztesről meg eszembe jutott, hogy lapozgassak.
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
dqdb
nagyúr
válasz
fpeter07 #47610 üzenetére
Tetszik a videó. Látszólag van egy "kis" rutinja és tapasztalata vázépítésben. A megfelelő mérő- és ellenőrzősablonok elkészítése lehetett kemény és költséges munka, nem lehet olcsó egy ilyen műhely beindítása.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
nem inkább erre gondoltál? mert ez a webshop....
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz
Ariadne #47624 üzenetére
Én már kitaláltam, hogy ha egyszer vázat festetek majd (egyszer, sokára, ha muszáj lesz és lesz pénzem rá, és megéri....szóval egyszer
), akkor majd Bengals-tigriscsíkos lesz
.
Elvileg holnap jön postán a bicaj.
Meg egyezkedek egy taggal, RST Capa T5 teló, 3hónapja áll, nem volt használva, mivel nem volt neki jó a Kona Scrap vázba...vagy valami ilyesmit beszélt...7k
Tudom, nem éri meg lecserélni egy ilyenre a gyári telót, főleg nem városba, meg RST telóért pénzt adni...
De olyan csúnyán néz ki a gyári benne.
-
Tothgera30
Ármester
válasz
koshmar #47621 üzenetére
Lehet. Majd töltök fel róllla friss képet, csak elraktam télire. Ha megfelel a mostani bringád akkor nincs semmi gond, nekem is van még Schwinn Rangerem, és az is elmúlt már vagy 6-7 éves.
#47623 MarioAna: Köszönöm, nekem is bejön, persze érhető hogy több mint egy fél éve azért vettem. Azok 28"-as felnik, keskenyebbek mint a montié, szélesebbek mint az outié. A bringát csak aszfaltúton vagy földúton használom, tehát nekem arra tökéletes.
#47622 h0o2a7j6: Megkaptam, ment is egy válasz.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Meme
aktív tag
kedves kerékpáros és kocka társaim
egy felmérést készítenék, ha lehet...
készülő webshop-unkhoz
igazából a termékek kategorizálása miatt kinlodok.az alábbi 3 eltérő kategóriarendszerből melyik tetszik nektek:
ebike.hu
chainreaction.com
jensonusa.comilletve ha van ötletetek, javaslatotok, azt is szivesen várom.
a válaszokat priviben kérném, ne offoljuk szét a topicot
köszönöm!
Szevasztok bogyókák!
-
dqdb
nagyúr
válasz
Ariadne #47624 üzenetére
Ááá, mit nem adnék egy Steelers színű bicóért.
Scott Spark RC? Occccsóért adjákvenember83: azok a fránya realitások csak hátráltatnak minket
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz
MarioAna #47623 üzenetére
Az egy cross bicó, eleve a felni is keskenyebb, mint egy montinál. Sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehet vele haladni városban, mint montival. A színe nekem is bejön mondjuk és tényleg van benne valami Saints-es.
Ááá, mit nem adnék egy Steelers színű bicóért.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
MarioAna
senior tag
válasz
Tothgera30 #47617 üzenetére
Szép bringa, a váz színe nagyon tetszik
. (tavalyi NFL Super Bowl győztes New Orleans Saints meze is hasonló színű
).
Azok a gumik milyen szélesek amugy, nekem virsliguminak tűnik innen (vagy csak a kerék nagyobb egy mtb-hez képest?nem sértésnek mondom, csak számomra furának néz ki, mondjuk városba ideális az ilyen
-
h0o2a7j6
tag
válasz
Tothgera30 #47615 üzenetére
Írtam egy privátot.
-
koshmar
addikt
válasz
Tothgera30 #47617 üzenetére
Most már működik, lehet, hogy frissítenem kellett volna.
Jó bringád van.
Én már 6 éve ugyanazzal a német, 8000 forintos biciklivel nyomom.
Ja, köszi Atesz!!!
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Atesz, így sem működik!
-
Meme
aktív tag
-
Tothgera30
Ármester
válasz
koshmar #47616 üzenetére
Igen, nagyon jó bringázni, kb. 4 évesen tanultam meg, azóta űzöm az effajta sportot is, jelenleg egy ilyen bringával tolom, persze azóta kissé másképp néz ki, de még csak 343km van benne, mert a régit többet használom. Nem motorozom már, az utolsót még ősszel eladtam. Válaszra pedig szükségem lenne.
...nem megy a link...
Már megcsináltam
- KrenAtesz
[ Módosította: KrAt ]
-
koshmar
addikt
válasz
Tothgera30 #47615 üzenetére
Gera, én eddig asztem, hogy te csak motoros arc vagy.
Ugye, hogy bringázni is jó??Ja, választ nem tudok adni, bocs.
-
Tothgera30
Ármester
...Kellene nyárra egy jó kis SS, esetleg tud valaki eladót? Jó lenne ha legalább 55-60 cm-es vázzal lenne...
-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83 #47611 üzenetére
Azért lakok száz kilométerre valamire való hegyektől.
Arra gondoltam, hogy legalább nem kell külföldre menned, hogy igazi hegyet lássál. Erre megnéztem Wikipedián, és kiderült, hogy ez a gondolatom sem volt teljesen helyes, mert bár Anglia legmagasabb pontja csak 978 méteres, az egész szigeté 1344 méter.XC vs AM: igazából nem értettem, hogy miért nem AM felé gyúrsz. Tudom, az igazi hegyek messze vannak
A linkelt túráidon/maratonokon egy AM bringa nem lenne hatékonyabb, vagy annyira mégsem durva terepen szoktál tekerni?
KrenAtesz: a szokásos budapesti utakon jól tud jönni egy teleszkóp, azonban a kényelmet rugózásban fizeted meg. Ahol véletlenül jó minőségű, felújított szakasszal találkozom, lockolni szoktam, mert érezni a bringa elejének bólogatását.
-
KrAt
veterán
válasz
Ariadne #47606 üzenetére
Őőőhm igen, arra gondoltam én is, hogy ne mozogjon, csak hülyén írtam
Akkor magyarul max pár centivel magasabbat (most 50-es van benne) szabad beletenni, ami nem módosítja a geoját mértékadóan? Mert akkor lehet nézek valami olcsóbb lockolható dolgot, mert mostmár melóbajárás és mindenhova tekerés lesz, csak legyen jobb idő
Terepre úgyis nagyon nagyon ritkán tévedek..
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Azért lakok száz kilométerre valamire való hegyektől. Értem.
Amúgy persze nem venném meg a méret miatt, de nagyon jó vételnek tűnik. Ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy tán fully XC helyett Stereo szintű AM bringára kéne gyűjteni, vagyis csak vázra és telóra, a többi alkatrész simán menne át. No mindegy, egyelőre úgyis csak tologatjuk be a pénzt a malacperselybe, aztán hátha elég gyűl össze...
-
fpeter07
veterán
[link] Friss és ropogós!
-
Vasinger!
nagyúr
-
rétisün
veterán
válasz
Vasinger! #47607 üzenetére
ez is jó lehet, a teló/villa szárát lehet vele meghosszabítani.
esetleg egy állítható szögű, vagy szimplán egy meredekebb stucni...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Városban sokak szerint teló is felesleges egyáltalán, és ha van, akkor is pont hogy belockolni érdemes, hogy ne mozogjon, ne vegyen el feleslegesen energiát a hajtásból, mivel úgyis aszfalton közlekedsz.
Nagyobb rugóutas telót pedig veszélyes lehet beletenni a bicóba, mert minden váz adott magasságúhoz van kitalálva, és megrepedhet a váz, ha nagyobbat teszel bele. Ha alacsonynak érzed az elejét, akkor ha a nyak hossza engedi, tudsz esetleg még hézagoló gyűrűket beletenni (asszem ez a neve). És pont ezért van az, hogy monti helyett cross jobb városba, azoknak a geója ugyanis éppen ilyen szempontból tér el montitól, hogy kicsit magasabb az eleje."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83 #47604 üzenetére
Miért nem lakok Angliában
Ööö, mert szereted a hegyeket?Amúgy nem értem, miért probléma ez a kis távolság. Repülővel kiugrasz érte, megveszed, és hazatekersz
-
venember83
nagyúr
Miért nem lakok Angliában: [link]
Kár azért a plusz két colért.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Nők, nőügyek (18+)
- Gurulunk, WAZE?!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest