- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
cantus
tag
sziasztok!
Városi biciklit szeretnék venni, olyat aminek duplafalú felnije van, erős küllői és normális gumija. Elegem van a mostani city bike-omból, mindig defektet kapok, vagy a kerék adja meg magát, a V fékeket hiába cseréltem fémekre, rakás pénzt kifizettem, de semmivel se fékez jobban. Sajnos a rengeteg bicikligyilkos városi szegély és kátyú nem tett neki jót. Szóval tudtok ajánlani egy készen összeszerelt strapabíró kerékpárt, amit munkába járáshoz, suliba és boltokba bicajozáshoz használnék. 186 cm vagyok és 78 kg. Legyenek szép nagy kerekei. Napi 5-10 km-et tekernék a városban.
Nem értek a bicajokhoz, a Hervisben néztem ki egy Sirocco bicajt, az elég masszív volt, csak váltó is volt rajta, az meg nekem felesleges. Nem tudok sajna se szerelgetni, se építeni magamnak bicajt. Ezért készen vennék vmi masszívat, amit max zsírozgatnom kellene meg takarítani, de jobban ne kelljen hozzányúlni.
Az összeg, amit rászánnék az 60ezer.
Köszönöm az ötleteket, javaslatokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden, ami hőszivattyú
- Energiaital topic
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest