Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
tavasszal vettem egy új bicót, az eddigi 800-1000km alapján egész jól bevált. Viszont mintha most hogy hidegebb az idő nem fogna olyan jól a fék. Ezen most V-fék van, nem tudom, hogy ezen segítene e ha tárcsafékkel lenne felszerelve.
Ő lenne ez.
Elvileg fel lehet rá szerelni, viszont nem szereltem még soha ilyet. A jelenlegi fékkarok jók hozzá?
Egy féknyereg (lehet, hogy nem így hívják ) illetve egy tárcsa kellene csak?
Előre is köszi a segítséget!
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
ma nem dogloztam szép idő is volt mentem egy kisebb kört kört itt a közeli "hegyen" és valami eszméletlen mennyiségü szunyog/bogár/kullancs van.
Van valami bevállt megoldás az ilyen dögök ellen? Van ilyen szunyogriaszto spray-m de hát az mint halottnak a csók
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz Ariadne #37589 üzenetére
dettó
Nincs esetleg valaki Tatabányáról vagy a környékről? Mostanában egyedül szoktam tekerni és kicsit unalmas így
Underworld kupa jó poén lehetett
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
-
DopeBob
addikt
válasz lorcsi #37919 üzenetére
Engem is érdekle ilyen gumi! Amilyen állapotvan a környező erdei utak vannak (Vértes\Gerecse) egyenlőre marad az aszfalt Eszméletlen mennyiségű sár/törmelék/kidőlt fák minden felé, a legtöbb túristaút járhatatlan kerékpárral
Egyenlőre a gyári gumi van a bicómon (Rockrider 5.2) és sajnos aszfalton nagyon gyorsan kopik
Illetve még egy kérdés, létezik valami vázvédő, oda ahová az első kerék veri fel a köveket? Olyasmi mint amit a lánc alá szoktak tenni vagy valami olyasmi. Remélem érteni
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Valaki esetleg tudna ajánli valami jobbféle MTB gumit fele-fele aszfalt földút? Olyan 3-4e/db ár körül mondjuk
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Reggel azt hiszem ide is linkelte valaki, technika hiba volt a 10 fok körüli átlaghőmérséklet
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Fotokrom lencses szemuvegekkel van valakinek tapaszta? Vagy jobb a cserelgetos?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Erre érdemes költeni? Mikor nemrég bicót vettem 100k volt a keret de ebbe bele kellett férni a sisaknak/sárvédőnek meg még egy két hülyeségnek, és ez a bicó még mindíg nagyon tetszik, bár tudom, hogy inkább belépő kategória.
Most megint lenne egy kis "feles" pénzem amit elköltenék, ki mit cserélne le ezen 40k-ból? Vagy felejtős, használjam így is vegyek majd később egy jobbat?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Nem tudom igazából Eddig messze ez a legjobb bicóm ami volt, de tudom hogy ez is csak alap, nagyon szeretek erdőben bicózni, főldutón, szágoldozni lefelé (ezért is vettem egy jobb bukót ) Ez a teló ami rajta van nem tul jó, lockout is hiányzik, a fékektől sem vagyok elájulva, a váltót nem tudom nincs összehasonlítási alapom. Azért gondoltam, hogy költök rá, mert mostanában elég sokat használom, egész nap ülök melóhelyen és nagyon hiányzik a mozgás, ha épp nem esik 30-40km-es köröket szoktam menni (sajnos most főleg aszfaltaon, túristautak járhatatlanok erre (Vértes-Gerecse) )
MZ/X
-
DopeBob
addikt
A terv az, hogy szép lassan lecserélek mindent, és a végén a vázat . Első körben a teleszkópot, utána a féket. Féknek Avid BB7et néztem 160mm előre is és hátra is, de sajnos a rengeteg teleszkóp között elveszek. A 25e az új árra vonatkozik? Ha igen melyik gyártó/típus? Rock Shox? Olvasgattam már vissza elég sokat, SunTourról Meme nem írt valami jókat, milyen alternatívák vannak még?
Nagyon szépek köszönöm a segítséget
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
Ha 2.1-es gumiköpenyt cserélek 1.9-esre, a belsőt is illik cserélni, vagy az még maradhat?
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #38160 üzenetére
Pont ma néztem a CUBE-os bicókat és be is tettem ezt háttérképnek
MZ/X
-
DopeBob
addikt
Valaki esetleg tud ajánlani valami jófajta szállást Kőszegen vagy a környéken? Szeretnék elmenni oda nyáron és szétnézni bicóval, sosem voltam még arra Szállásnál előny a zárt bicótároló
MZ/X
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #38996 üzenetére
Hogy a fenébe lehet ilyen olcsó? Még hozzá egy belépő szintű RockShox tag 27énrt és kész a fully érzem hogy baj lesz
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #39005 üzenetére
Hát nem tudom 60k és minden mást átdobálnék a mostaniról, kicsit több mint amit idén bicóra akartam költeni de most nagyon elgyengültem néha így elkap ez a "vegyünkmávalamit" érzés és nehéz szabadulni
Ariadne: a Besten is mintha lenne rögzítő tárcsaféknek is.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest