Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Misály #48773 üzenetére
Egyet értek veled, alapból nem értem minek kell villogóra rakni? Villogó fényforrás általában álló helyzetben szokott lenni, elakadásjelző, úthiba stb. Bazzeg ha mozog akkor állítsa folyamatosra.
Másik dolog amit nem értek hogy az emberek többsége csak látszani akar látni nem. Hogy a fenébe nem zavarja őket a rendes lámpa fény hiánya? Nekem két led-es lámpám van amolyan "helyzetjelző" és két cateye ami több méterre elvisz. Kocsival sem helyzetjelzővel közlekedek éjszaka....
Szóval jah, én is utálom a sok villogó emberkét, és nem is értem miért kell villognia és miért nem jó a folyamatos fény.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest