Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Szép nagy a budapesti üzletetek, és kellemesen hűvös van benne Villanyak méretre vágva, elállított első fék beállítva, így már csak egyetlen kérdésem maradt: LX fékváltókarhoz sikerült intézni alkatrészt?
Lusta vagyok visszakeresni, hogy ki kérdezett a boltról, de én csak azt tudom ajánlani, hogy menjen oda nyugodtan
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Thulcandra #39662 üzenetére
Kullancskiszedésnél egy a fontos: belei tartalmát a kullancsban tartani.Nem izgatni,kenegetni,b@szogatni,hogy bele öklendezze,nem szorongatni a potrohát a csipesszel.Simán megfogni a potroha előtt és kihúzni,fejjel vagy anélkül.Úgytom...
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Narancs
őstag
Köszi, megpróbáltam, de sajnos nem jön le. Szvsz 42 év alatt annyira berohadt, hogy nem lehet leszedni komoly szétkúrás veszélye nélkül. Azért még próbálkozom, bár csak poénból tettem fel tavasszal a két Csepel SR26 kereket, de annyira bejött, hogy nem is tettem vissza az eredeti jóval drágább és modernebb kerekeket. Csak a féken kellett kicsit barkácsolni, de amúgy simán befért. Maga a felni nagyobb mint 26", de vékony gumival alig nagyobb mint a rendes 26-os kerekeim ballonos gumikkal.
Annó azért vettem kazettás agyat, mert a menetessel állandóan elgörbült alattam a tengely. Biztosra vettem, hogy ha beteszem a régi kereket hátra, órákon belül elgörbül a tengely. De hónapok alatt sem görbült el, egy század millimétert se. Mert a mai gyors-záras tengelyek belül üregesek, ez a régi pedig tömör acél, jóval strapabíróbb. A kevesebb sebesség egyáltalán nem zavart, csak arra kellett vigyázni ne váltsak túl.
Na mind1, gondoltam, hogy előbb-utóbb elpusztul az öreg technika, mindenesetre abban már biztos vagyok, hogy a következő bringámon vékony kerekek fognak figyelniBeauty is pain
-
ludsimon
veterán
Voltam beszerző körúton.
Megvettem a Sabre Red-et először oda mentem, jó hír, hogy igaz, nem teljesen biztonságos, de van hová zárni a bringát, az ablak vas rácsához zártam oda.Hát mit mondjak, hihetetlen milyen kompakt!
Nagyon kicsi, nagyon könnyű.
Simán elbújna 3 db a markomban.
Én 1 db-ot vettem, nem kell több.
Nagyon egyszerű a használata, a lock állásból csak fordítok rajta és máris használatra kész.
Azt mondta az eladó, hogy csak ezek a paprika spray-k használnak kutyák ellen.
1800 Ft volt, a neve Sabre Red.
Ezt figyeljétek, jót mosolyogtam rajta.
Idézem.
"FIGYELEM! 1 méteren belüli használata maradandó egészségkárosodást okozhat."Meg rajta van, hogy a New York Police Department a "hivatalos felhasználó".
Jófélének tűnik.KO Pfeffer nincs és nem is lesz,
csak jó pár hónap múlva azt
mondta és drágábban.
Úgyhogy ezt a Sabre-t ajánlotta.
Amerika által elsőszámú
legkedveltebb pepper spray-e ez.Illetve a Speed-et is átvettem, citromos ez is.
Lehet ma este ki is próbálom.undefined
-
Muton
addikt
válasz Narancs #39691 üzenetére
ha csavarhúzót raksz a mélyedésbe és kalapáccsal ütöd a végét, (persze úgy, h minél jobban közelítse a csavar síkját és legyen merőleges a sugárra) akkor sem jön le? én kiskoromban leszedtem ezzel a módszerrel a sort (meg másik kalapács nyelével kitámasztottam, h ne forogjon)
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Narancs
őstag
válasz venember83 #39689 üzenetére
Nem adja magát. Amúgy nem is tudom érdemes-e leszedni, tulajdonképp az a baj vele, hogy ha megforgatom a fogaskoszorút a keréken, akkor a szokásos kattogáshoz (amit minden racsni csinál) társul némi hangosabb csattogás is. Még sosem szedtem szét ilyesmit, szét lehet egyáltalán szedni? Vagy a szétszedéshez nem kell feltétlenül a kerékről levenni?
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
fpeter07
veterán
Tegnapi út végén már alig vártuk hogy hazaérjünk... Még jó hogy nem az eredeti úton mentünk. Az 2x annyi szint lett volna. Otthon 2 és fél melegszenyó és fekvés másnapig.
Táv: 47,3 km
Idő: ~2 óraSzép az egészben hogy visszafele végig szembe szél volt. Jobban elfáradtam visszafele egyenes úton, mint emelkedőn.
Du-n nekiesek a kormánycsapágyhoz, eléggé kattog már. (köszi rétisün, de sikerült egyet szerezni, így már nem kell.)
-
Narancs
őstag
Hellász!
Nem tudjátok, h az ilyen régi francia cuccost melyik irányba kell tekerni, hogy le lehessen szedni? Nekem egyelőre egyik irányba sem akar megmozdulni, túlerőltetni meg nem akarom a dolgot.
Ilyen:Beauty is pain
-
Tamoo
MODERÁTOR
Tárcsacserén filózok, most elől 185-ös hátul 160-as Roundagon van, előre-hátra 160-as CleanSweep G3 menne a helyére.
Fékerővel nincs bajom, csak túl hamar felforrósodik. Attól félek úgy járok, hogy elől a kisebb de jobb tárcsával ugyan ott leszek ... 7000Ft-ot gondolom megérne egy pár G3-as.
-
Tanya-
tag
Szerintetek ezt megéri megvenni? A mostani acera, alivio vegyes felvágottat cserélném le.
-
Meme
aktív tag
válasz Jofi81 #39681 üzenetére
milyen fogsor és lánc van azon a bicajon?
mert ha valami vacok, akkor nem fog müködni a fokozatos váltás.
ez egy komplett rendszer, amihez megfelelő kiképzésű alkatrészek kellenek.
ha a gagyi rendszer elméletileg fokozatos is, nem csak a váltókar miatt hibádzikSzevasztok bogyókák!
-
Jofi81
őstag
Egy ismerősömnek le kellene cserélni a váltókarokat a "cora gazdaságos" biciklijén. A legfontosabb szempont, hogy olcsó legyen. 6x3 sebességes a váltó. Ez megfelelő lenne? Bowdent adnak ehhez, vagy kell még hozzá venni? Vagy a mostanit be lehet ebbe kötni? Egyáltalán meg tudom én ezt csinálni?
-
-
Narancs
őstag
Hali!
Az mitől lehet, hogy ha gurulás közben vízszintesbe állítom a pedált, elkezd hangosan kattogni és érezni és ütést/rántást a láncon?
Ha tekerek akkor semmi gond vele. Most ahogy jöttem haza, fölfelé a hegyen ugrott egyet a lánc és azóta csinálja.Beauty is pain
-
Xantomas
őstag
Még egy Off topic mára, és vége.
Na hol a Rocker?
Ottarocker[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
-
Xantomas
őstag
válasz rétisün #39674 üzenetére
Alap
Ahogy ott figyel a Zabhegyező, a Kis herceg, Micimackó, Woody Allennek a Szendvics feltalálása, meg középen a Dirk Gently Holosztikus nyomozóirodája is.Az "kéhemszépen" egy arany sörből készült
megyes(málnás) radler.
Meggysör... hmm... holnap munka után Schnapszban legurítunk egy csapolt Floris Kriek-et.Óbudán van a Belga sörök boltja. Fele annyiért lehet kapni a belga söröket, mint a nagy áruházakban, egy ideig oda jártunk egy csoporttársammal, minden héten egy-egy új sört megkóstolni, mikor még volt Kandó koli. Na az se tavaly volt... Az eddigi legmeredekebb a banános sör volt.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Igen, azt én is néztem. Ráadásul úgy, hogy ott folytatólagosan bicikli út lenne. Nyilvánvalóan azért, hogy abban a veszélyes kereszteződésben a kerékpárosokat inkább a járdára, és a zebrára tereljék.
Ilyet szeretnék szerezni. ^^[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Xantomas #39671 üzenetére
Időszakos, napközben és hétvégén át lehet hajtani, vagy valami hasonló.
És az feltűnt valakinek, hogy a Thökölyn a Hungária körút előtti szakaszon mindkét oldalon kint van a kerékpárral behajtani tilos tábla? Körülbelül 50 méteres szakaszon nem mehetsz a kereszteződés előtt, de a kereszteződésen túl már ismét tekerhetsz, mert ott nincsen újabb tábla.
KaraDani: jól, 10-ig nem érek rá, utána ellenben az egész nap szabad.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
-
Xantomas
őstag
válasz ludsimon #39656 üzenetére
Miért mentem dokihoz. Nem tudom, megszokás. kullancsot nem merek magamnak kiszedni. Ha pókot látok attól is feláll a szőr a hátamon, és nyomom el újjal, kivéve ha keresztes, mert ezt először lefagyasztom dezodorral, majd eltaposom.
Amúgy meg akkor már "kivanaszom" hangulatom volt, és gyalogolni akartam, üres fejjel.
Meg aztán szerintem inkább én tartsam fel a sort, mint az unatkozó nyugdíjasok akik azért mennek orvoshoz, hogy legyen kivel beszélgetniük. Mikor bevezették a vizitdíjat, egész szépen lecsökkent a rendelőkben az átlag életkor.
Egyébként először a sebészetre mentem 7:50-re. 7:30-tól van betegfelvétel, 8-tól rendelés. 7:50-kor a betegfelvételnél átirányítottak a bőrgyógyászatra, mert már 18, azaz TÍZENNYOLC idős asszony várakozott, és beszélgetett a váróban.
Egyiken se semmi gipsz, kötés, stb... Az ilyenek miért nem 10-11-re mennek, hogy a még aktív emberek munka előtt gyorsan el tudják intézni a dolgaikat?"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Thulcandra
senior tag
válasz ludsimon #39656 üzenetére
Én szemöldökcsipesszel szedtem ki összes kullancsom, csak jó szemöldökcsipesz kell, olyan ami úgy van kiképezve, hogy 1 milliméternél vékonyabban zár össze és jó tágulása van.
Arra kell figyelni, hogy ne lecsípjük vele a kullancsot hanem megfogjuk és kihúzzuk. Néha beleszakad, de azt úgyis kilöki a szervezetünk. A beszakadt kullancs körül kialakuló ált. 1 cm-es szabályos kört viszont gyakran bepánikolják lyme kórnak.Dokihoz járni kullancsot kiszedetni kényes ügy, én megértem, hogy vannak akik paráznak, de teljesen feleslegesen tartják fel a sort.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
proximus
senior tag
Szerintetek ez a reba miféle jószág lehet, így ránézésre mikori évjárat?
Megérhet 45.000 Ft-ot?
[link]Mintha olvastam volna róla, hogy valamelyik régebbi reba sorozattal gond volt, de már nem tudom hogy pontosan melyik alkatrészét érintette a probléma.
-
rétisün
veterán
válasz Xantomas #39648 üzenetére
kár, hogy pont a legrosszabb helyen van be a talpán az a "dudor"......elvileg a talppárnák(?) és az ujjak között kéne lennie, de pont annyival van hátrébb, hogy nyom.
a szellőzésével nincs baj, bár én nem veszek hozzá zoknit
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #39605 üzenetére
Azt biztosan nem ajánlottam, mert arra nem jártunk. De jó kiindulópont lehet.
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
ludsimon
veterán
válasz Xantomas #39654 üzenetére
"Kiszedett első kerékkel felengedtek az 1-es villamosra."
Ez jó!
"Az új belsőbe nem tettem defektgátlót..."
A crossal vagy az SS-el kaptál defektet?
Kullancs kiszedéshez miért kell bőrgyógyászhoz menni?
Ha jól tudom lehet venni spéci kullancskiszedő csipeszt.Úúúú basszus, tegnap fodrásztól hazafelé jövet annyira tudtam, hogy valamiért be kellett volna mennem a patikába, csak nem ugrott be miért.
Patikába egyébként lehet kapni kullancs kiszedő csipeszt?
Szerk.:
Kiszedett első kerékkel a metróra is felengednek!!!
Miért nem jöttél le az Örsig?
Legalább meglátta volna a biciklid mennyi ember utazik a föld alatt.[ Szerkesztve ]
undefined
-
KrAt
veterán
Eljöttem bringázni egyet haveromhoz Szigethalomra, 23,9 km volt kerek 1 óra alatt lámpákkal, mindennel
Azért sztem ez ilyen időben ekkora embernek megállás nélkül tökjó teljesítmény
-
Xantomas
őstag
...10 centivel térd alá ér, feszeszen kihúzva.
Amugy pont ilyen faszi várakozott előttem a bőrgyógyásznál reggel (kell hozzá kis önkontroll, hogy ne kuncogjak). Mentem kiszedetni a kullancsomat. A vicc, hogy aki velem volt, ő is összeszedett egyet.
Viszont miután defektet is kaptam, se folt, se szerszám nem volt nálam, és a lágymányosi híd környékén sehol nem találtam egy kerékpár boltot sem, ahol adtak volna 20 percre egy 15-ös kulcsot, eladtak volna egy gumileszedőt, és egy doboz tip-topot, vagy megcsinálták volna délutánra, fogtam magam, kikértem egy szabadnapot, és hazatoltam a stadionoktól.
Kiszedett első kerékkel felengedtek az 1-es villamosra.Az új belsőbe nem tettem defektgátlót...
-
törölt tag
Szerintem előbb azt tanuld meg, hogy nagyon lassan gurulva nem "izegsz-mozogsz", hanem "rezzenéstelenül" mész. Én is tanulom egyébként, lámpánál mikor várakozom, akkor gyakorlom. Mindig mikor már nem bírom, és leteszem a lábam, rá 2-3 másodpercre vált a lámpa. Egyszer láttam egy fixist, ő meg tudta csinálni, feltételezem ici-piciket mozgott előre-hátra a lába, és így tartotta magát egyensúlyban. Szabadonfutóson erre nincs lehetőség. De ezért meg váltson a fene fixire, inkább megtanulom egyszer.
(#39648) Xantomas:
Ez alá még egy jó zokni, és elő is állt a nagy népszerűséggel bíró szandálzokni kombó.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
meg szeretnék tanulni egyensúlyozni, hogy álló helyzetben se dőljek el. van erre módszer? a nyergen ülve, vagy kiállva érdemes elkezdeni? egyből álló helyzetben, vagy egyre lassabban gurulva? gondolom az spd-t cseréljem vissza taposóra, úgy kevésbé fájdalmas
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ludsimon
veterán
Tud alkotni a Scott.
rekid:
Kerékpározásnál talán az egyik legfontosabb a megfelelő, kényelmes cipő.
Ha tocsogó cipőben kell hazatekernem az elég kellemetlen.
Főleg a hajszárítózás, esetleg tűzhelyezés.Cipő után talán a kényelmes kesztyű.
Sisak alapvető, de nem kényelmi eszköz.Ezek a kényelmi szempontok kerékpározáskor a legfontosabbak.
Utána jön a többi, ruha, stb..undefined
-
ludsimon
veterán
20k húzós?
Én 33k-ért akartam a Comp-ot venni, de aztán a Sport-ra úgy néz ki rábeszélnek.Az előző cipőm is ha jól emlékszem 16k volt...
Ez is kompromisszumos, mert ha teljesen átázott, legalább 1 nap kell nyáron, napon a teljes száradáshoz.
Télen, vagy esős időben, mikor nincs nap, nem is említem..15k alatt nincs is rendes cipő, ez az igazság, csak kompromisszumos.
Legalább is nem találtam olyat ami megfelelne az én elvárásaimnak..[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
ludsimon
veterán
Nem vettem meg, nem figyeltél eléggé.
Írták, hogy a kamásli is kopik ugyan úgy és 1-2 lépéstől már nagyon csúnyán kikophat, így teljesen elfelejtettem az egészet.
Inkább veszek egy gyorsan száradó cipőt.
Most a másik fórumon megkérdeztem, ott a Speci Sport-ot ajánlották, illetve Fáraó is régebben azt ajánlotta.
Valószínűleg olyan lesz, már csak egy választ várok, hogy a Mavic Pulse az milyen cipő, mert egy árban van, csak kíváncsi vagyok vajon melyiket éri meg jobban venni.Szerk.:
Jaaa, akkor tudom kiről lesz szó!Meme!
Talán nem Ő van a pesti boltban, aki múltkor a Scotton cserélte ki a fékbetétet?
Korrekt, jó fej srác és szerelni is tud.Mavic Razor
Nem sok szellőző van rajta, nem hiszem, hogy olyan jól száradna.[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
rekid
addikt
válasz ludsimon #39621 üzenetére
Igen érdekel a fejem és a felső testem. Legutóbb engem is elkapott egy hatalmas zuhé és beálltam fedett helyre. Egy városban azért akad.
Nálam időjárástól függetlenül benn van az esokabi. (Nem egy bundára kell gondolni egy eszerű zsebben is elférő darab, de mondtam egy nagy kukas zsak is csodakra képes -és ezt egész éjszakás szakadó esős kinnt ácsorgas utan mondom - nem foglal sok helyet.Amúgy nem épp a múltkor volt itt nagy kamáslizás? Végül nem vettél?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Oracle
senior tag
válasz ludsimon #39633 üzenetére
Én már jártam náluk bár csak a küllőimet kellet meghúzni de azt jól megcsinálta A bolt meg szép tágas remek lesz ha be lesz rendezve. Memét meg nem kell bemutatni hozza szokásos formáját( q rendes)
SS áttétel ügyben még mindig szenvedek hogy 48-16 vagy 46-16 legyen
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Well, maradt a BBB BSG 33-as szemüvege mint megvehető dolog.. Kinéztem a boltokban, mindenhol 18k környéke volt, egy boltban volt 16k alatt, ott meg nem volt telszám, h felhívjam, h van-e..
Így fogtam magam, elmentem az újonnan nyílt bringaboltba, ahol volt ilyen szemüveg, utolsó volt pont, felpróbáltam, jó. Akkor mennyi is lesz? (lélekben 18k körüli árra készültem)
Válasz: 14900 HUF
És mindent kaptam hozzá, tökéletes állapot, stbstb
Ennyit az idegeskedésről, a 3 napig neten kutakodásról, stb, mikor a legegyszerűbb dolgok a legjobbak
-
fpeter07
veterán
[link]
Eltévedni nem fogunk, felírtam már a GPS-t. Az első domb veszélyes lesz, a többin még nem voltam. -
Noddy
senior tag
válasz ludsimon #39621 üzenetére
Cipőnek nem tesz jót a hajszárítózás vagy magasabb hővel való szárítás...
Akik komoly futók és minden nap futniuk kell, két-három cipőt tartanak, hogy amíg az egyik szárad a másikban tudnak versenyezni, edzeni. Hamar tönkre megy a felsőrész ha így szárítják. A futócipőm használati utasításában is ez van. Persze ha nincs más mód és gyorsan kell a cipő, ez lehet az egyedüli megoldás.[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
amargo
addikt
1-2 hete volt, hogy mentem át anyámékhoz, már csak 50m lehettem, amikor elkapott a zuhé. Alsónadrágig eláztam, és a cipőm felülről ázott be - az orra száraz volt!
Csak röhögtünk rajtam barátnőmmel, de jó is volt“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
-
KrAt
veterán
Bassza meg az ég, hogy az egész országban nincs a Shimano szemüvegekhez RX clip (optikai keret) kinéztem magamnak végre a tutit, erre nincs.. NINCS!!!!!! ÁÁÁÁÁÁ
Leültem...
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Komolyan, elképesztő vagy.
Ha ázol, akkor téged a fejed érdekel a legjobban?Én nem azt mondom, hogy szeretem, de nem is utálom az esőt, jó dolog esőben tekerni, engemet egyvalami idegesít, nem az elázás, hanem a vizes cipő.
Nagyon hamar le fogom cserélni gyorsan száradó cipőre, mert engem csak egyvalami tud kiakasztani.
A vizes cipő.
Nem is az, hogy elázott, hanem az, hogy belém van rögződve, hogy hajszárítózni kell, hogy másnap használni tudjam, ettől a falra tudnék mászni.
A Speci Comp MTB-ról csak jót hallottam, remélem gyorsan is szárad.Esőkabát?
Mint írtam nem voltam jósdában, gyönyörű kék volt az ég, egy felhő sem volt mikor elindultam.dqdb nagyon jól mondja.
Hirtelen jött, hatalmas eső.
Annyira nagy, hogy sok helyen a csatorna nem nyelte el és az út közepén kellett mennem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
rekid
addikt
válasz ludsimon #39618 üzenetére
Ajánlom az esőkabátot vagy ha azt nem akarsz venni akkor a 120 literes kukás zsákot. Kicsi elfér mindenhol és nem ázol szerteszéjjel. Legalábbis felül.
Nem tudom nálam van egy nyeregtáska abban 1db pót belsővel. Ezen felül a kis háti tatyóm, benne: gumileszedő, multi szerszám, pumpa, egy pici esőkabi, na meg ha ugy megyek akkor a Bordo. Így nem ér meglepetés. Vagy legalábbis nem akkora.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
ludsimon
veterán
Elnézést kérek!
Tegnap elszakadt a cérna.
Idén már sokadjára ázok el.Nem is számolom, talán ez volt a 4. nagyobb elázásom, de most először úgy, hogy egy szál rövid biciklis fehér pólóban és egy szál rövid biciklis nadrágban voltam és semmi ruhát nem vittem.
De az volt a szerencsém, hogy biciklis cuccokba mentem.Bár csurom víz volt a póló, a nadrág, mégse éreztem alatta a vizet megállni, jelesre vizsgázott a biciklis felszerelésem!
Kivéve a cipőm. Az hihetetlen milyen rosszul szárad.
Az nagyon rosszul vizsgázott száradás terén meg is bukott.
Semennyire nem szárad.
Már nagyon idegesít, lassan már nagyon kijár az a Comp MTB cipő amit kinéztem...Hogy a lámpákról is beszéljek.
A tegnapi nagy esőben mind a két lámpám jelesre vizsgázott vízállóság terén. Mind a kettő ugyan úgy világított.undefined
-
Xantomas
őstag
Ha csak 1-2 dolgot szeretnél szeretni, és lábon vinni hozni a biciklit, ajánlom a bringakonyhát.
Még 2 éve indult a kezdeményezés,"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
fidig
tag
válasz ludsimon #39610 üzenetére
"Szóval nekem ne merjen még egyszer széllel, meg nem tudom mivel siránkozni. Örüljön, hogy nem ilyen szar az időjárás mint Budapest felett."
Biztosan másfelé vannak akkor a tornádók...emlékeim szerint Washingtonban 60 cm hó esett...inkább örülj, hogy nem viszi le a tornádó a házatok tetejét...amúgy meg egy kis szél miatt nem tudom ki szokott siránkozni...
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #39610 üzenetére
máskor is volt már esős nyár, csak eddig te észre se vetted, mert akkor még nem bicajoztál.
attól, hogy téged az eső kapott el, mindenki mást zavarhat (ha már éppen ezt említetted) a szél, és meglepne, ha nem írná be ide, mert te eldöntötted, hogy csak te panaszkodhatsz az időjárás miatt.ez persze nem azt jelenti, hogy nem bosszantó, amikor elkap az eső, és bőrig ázol, főleg amikor semmi jele nem volt, hogy esni fog, bár úgy emlékszem, nem tevagy az első, aki elázott. de ettől még hadd írhassam be ide, ha zavart a szél (ami régebben azért mintha nem fújt volna mindig) ha éppen olyanom van. tegnap nem írtam, de ma vagy holnap simán beírom, még ha szted csakis neked szabad ilyeneken háborogni.....
ui: csak hogy tudd, valószínűleg ez az össze-vissza időjárás csak rosszabb lesz
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
Most már leírom, mert ROHADTUL ELEGEM VAN EBBŐL AZ IDŐJÁRÁSBÓL!
Ma mostam le 2 hónap után először a Neuzert.
Leírom szépen.
Először sikerült eltévednem.
Nem a hűvösvölgyi út felé, hanem a Moszkva tér felől nézve az egyel bal oldali úton indultam el.
Majd mikor szinte felértem teljesen vettem elő a térképet, telefont és ekkor derült ki, eltévedtem.
Ok, ez nem is lett volna baj.
Elindultam lefelé, hazafelé.
Erre az Andrássy úton elkezd szakadni az eső. *****
Végig esett, csaknem amikor kiértem az Örsre szinte semmi sem esett, mintha csak egy két csepp esett volna.
A hab a tortán, hogy mikor beértem az utcánkban, EGY CSEPP ESŐ NEM ESETT ITT!Kezd nagyon elegem lenni ebből az egész időjárásból.
Kellett tönkrebaszni ezt a Földet. Ott van pl ez a mostani kőolajos story, Obama szarik az egészre. Semmi érdemi dolgot nem tett annak érdekében, hogy ne forduljon elő ilyen. Már rég szigorítani kellett volna a szabályokat, nem a baleset bekövetkezte után.Szóval nekem ne merjen még egyszer széllel, meg nem tudom mivel siránkozni. Örüljön, hogy nem ilyen szar az időjárás mint Budapest felett.
A csodálatos az volt egészben, hogy mikor fent volt a nap, még teljesen kék volt az ég.
Semmi előjele nem volt, hogy majd itt pár óra elteltével szakadni fog csendesen az eső.
Persze, hogy a fehér biciklis pólóban mentem és a rövid nadrágban...undefined
-
KaraDani
addikt
válasz dave93 #39608 üzenetére
Bánki dónát utcán bicajúton elmész a rónautcáig. Azon a mogyoródiig van bringaút. Onnantól tovább a róna utcán, elég széles nyugodtan bringázható. Teljesen a róna utca végéig elmész, amíg beletorkollik a Nagy lajos király útjába, ott megint lesz bringút, átmész rajta az m3 as felett, utána egyenesen tovább egy macskaköves/földutas részen (Teleki Blanka utca, nem túl kényelmes de nem hosszú), míg elérsz a vasúti sorompóig, itt óvatosan átmész a piroson (mivel szökőévben egyszer találja az ember nyitva) Utána egyenesen visz a bicajút (szegedi út, gömb utcán át) egészen a rendőrpalotáig, ott átmész az őrbodé mellett a járdán tovább majd az árpádhíd alatt folytatódik a bringaút ami egyenes levisz a margit szigetre.
-
őstag
Sziasztok! Örs Vezér térről merre a leglogikusabb menni a Margit szigetre? Merre vannak bringázható, jó utak esetleg kiépített bicikli utak?
-
Meme
aktív tag
van az acor-nak egybe szetje, de benne van jópár olyan dolog, amit nem fogsz használni.
jobban jársz, ha megveszed a szükséges szerszámokat külön-külön, akár jobb minőségben.pl a szettben található menetes kazettaleszedőt nemigazán fogod használni...vagy a 32/36 mentes fejcsapágyhoz való villáskulcsot. (vagy ha éppen ezeket igen, akkor a készlet másik felét nem fogod )
Szevasztok bogyókák!
-
Meme
aktív tag
napokon belül lesz BBB akció a szemüvegekre.
BSG-20 dioptriás kerékpáros szemüveg "PowerView" fehér / füst kék MLC lencsék
BSG-20 dioptriás kerékpáros szemüveg "PowerView" matt ezüst / füst fényes tükrös lencsék
BSG-20 dioptriás kerékpáros szemüveg "PowerView" kristály szürke fekete / füst piros MLC lencsék
BSG-20 dioptriás kerékpáros szemüveg "PowerView" kristály ezüst fekete / füst kék MLC lencsékezek lesznek akciósak, amik érdekelhetnek.
Szevasztok bogyókák!
-
Thulcandra
senior tag
Fertő tó karikát letolom én is majd új sárkányommal most júliusban. Ma meg 3 hónap szünet után lecsörtettem majdnem 20 kilométert alig 6 óra alatt gyalog... csöppet jobb kondiban voltam régen ehhez.
Fertő tó megkerüléshez az első éjszakát Frauenkirchenben fogom tölteni, ha jól emlékszem te ajánlottad azt a helyet. Azért megyek oda mert képek alapján megtetszett és éjszakás műszak után ejtem meg a dolgot, szóval délután 4 körül indulok majd. Második éjszaka meg a tó nyugati oldalán, aztán haza.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest