Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok!
PH forumát szoktam olvasni néha, és nagyon tetszik az a féle összetartás ismeretlenül is ami itt van, és most hogy rátaláltam a kerékpáros részre így megosztanám veletek az alábbit és ezzel egyben egy nagy kéréssel (kérdéssel) fordulnék hozzátok:
Van egy 2008-as Magellan hydra kerékpárom amit szeretek, imádok 2 év alatt 5 ezer km-t raktam bele (nekem speciel ez soknak számít hobbikerékpárosként és csak szezonban használom). Mikor megvettem akkor már kezdett rajzolódni hogy bizony itt egy két dolgot cserélni kell majd, leginkább a kerékre és az agyra jött ez be mert rettentően silány a gyári, felnit centirozni is kellett pedig elvileg duplafalú, de a bike+ nem is vártam nagy csodát.
Már tavaly elterveztem de úgy tűnik idén lesz rá keretem hogy jelentősen feltúrbozzam a gépet. Felmerülhet a kérdés hogy miért nem veszek vadi újat, nos vehetnék mert a felújítás ára kb annyi lesz mint egy új kerékpár viszont én a saját igényeim szerint szeretném alakítani mig a gyári amit megveszek nem olyan lenne. Elkezdtem már kinézni az alkatrészeket, és ez ügyben szeretnék tanácsokat kérni, előszőr a kereket illetően pl: ipari csapágyazás jobb az agyon, vagy a kónuszos? Rodi Excalibur 10' XC kerekeket néztem ki ezek gyári agyakkal vannak én mondjuk jobb örültem volna shimano agynak, de egyenlőre hajlok a komplett kerék mellett, de felmerült bennem a kerék összerakása is (megveszem a felnit, az agyat a küllőket és összefűzetni). Másik nagy kérdésem majd az lenne hogy a kinézett alkatrészek mennyire kompatibilisek egymással, értem ez alatt a fogaskoszorú, a hajtókar, a lánc fogszámát meg ilyesmit. Ilyenekkel eddig nem foglalkoztam szerelésben jó vagyok, de lánc vagy fogaskoszorú cserélnél odavittem a szerelőhöz ő kicserélte és ennyi. Szervizbe azért nem szeretném "összerakatni" mert túlságosan lehúznának plusz kapnám a "neked ez felesleges" és egyéb kommenteket. Egy erős, de elegáns letisztult formájú csodálatos szépséget szeretnék mostani köntösében csak újabb, finomabb alkatrészekkel. Tudnátok ebben segíteni?(bocsánat ha kicsit hosszú lett)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest