Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
-
amargo
addikt
válasz ludsimon #36686 üzenetére
Komolyan pénzt adnál érte?
Szerintem a szettemhez meg vannak még ezek a matricák.. ha kell odaadom.dqdb: Nem emlékszem, mert nagyon keveset használtam azokat a gumikat. De amit felszabadulok elmélkedek még rajta.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ludsimon #36693 üzenetére
szép lassan 10-12km/h körül simán át tudtam ezeken menni, bár volt ahol nyomvályú miatt ment a gépészkedés amikor megcsúsztam. Esedékes lenne már feltenni az új gumit hátra (wtb exiwolf), de nyárig ki akarom húzni ezzel.
Itt még annyira nem is vészes... bár akinek a kertjét elárasztotta biztos nem így gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ludsimon #36690 üzenetére
Mért ne lehetne, mindent lehet. Akivel én csináltattam, egyáltalán nem normál papírra nyomta (150m hosszú tekercset szokott venni kb ~150e Ft-ért). Lehet átlátszó hátterű, fehér...hova melyik a jobb. Tartós max akkor lesz ha pl lakkozod (az is amit linkeltél), vagy esetleg lehet rá rakni valami átlátszó matricát védőréteg címszó alatt.
Vasinger!: ja, kb úgy. Max annyi a kitétel, hogy megfelelően nagy felbontású legyen a kép (a nyomtatni kívánt méretet figyelembe véve)
Ja hát a lábszáram nekem is tiszta sár lett, de hát ez nem egy pálcás sárvédő.(#36692) ludsimon: Felőlem. De az is csak egy reklámmatrica... semmi extra.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Dekorosnál nyomtatni ilyet? Hogy is van ez? Beviszed pendriveon a képet, megadod hogy ilyen és ilyen nagyságú legyen és kész? Az ott készültek nem jönnek le hamarabb a bicóról? Gondolok én itt eső és más egyéb hasonló időjárási viszonyokra.
Még valami: Nekem is olyan sárvédőm van, de így is felhozza a sarat, az alsó lábszáramra, ahol ügye nem véd. Igaz a hátamra egy csepp sem megy.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Elugrottam tekerni/körbenézni itt a környéken (még mielőtt nem kezd el szakadni), hogy mi a helyzet. Hátsó sárvédő nagyon jó, semmit nem vert fel a hátamra.
KÉPEKludsimon: Ilyen matricákat én inkább csináltatnék magamnak...dekorosnál, vagy ahol tudnak nyomtatni.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Valaki nem szeretne egy ilyet?
Feleződhetne a posta, plusz ha többet veszek lehet enged belőle, mert van offer lehetőség.
undefined
-
ludsimon
veterán
Egy kérdés.
A teljes (fék+váltó) bovdenezést le kell cserélnem majd, ha outi kormány lesz?undefined
-
golyani
őstag
hosszas vívódás után sikerült új villát vennem
a nyertes egy jóárasított 2009-es Manitou R7 Super Absolute 100 lett. tapasztalatok majd később, mert ez az idő ez kész. megindulás még kicsit darabos, de majd bekopik. mindenesetre meglepődtem h levegős létére mennyire finoman mozog és apróbb köveket is kimozog.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #36680 üzenetére
dehogy baj....ha lenne 105-ös agyból 28-as, nekem se lenne az első kerekem 32-es.....bár, ezeken az utakon....
komolyan. honnan tudtam volna, hogy az első kereked 28-as?[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #36678 üzenetére
Most számoltam meg reggel.
Az első Scott agy 28 lukas, a hátsó 32-es.
De még mindig nem értem miért kérdeztél rá, baj, hogy 28-as?Szerintem meg gyönyörű az első kerék.
"ezek a mostaniak, vagy veszel másikakat ?"
"Eldöntöttem, most túl sok mindent akarok egyszerre, ha kerékszettet akarnék, akkor nem hiszem, hogy lenne idén belőle outi, sok minden van tervben.."
Ha nem kerékszett, akkor a mostani Scott agyak vannak tervben.
Jók azok, gyönyörűen forognak, hangtalan, és csekély ellenállással forognak.[ Szerkesztve ]
undefined
-
törölt tag
Jah persze, az open pro sem aero cucc.
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #36677 üzenetére
"Akkor lehet inkább két 33 lesz"
csak kiváncsi voltam, milyen 28 lyukas első agy. ezek a mostaniak, vagy veszel másikakat ?
én is a mavicot nézegettem tavaly....csak aztán más volt éppen a boltban.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz tekeyagd #36672 üzenetére
A kopásjelző szvsz egy elavult dolog.
Idézek régebbről.
Az üreges a szemközti oldalon a szelep lyuk jelzi az összeg felni kopás. Ha ez üreges már nem lehet látni, ne használja a peremén. Ha továbbra is használja a felni, akkor szünet, és a kerékpár is felborul, és balesetet okozhat.
Érthetőbben:
A szeleppel ellentétes oldalon van egy mélyedés, az jelzi a kopást.Nekem mondjuk nem sikerült elképzelnem, hogy nézhet ki ez valójában, de ha látnám előttem akkor biztos tudnám.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz #56474624 #36669 üzenetére
Nekem ez a vájat nem tetszik az oldalán, olyan nagyon alsó kategóriás felni beütése van.
Meg a fékgumit is úgy koptatja, nincs akkora fékhatás, mert hiányzik az a 1 mm, és azért szerintem az a kicsi is sokat számít.
Nem úgy fekszik fel, nem tud teljesen felfeküdni, ha ott nincs vájat, akkor egyenletes erővel hat a felni oldalára, hatékonyabb lassításra képes. Szerintem.Aztán majd kijavítanak az okosabbak.
undefined
-
törölt tag
válasz ludsimon #36668 üzenetére
Azt hiszem Ambrosio Excellight-ot.
Bővebb infó itt (ha még nem nézted): [link]Jah és még egy jó hely:
[link]Egy idézet az oldalról:
Az Ambrosio Excellence/Excellight felnik a világ egyik legjobb országúti felnijei, amit profi csapatok is előszeretettel használnak - és nemcsak a szponzoráltak!.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Hamarosan aktuális lesz, úgyhogy megkérdezem, utoljára..
Eldöntöttem, most túl sok mindent akarok egyszerre, ha kerékszettet akarnék, akkor nem hiszem, hogy lenne idén belőle outi, sok minden van tervben..Az elsőnek 28 lukasnak, a hátsónak 32-nek kell lennie.
Ba cy lus:
Melyik felnit ajánlottad nekem régebben?----
Egy ilyet gondoltam:
Előre (28l felső kategória)
Hátra (32l, közép- felső kategóriás)Szerk.:
Most nézem.
+50g-al nehezebb. Akkor lehet inkább két 33 lesz.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Xantomas
őstag
válasz amargo #36646 üzenetére
Nekem Smart Sam van. (igaz 29er kivitel, de a minta ugyan az) Hátulra nem jön be, mert terepen nagyon elkapar, de előre jó, mert a kanyar stabilitása viszont kifejezetten rendben van.
Hátulra vettem most egy Maxxis ignitor 29er gumit, meglátjuk hogyan szuperál, még nem próbáltam ki. Viszont csak 3 mm sárhely van a láncvillák, és a gumi bütykei között, ami nem valami sok.
De filózok egy Specialized Fast Trak LK 29x2.0-ra való cserére, mert az nem olyan robosztus.Tamoo Gondolkodni gondolkodok, de ez megy bele a vázba. Lassan érik a csere, de mellette milliónyi dolognak nagyobb a prioritása.
A legolcsóbb 29er váz is ott kezdődik, hogy ~80E ft, mert a méretemben egyszerűen egyik belépő vázból sincs Európában. Se Kona Kahuna, se Author Instinct 29, se Author Dexter, (bár utóbbi a súlya miatt nagyon nem szimpi)
1 db Kona Smoke van, de azon meg nincs tárcsafék hely.[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz proximus #36663 üzenetére
Kb a Tora típusai emelkedő sorrendben. Nem tudom van-e vmi konkrét jelentése ezeknek a számoknak (engem is érdekelne). Tora-tól kezdve már biztosan nincs gond a merevséggel, Recontól kezdve viszont finomabb a mozgás. Egyébként a készlet Magyarországon igen hiányos RS-okból. Többnyire csak elvétve találni Más márkában nem is gondolkozol?
Xantomas: A fast trak 2.0-ásban is nagyon ballonos/széles. Egyébként szerintem nagyon jó gumi terepre. Öcsém gépén ilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #36662 üzenetére
Igen, rám is eléggé mély benyomást tettek azok a külsők, főleg az első néz ki nagyon jól a keresztben futó mintáival
amargo: te használtad a Meridádhoz kapott külsőt (Merida Race 2.1)? Ha igen, milyen volt? Az ellopott bringából ez maradt meg a gyári nyergen kívül, és ezt szánnám terepre.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
proximus
senior tag
Tényleg, pontosan mit jelentenek ezek a jelölések a rock shox-nál:
289, 302, 318 A fene már megehetné, alig igazodok el a webshopokban, főleg hogy hiányoznak soknak a leírásában hogy például csak tárcsás vagy sem, ill. milyen színű.(A kép csakk illusztráció sok helyen ugye)[ Szerkesztve ]
-
proximus
senior tag
Jól látom hogy tora sl csak tárcsásból csak fehéret lehet kapni a boltokban?
-
proximus
senior tag
válasz sestertius #36653 üzenetére
Itt vannak szerelős videók Suntour módra:
[link] -
törölt tag
Még szerencse, hogy pénteken késő délután, este elmentem tekerni (előtte valamivel esett), mert most egész hétvége kimaradt.
De ez csak az egyik bosszantó dolog. Másik a bikemag hirdetés. Nem tudom megérteni, miért ad fel valaki hirdetést telefonszám nélkül (3 hirdetést is), ha tudja, hogy nem lesz gépközelben több mint két napon át (péntek este írtam rá, majd tegnap is, azóta semmi válasz)?
Nem akar összejönni ennek az első váltónak a vétele.
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #36654 üzenetére
Igen, csak nincs kisebb verzióban.. én nagyon szeretem ezért nem szeretném úgy elkoptatni, hogy annyira durva terepre úgy sem tévedek vele. A sarat hamar ledobja magáról a legszebb, hogy nem rám, csúszós talajon is jól fog ezért is csak ősz-tél-tavaszig használom.
Kellene nyárra valami könnyű terepgumi, ami ballonos és haladni is lehet vele. Én már aszályra készülök
Nem vagyok mintázat szakértő, de elég nagyok azok a bütykök és távol is vannak így én jó sár tisztulás és lassúnak is gondolnám, de biztos jó a tapadása is, mert jó kis barázdák vannak benne. Én valami durvulósabb terep mintázatnak vélném.
Így kíváncsi leszek ki mit ír.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
sestertius
őstag
válasz proximus #36651 üzenetére
Arra azért kíváncsi vagyok, hogyan megy majd.. Tájékoztass!
Én is idővel szét akarom kapni, nem akarom majd állandóan szervízbe hordani, hogy takarítsák ki meg szedjék rendbe nem kevés pénzért. Meg csinálom magam is, ha majd tudom, hogyan...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
amargo
addikt
válasz venember83 #36649 üzenetére
Igen én is kipróbálnám, de még 10e alatt se találtam, sajna a lélektani határ felett van kb 2x.
KaraDani:Merida Trail Lite; 26×2,25; kevlár ennyit tudok róla és hogy a Nobby Nic másolata állításuk szerint, ezért is írtam, hogy jó de "lomha".
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
proximus
senior tag
válasz sestertius #36647 üzenetére
No várjunk csak...., az egy xcm az enyém meg xct (van még xcr is, ami a legkomolyabb nem olajos/nem levegős suntour).
A mechanical lockoutról van video a suntour oldalán, de ott nem szedi szét az előfeszítős részét sajnos. Akkor tudhatnám hogyan működik pontosan.
Lehet muszály lesz szétszedni, de előtte bevásárolok egy doboz zsírt+becsúszószár spray-t. -
-
sestertius
őstag
válasz proximus #36643 üzenetére
Nekem ez a 2009-es modell van a gépben. Gond nélkül tudok tekergetni rajta több fordulatot is! Már ki is akartam próbálni, mennyit lehet rajta húzni, mert 3 teljes fordulat után éreztem egy nagyon minimális változást... szóval meg fogom még tekergetni rendesen...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
amargo
addikt
05.08 kor hagyta el HK a csomagom és csütörtökön már itt - BP - is volt.
Más:
Külső gumi vásárlásán töröm a fejem. A panával néha komoly félelmeim vannak terepen, míg a hozzá kapott egész jó gumival csak az a bajom, hogy míg kiérek vele terepre megpusztulok és mászáshoz is elég lomha, de terepen iszonyat jó!
Viszont alapvetően szeretnék a terepmintázatú gumiba valamicske futó felületet.
Ezért:
Maxxis
High Roller XC 120TPI (eXCeption series) (1,9-es nehezebb társával maximálisan elégedett voltam)
Crossmark kevl.
AspenSchwalbe
Smart Sam Performance kevl.
(többit nem akarnám már megfizetni..)“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
proximus
senior tag
Ettől a "kezembe marad a kupak"-tól félek én is
Egyszerűen ha baromi nagy menetemelkedést produkálna az a tekerő, akkor elég lenne ennyi, de nem maradna meg a feszített pozíción(visszaforogna ). Kis menetemelkedéssel meg biztosan kell több kör, mint egy normál csavarnál is. Megtaláltam a szétkapott rajzát a neten, de nem elég részletes a kép arról a tekerőről, annak működéséről.
Még a teleszkópokhoz:
Szerinted is úgy van, hogy mondjuk egy 32-es becsúszós toránál nem erősebb egyik felsőbb kategoriás rs teló sem már, csak ugyanolyan szilárdság/merevség mellett könnyebek? (+ az extra finomhangolhatóság)
Ez így igaz lehet? Csak azért, mert ha nem megyek bele ebbe a súly-mizériába nagyon, akkor teljesen felesleges mondjuk a rebát vagy a sid-et nézegetnem későbbre. Veszek egy 2 kilós torát és nincs több hókusz-pókusz. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz proximus #36643 üzenetére
Azzal a telóval nincs tapasztalatom, de jópár teljes fordulat biztos kell szerintem, hogy változzon esetleg valami. Próbáld meg erősebben (esetleg vmi segédeszközzel), hátha utána megindul és tudod kézzel is tekerni. De jó irányba, mert ha valamelyik végállásban van nem tesz neki jót ha tovább nyúzod.
[ Szerkesztve ]
-
proximus
senior tag
Egy Suntour XCT V2 telón szerintetek mennyit kéne elfordulnia a rugóelőfeszítés-állítónak?
Valahogy nem hiszem el hogy az a negyed-fél fordulat amit tudok rajta tekerni az elegendő a rugó keményítéséhez... Érdemes lenne szétkapni? (hátha valami nincs a helyén, mert olyan 2-3 fordulatra találtam utalást a neten, ami már "okozna" valamit.) -
ludsimon
veterán
Én elég sokat rendelgetek, haveroknak, stb.
Hong-Kong az még elég jó, az átlagos 2 hét helyett 'csak' 3-4 hét a kiszállítási idő.Amerikából csak ez az egy cuccom jön, de nagyon keserves, már túl az 1 hónapon és még mindig semmi.
Hétfőn v. kedden nekem kell feladnom valamit külföldre, ajánlottan (tracking number), de ezek után tuti rányomatok egy priority (elsőbbségi) matricát, nehogy ez miatt kapjak valami rosszat.
undefined
-
Muton
addikt
válasz Jofi81 #36640 üzenetére
akkor írom az én esetemet:
rendekés 4.15.
dx postázza: 4.20.
hong kongi postán áll: 5.08-ig, azóta úton, de még nem érkezett megamúgy a hong kongi posta annyit tudott, hogy 5.6-án azt írták, hogy 5-én már elküldték, 7-én meg már azt, hogy 8-án fogják csak küldeni
erről ennyit
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
detroit17
tag
huuuuh én már azt se tudom hogy kell biciklizni egész nap esik az a sz*r
mióta esik az eső azóta azon a elliptikus gépen megyek minden nap
ma csináltam egy keményebb edzéset
1óra 15perc 160 pulzusszámmal kemény volt de élveztem -
ludsimon
veterán
válasz Jofi81 #36630 üzenetére
Kérlek szépen a Magyar Posta által fog jönni, és a vulkán miatt ez akár több mint 1 hónap is lehet!
32. napja várom az USA beli Radbot 1000-et, és még semmi, leveleztem az eladóval, ő elküldte.
Szóval várunk...
44. napig még biztosan, aztán a saját érdekekemben indítom a claim-ot a paypal-on, neki van tracking number-je, szóval ő biztos vissza kapja a pénzét, és én is ha időben intézkedek..Ááá
De nekem nem a pénz kell, hanem a retinaégető hátsó lámpa!undefined
-
detroit17
tag
válasz sestertius #36635 üzenetére
hát én mindenképp elfogok menni még ebbe a hónapba csak álljon meg az eső
olyan 190km de szerintem le menne a heggyel együtt
ha meg nem akkor meghalok valahol az úton[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #36632 üzenetére
a Kona a viszonylag egyenes szép hagyományosabb alakú csövekkel
A Cinder Cone-on a felsőcső és alsócső a fejcső felé haladva szépen laposodik, és majdnem téglalap keresztmetszettel kapcsolódnak be. Ha nem ilyen lenne, akkor nem vettem volna meg, mert ez a részlet a fehér szín mellett a másik gyengémdetroit17: bikemap.net-en a mágnessel rajzolgassál útvonalat, ami mentés után kiszámolja neked az összesített szintet, és magasságprofilt is rajzol (Opera alatt mostanában bugos, használj másik böngészőt).
[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
válasz sestertius #36600 üzenetére
és elég meredek felfelé gondolom én mert 100 valahány méterről 514-re pár km-alatt???azért nekem meredek az szép kis szint plusz még itthonról a hegy 87 km
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #36627 üzenetére
Képeken nem látszik, mennyire nagyon szögletes az a Merida, most keresek olyat, ami nem oldalról mutatja pl. itt vagy itt, de ezek sem adják vissza, hogy felülről nézve a felsőcső kb. 4 centi széles (!), és teljesen négyszög keresztmetszetű... Akkor már inkább a Speci mindenáron hajlítgatós hozzáállása vagy a Kona a viszonylag egyenes szép hagyományosabb alakú csövekkel. Kinek a pap, kinek a papné esete.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Jofi81
őstag
A DX-től rendelt csomagot a posta fogja kihozni, vagy valamilyen futár?
-
sestertius
őstag
válasz Ariadne #36622 üzenetére
Ez egyértelmű. Van azért fék a bringán, és először meg kell tekinteni a terepet, hogy lássam, miről is van szó valójában...
Apropó, fék. Tegnap szétvert az eső hazafelé jövet , és ma vizsgáltam meg a felniket - rajta a fékbetét által hátrahagyott "masszával".. Azt mondják, ez jó, mert látszik, hogy kellő minőségű és keménységű a betét, hogy különböző időjárási körülmények között is megállja a helyét - fogott is hibátlanul csurom vizesen is, hangtalanul.
Ez most tényleg jó?
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #36626 üzenetére
Köszi a kesztyűről az információt. A sisaknál tökéletesen egyetértek az álláspontoddal. A kesztyűn azért kezdtem el gondolkodni, mert rajtam kívül mindenkin volt eddig, és gondoltam nem viccből viselitek. Meg nem azért, hogy profibb bringásnak tűnjetek tőle
Nekem - bár nyáron dől rólam a víz egy gyorsabb lépés után is - a tenyerem nem szokott izzadni. Az esésnél betöltött védőszerepére rájöttem, csak nem értettem, hogy miért nem védik az ujjakat (meleg vs védelemből nálam a meleg nyerne).
Tudsz ajánlani hosszú ujjút? Ha már veszek, az valamiért szimpatikusabb.
venember83: a drabális tényleg jó szó rá, és határozottan nekem bejön ez a stílus Megnéztem a Scott Geniust, gyönyörű, főleg a rugóstag feletti törés. Az ára is szép, de a tökéletes vizuális élmény mellé a dollár/font/forint/euró mezőket figyelmen kívül kell hagyni.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #36626 üzenetére
Szerintem szándékosan a drabálisságra gyúrtak rá. Mint pl. a Scott Geniusok esetén. Jaj, azok még szép gépek. Főleg az új változatok, amikben már nincs annyira meggörbítve a nyeregcső.
Kesztyű: nyáron izzadság letörlésére is tökéletes, legalább ne a szemedbe folyjon.
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Csak azt tudom mondani, nekem miért fontos. Egyrészt nyáron izzad a tenyere az embernek és szerintem kesztyűvel sokkal stabilabban lehet fogni a kormányt és nem is lesz rajta bőrkeményedés meg ilyenek. Másrészt pedig ha elképzelsz egy bukást akár csak egy murvás úton, hát nem mindegy, hogy a tenyeredből szedegeted a kavicsokat, vagy leporolod a kesztyűt és továbbhajtasz. Szerintem. De már a sisakhordás promóció miatt is kaptam eleget, szóval ez csak magánvélemény.
venember: Hmmm, csinos, szép hagyományos alakú, tetszik.
Nézegettem közelebbről egy Merida One-Twenty-t, és őszintén szólva egészen borzasztóan néznek ki élőben azok a nagyon nagy átmérőjű drabális négyszög alakú csövek... Biztos nagyon jó, de borzasztó csúnya.mod: Kesztyűhöz: jut eszembe, decemberben a Dirtyztől vett hosszú ujjú BBB téli kesztyű volt a mancsomon. Végigcsúsztam vele az aszfalton, amitől a könyökömnél szépen átszakadt három réteg ruha és lejött a bőröm, viszont a kezemen egyedül két ujjam hegye égett meg és fájt kicsit, de ennyi, és a kesztyű is használható maradt. Na emiatt most konkrétan hosszú ujjú nyári kesztyűt akarok venni, ha szétmegy a mostani rövidujjú.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #36613 üzenetére
Nekem meg a mai próba után a Fox F100 RL, ami egy Steppenwolf Tundra FS-ben volt. Álom, ahogy az az első teló ment. A hátsó meg... Áhhh, nem lehet leírni.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Ariadne #36622 üzenetére
Nekem egy ennél jobb egerem pihen a fiókban: a Logitech MX610-et akkor cseréltem le, amikor bevezette új feature-ként a tripla klikket (rétisün: jutányos áron megszámítom neked )
Jó, hogy említetted a kesztyűt, már régen meg akartam kérdezni: miért érdemes nyáron is kesztyűt használni?
-
-
Ariadne
őstag
válasz sestertius #36617 üzenetére
Azért óvatosan... Ahogy néztem, egyes videókon simán turistajelzésen gurulnak le, ami nem is dh, de sisak-kesztyű nélkül azt sem kellene. Valódi dh-s ösvényre, ahol letörések, ugratók vannak viszont nem nagyon kellene csak úgy buliból menni, védőfelszerelés és megfelelő bringa nélkül...
Amit láttam Sátoraljaújhelyen kiépített pályát ugratókkal a sípálya mellett az például komolyan életveszélyes lehetett annak, akinek nincs dh-s tapasztalata, igaz az egy versenypálya lehetett.dqdb: Gratula! Ha megveszed Süni egerét, egyből gyorsan tovább is tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Akkor bocsi, annyira nem nézegettem. Rákerestem a típusszámra, és gondoltam a magyarországi forgalmazótól letölthető. Addig már nem jutottam el, hogy megnézzem, mennyi köze van egymáshoz a magyar és angol dokumentációnak
Wow, senior tag lettem!
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz fpeter07 #36614 üzenetére
Nekem is full sram gépem van, nem lebeszélni akarlak, de szerintem hajtómű terén mondjuk egy shimano jobb választás lehet, még ha meg is bontja az összképet. Ez a truvativ dolog nekem nem jött be. Eléggé hajlik, meg túl van könnyítve a monoblokk, és állítólag ezért nem túl hosszú életű.
-
sestertius
őstag
válasz rétisün #36602 üzenetére
Így igaz.... sőt, gondolkozok, hogy veszek is egyet a jelenlegi GT-m mellé... Ha minden igaz, lesz egy kis levásárolható utalványom, és azt így szeretném kamatoztatni...
Egy járható út van - tudtommal -, ami azzal járható.. .de én is megnézném, mert még nem mentem végig rajta. Csak ez az idő...
Szóval tisztelet!
-
Ariadne
őstag
Részemről szomorúan konstatáltam, hogy a maribori DH-t nem közvetíti a Eurosport és a freecaster is pénzt kérne érte, majd kiteregettem és megfőztem az ebédet.
Telómozgásról mindig az NWD 8-ból ez (Cedric Gracia) és az NWD 10-ben Kirt Voreis csikicsukis bringázása jut eszembe, ezeknél nagyon látszik, hogy miért is kell nekik ekkora rugóutas teló - főleg hogy a másodiknál szimplavállassal megy (és Blur, nem Nomad, de ez már részletkérdés, mindenesetre nem DH gép).
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Ariadne: ezen a videón nagyon jól látszik, hogy mennyit számít a teleszkóp. Hosszabb lefelé tartó szakaszon az első kerék fel-le mozog, míg a bringás kezében a kormánnyal meg sem mozdul.
mindenki: véget ért a Forma-1, feléledt a fórum
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Hali!
Ugy nez ki nem kell kilometer orat vennem mert mukodik a regi siman elemcsere utan. A baj csak az hogy mar nincs meg a használatija amiben reszletesen le lenne irva minden..
A tipus: Cateye tomo xc cc-st200 Ha valakinek megvan ehhez es lefotózná megköszönném!
Üdv!Gyáva népnek nincs hazája!
-
Hasaggymeg
veterán
Meggyőztem feleségem,hogy megejtsük a következő 3 napos túrát a köv. hosszú hétvégén.Ha az IDŐ nagyúr is úgy akarja.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
ludsimon
veterán
válasz sestertius #36600 üzenetére
Ez a 'bringád miatt csak' elég csúnyán hangzott.
Nem lenézni az outikat.undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.