Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #24973 üzenetére
Először lehet érdemesebb más fékbetéttel próbálkozni, majd a szakik megmondják, milyen az ideális ilyenkor. Kérdés, hogy egy tárcsaféket elbírna-e a villád, mert a gyenge villákat hajlítgatja a tárcsafék, amikor húzod, a Rockrider saját villáit viszont nem ismerem, milyenek... Mindenesetre egy olcsó, gyakori állítgatást igénylő tárcsafék akár rosszabb is lehet, mint egy jól beállított V-fék, szóval nem biztos, hogy érdemes váltani. De várd meg a szakikat, majd megmondják a tutit, én csak felhasználó vagyok.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
.bableWes
őstag
válasz DopeBob #24973 üzenetére
avid bb5-öt tudom neked ajánlani. régi dirt bicajomon az volt, télen nyáron essöbe hoba fogott rendesen. állitani se kellet meg semmi.
nekem jobban bejött a tárcsa és ha tudnám akkor a mostanin is az lenne, de hát a bicaj nem tudja meg pénz sincs rá. mellesleg a hidros fék sem rosz, csak az tényleg drága
szerintem ezt a villát elcsavarná egy erösebb fék ugy ahogy van. inkább nézz valami komolyabb V féket, vagy ami olcsobb ujj fékpofa és nem a gagyi 150ft-s. ha kiadod érte a páronkénti 1000k-t akkor az böven elmegy neked mindenhol
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz DopeBob #37933 üzenetére
"létezik valami vázvédő, oda ahová az első kerék veri fel a köveket?"
Létezik. De szerintem elég drága. Én átlátszó matricával ragasztottam le. (Olyannal amire nyomtatni szoktak, dekorostól származik.) Már másfél éve rajta van, monoblokk környékén a sarka jön kicsit fel, ahol sok sarat kapott, de amúgy nagyon jól bírta/bírja. -
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #37952 üzenetére
Schwalbe Land Cruiser, még olcsóbb is, mint 3-4k és tartós is. Semi-slicknek vagy félterepnek hívják ezt a kategóriát, ezeken van némi rücsök, de középen van egy futóél.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Muton
addikt
válasz DopeBob #37997 üzenetére
nekem is ilyen van, annyi a probléma vele, hogy az első sarazás óta nem bírom rendesen kimosni belőle a dzsuvát. de lehet, hogy csak én fogtam ki valami vegyszeres trutyit, ami egy drágább nadrágit is elintézett volna
szerk: ha jól tévedek, akkor fehérrel küldi. érdekelne, h mit szól hozzá, szerintem azért elég pofás darab egy lánynak jó lehet (bár nem érzem át, hogy miért 'kötelező' manapság minden női cuccnak rózsaszínnek lennie)
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
dqdb
nagyúr
válasz DopeBob #37998 üzenetére
A rózsaszín Specialized nem Ariadnéé (az övé fehér), hanem tényleg egy fiúé.
Muton: ha már rózsaszínű, akkor miért nem Hello Kitty? A kis macskafejek a féktárcsában a virágminta helyett nagyon "királyak" lennének. Menne a Hello Kitty külsőhöz
ludsimon: pont ugyanilyenem van/volt. Ha nem találom meg véletlenül lakáson belül (már mindent átnéztem, úgyhogy kicsi az esélye), akkor tiéd a tartó és az extra lencsekészlet.
rekid: én egy 2-3e forintos "kínaipiacos" nadrágban tekerek, nem vágyok klasszikus bringás gatyára. Egyetlen hátránya ennek, hogy bőrig ázáskor lassabban szárad, mint egy erre kitalált anyagú nadrág.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
KaraDani
addikt
válasz DopeBob #38045 üzenetére
Nekem ez van: [link], de van még jópár fajta. Láb kb mindegy szerintem, az ilyenkor nem szokott fázni, mivel az mozog, a kritikus pont amikor a cipő ázik át, a lábfej tud fázni nagyon.
Voltak valahol összegyűjtve bringás boltok, ahol elfogadnak ilyet. Hugo sportra emlékszem az biztos pl.
rekid: én visszavonulót fújtam mára, cipőm még vizes, idő is ocsmány
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #38045 üzenetére
Bergusonban talán elfogadják pl., az már más kérdés, hogy drága náluk minden... Azt gondolom tudod, hogy már pár éve adóköteles költés a sporteszköz, tehát SZJA-t kell fizetned utána.
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #38053 üzenetére
No igen, indokolatlan volt, hogy kivették a sporteszközöket, nem is értem. Pedig anno az első bicómat még így vettem, 2006-ban még benne volt. Most maradt adómentes a fitnesz, uszoda és egyéb bérlet, a "gyógy"üdülés meg "gyógy"matrac (persze ágykerettel mindennel), lehet napszemüveget is venni belőle, de kb. ennyit enged a rendszer, és ezek jó részét sem lehetne hivatalosan, csak hát a szolgáltatók ugyebár rugalmasak... Bezzeg ha már beteg valaki, gyógyszert azt simán lehet rá venni...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz DopeBob #38103 üzenetére
Egy "jobb" V-fék szett kb ~12e Használható tárcsafékszettek kb ~35e körül kezdődnek (persze ehhez olyan kerékagy is kell) Teleszkópok is kb 25e-től kezdenek mozogni valahogy. Váltóból elég lehet egy alivio is, vagy deore. Vázad elég nehéz (1.9kg merevnél már sok), érdekes, hogy csak 70mm-es teló van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz DopeBob #38111 üzenetére
BB7 az egész jó, nekem is az van. Teleszkópból RS Dart 2-3-at 30 alatt megkapni (új), az már elég szépen tud mozogni, az jó lehet ha nem vagy "nehéz eset", ha igen akkor inkább egy alap Tora 30-35 környékéről. Ha többet is rászánsz van még választék, de ebben az árkategóriában nem sok.
-
Mewryck
tag
válasz DopeBob #38117 üzenetére
agyat és küllöt cserélni kell, a küllöszámnak pedig egyeznie kell
érdemes "ipari"csapágyas agyakat beszerezni,ha nem akarsz a karbantartással sokat foglalkozni(zsirzás,utánállitás)fékböl jo választás a bb7, 6"os tárcsa elég elölre hátulra és egy normálisabb fékkar,minimum egy avid fr5,ha belefér akkro sd7
ha teleszkópban gondolkodsz és mindenképp ujban,akkor inkább rock shox tora,he megteheted akkro a 318as verzio(302esnek műanyag a belseje és emiatt nemfog oylan szépen mozogni)
cserélheted a hajtást is,egy integrált shimano deore bőven megfelelő a célra,ha gondolod,még a váltocsere is belefér...
a döntés a tiéd
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz DopeBob #38515 üzenetére
ja, abban működött még valamennyire, de nem úgy köti össze az utakat, ahogy szeretném főúton, ha kijelölnék valamit, inkább körbemegy, meg "bevisz az erdőbe". Próbáltam a beállításokkal vacakolni, de nem jó így sem.
ludsimon: Az is ugyan azt a térképet használja, mint a bikemap.net (azt hiszem). Hiányoznak erdei aszfalt utak.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz DopeBob #38518 üzenetére
nem akarta az igazságot
DE sikerült megoldani.
RussaWin-el megterveztem (ha atlasz van megnyitva nem működik, de ha egyszerre csak egy tájegység, akkor igen, és nagyon könnyű használni). Kiexportáltam .rte formátumban, ITN Converter-el áttoltam .kml-be, és így már szépen fel lehet tolni bikemap.net-re lehet így elsőre komplikáltan hangzik, de nem az.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Ariadne
őstag
válasz DopeBob #39006 üzenetére
Ezt konkrétan nem néztem meg nagyítóval, de a kelly's honlapon meg tudjátok nézni nagyban is. Úgy emlékszem, hogy a korábbi években viszont a Beast-en nem volt tárcsafékszem, ezért is adták azt mindig V-fékkel. De persze azóta már lehet teljesen egyforma a három váz, ezen kívül egyébként is csak festésben különböztek. Egyébként én nem tartom ezt valami nagyon olcsónak, hiszen egy jó rugóstag bele még legalább 60-80k, és annyiért már használt hagyományos nagy márkás fully vázat is lehet venni. Bár tudom, hogy a "fullyból csak nagyon márkásat" elvemet nem mindenki osztja, szóval lesz helye meg boldog gazdija ezeknek azért.
mod: Félreértések elkerülése végett nem a márkával van bajom (lévén kelly's klubos vagyok és van kelly'sem is, fura is lenne ), a cross-aikkal sosem volt gond és a merevvázasakkal is alig, egyedül fullykból nem bízom a nagy neveken kívül másban.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest