Hirdetés

Aktív témák

• Vasinger!

nagyúr

válasz DigitXT #35123 üzenetére

Itt most nem a biciklisekben kell csalódnod, hanem az emberekben. Hidd el, ha motorja lenne, ugyanezt megcsinálja, vagy autója.

Most én is leszólhatnám a futókat, anyákat és a kisebbséget a mai nap után, de nem teszem. De azért elmesélem, hogy mi is volt. :D

Látom, hogy jön le a lépcsőn egy holdfényben barnult nőszemély, én meg felmegyek mellette a babakocsi feljárón, erre megfordul, hogy "figyejjé' jobban, mit száguldozol". Megarange-be mentem fel, keményen 5 km/h-val. Visszanézek rá, egy olyan nézéssel, hogy most nekem beszélsz, valamit beszélt még, aztán eltekertem....

Babakocsival mennek 3-an a bicóutat teljes szélességében elfoglalva... Én kimentem a földútra és kikerültem, de akkor is. Ilyenkor csak az száguld le a fejembe, ha egy ember gyorsan megy és nem tud megállni, akkor az az ember a hibás, ha valami baja lesz a gyereknek, aki bicóval volt?

Ezeknél már csak az a jobb, ha egy terepjáró jön veled szembe és nem tudod hogy kikerülni, csak ha leszállsz.... Mint ma 2x is....

Tamoo: Igen, én is erre gondoltam, csak nem sikerült kifejezni magam :D

Mr.Csizmás: A családban már volt 6 hauser, egyikkel sem volt különösebb nagy gond, átlagfelhasználásra elmegy, de a terepet kerüld és viszonylag sok karbantartást igényel. Egyébként pár dolgot egyből ajánlott cserélni, miután megveszed. Egyébként nekem van egy eladó Hauserem :D

[ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés