- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #39005 üzenetére
Hát nem tudom 60k és minden mást átdobálnék a mostaniról, kicsit több mint amit idén bicóra akartam költeni de most nagyon elgyengültem néha így elkap ez a "vegyünkmávalamit" érzés és nehéz szabadulni
Ariadne: a Besten is mintha lenne rögzítő tárcsaféknek is.
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #38996 üzenetére
Hogy a fenébe lehet ilyen olcsó?
Még hozzá egy belépő szintű RockShox tag 27énrt és kész a fully
érzem hogy baj lesz
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #38259 üzenetére
Majd én leleplezem, ha nem árulja el
-->> [link]
-
DopeBob
addikt
Valaki esetleg tud ajánlani valami jófajta szállást Kőszegen vagy a környéken? Szeretnék elmenni oda nyáron és szétnézni bicóval, sosem voltam még arra
Szállásnál előny a zárt bicótároló
-
DopeBob
addikt
válasz
venember83 #38160 üzenetére
Pont ma néztem a CUBE-os bicókat és be is tettem ezt háttérképnek
-
DopeBob
addikt
Ha 2.1-es gumiköpenyt cserélek 1.9-esre, a belsőt is illik cserélni, vagy az még maradhat?
-
DopeBob
addikt
A terv az, hogy szép lassan lecserélek mindent, és a végén a vázat
. Első körben a teleszkópot, utána a féket. Féknek Avid BB7et néztem 160mm előre is és hátra is, de sajnos a rengeteg teleszkóp között elveszek.
A 25e az új árra vonatkozik? Ha igen melyik gyártó/típus? Rock Shox? Olvasgattam már vissza elég sokat, SunTourról Meme nem írt valami jókat, milyen alternatívák vannak még?
Nagyon szépek köszönöm a segítséget
-
DopeBob
addikt
Nem tudom igazából
Eddig messze ez a legjobb bicóm ami volt, de tudom hogy ez is csak alap, nagyon szeretek erdőben bicózni, főldutón, szágoldozni lefelé (ezért is vettem egy jobb bukót
) Ez a teló ami rajta van nem tul jó, lockout is hiányzik, a fékektől sem vagyok elájulva, a váltót nem tudom nincs összehasonlítási alapom. Azért gondoltam, hogy költök rá, mert mostanában elég sokat használom, egész nap ülök melóhelyen és nagyon hiányzik a mozgás, ha épp nem esik 30-40km-es köröket szoktam menni (sajnos most főleg aszfaltaon, túristautak járhatatlanok erre (Vértes-Gerecse) )
-
DopeBob
addikt
Erre érdemes költeni? Mikor nemrég bicót vettem 100k volt a keret de ebbe bele kellett férni a sisaknak/sárvédőnek meg még egy két hülyeségnek, és ez a bicó még mindíg nagyon tetszik, bár tudom, hogy inkább belépő kategória.
Most megint lenne egy kis "feles" pénzem amit elköltenék, ki mit cserélne le ezen 40k-ból? Vagy felejtős, használjam így is vegyek majd később egy jobbat?
-
DopeBob
addikt
Fotokrom lencses szemuvegekkel van valakinek tapaszta? Vagy jobb a cserelgetos?
-
-
DopeBob
addikt
Reggel azt hiszem ide is linkelte valaki, technika hiba volt a 10 fok körüli átlaghőmérséklet
-
DopeBob
addikt
Valaki esetleg tudna ajánli valami jobbféle MTB gumit fele-fele aszfalt földút? Olyan 3-4e/db ár körül mondjuk
-
DopeBob
addikt
válasz
lorcsi #37919 üzenetére
Engem is érdekle ilyen gumi! Amilyen állapotvan a környező erdei utak vannak (Vértes\Gerecse) egyenlőre marad az aszfalt
Eszméletlen mennyiségű sár/törmelék/kidőlt fák minden felé, a legtöbb túristaút járhatatlan kerékpárral
Egyenlőre a gyári gumi van a bicómon (Rockrider 5.2) és sajnos aszfalton nagyon gyorsan kopik
Illetve még egy kérdés, létezik valami vázvédő, oda ahová az első kerék veri fel a köveket? Olyasmi mint amit a lánc alá szoktak tenni vagy valami olyasmi. Remélem érteni
-
-
DopeBob
addikt
válasz
Ariadne #37589 üzenetére
dettó
Nincs esetleg valaki Tatabányáról vagy a környékről? Mostanában egyedül szoktam tekerni és kicsit unalmas így
Underworld kupa jó poén lehetett
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
ma nem dogloztam szép idő is volt mentem egy kisebb kört kört itt a közeli "hegyen" és valami eszméletlen mennyiségü szunyog/bogár/kullancs van.
Van valami bevállt megoldás az ilyen dögök ellen?
Van ilyen szunyogriaszto spray-m de hát az mint halottnak a csók
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
tavasszal vettem egy új bicót, az eddigi 800-1000km alapján egész jól bevált. Viszont mintha most hogy hidegebb az idő nem fogna olyan jól a fék. Ezen most V-fék van, nem tudom, hogy ezen segítene e ha tárcsafékkel lenne felszerelve.
Ő lenne ez.
Elvileg fel lehet rá szerelni, viszont nem szereltem még soha ilyet. A jelenlegi fékkarok jók hozzá?
Egy féknyereg (lehet, hogy nem így hívják
) illetve egy tárcsa kellene csak?
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Opel topik
- Marathon (2025)
- Óra topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asztali Számitógép/Intel Core i7-11700/AMD RX 6600-XT/
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest