Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz amargo #34497 üzenetére
Ööö
Lehet én is megyek, csak még nem tudom eldönteni, hogy mi legyen!
Ha KaraDani is bírja, akkor én is.Csak lámpa, de már mondtad, csak emlékeztetlek..
Viszont ha HHH és János a cél, akkor nem megyek. Sok lesz a hétvégére.
Nem tudom, de ha most egyszerre megmászok mindent, mi marad jövő hétre?
Lehet csak egy Pap-rét lesz holnap, meg vasárnap Dobogókő.
Na, szerintem ez lesz, és akkor bele fér a mai nap is!undefined
-
sestertius
őstag
válasz detroit17 #34481 üzenetére
Nem probléma, már el akartam nézni arra felé is, csak még keresnem kell valami alternatív útvonalat, mert a 41-es főúton lealáz a géppark....
Épp most jöttem haza egy Nyíregy-Nyírszőlős-Ibrány-Nagyhalász-Sóstóhegy-Nyíregy körútról... kicsit elfáradtam....
Utána nézek az útnak aztán jelzek!
Üdv!Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
amargo
addikt
válasz Ariadne #34491 üzenetére
Szia megnéztem meteoview - amíg még lehet - és nem lesz eső, meg itt Budán süt a nap.
Így szerintem menjünk!
Én már beszéltem 1-2 emberrel és olyan 6 körül tudunk Csepelről elindulni.A részleteket még megbeszéljük, betámadhatjuk János-hegyet a HHH felől, vagy mehetünk pusztán csak arra is vagy egyéb ötletek is jöhetnek.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
Megvan!
A Zoo, Koo út lesz a Pap réten keresztüli út Visegrádra elvileg. Ilyen elnevezéseket.
A kurzor ahol van, vissza gurulva pedig elvileg Dömör kapu, jól gondolom?Ebből is látszik mennyire nem tudok jól térkép szerint tájékozódni.
Viszont annál inkább vizuális vagyok.
Ha egyszer járok arra világosaban, tuti nem kell térkép.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna segíteni, hogy egy ilyen pedált hogyan kell szétszedni?:
Link. Ilyenem van, csak feketében.Katt.Szerintem a csapágy ment benne tönkre, elég idős, nem olajoztam, csak használtam.
Azt sem tudom, hogyan kezdjek szétszedni egy pedált? Lehet elrontani benne valamit? Mire ügyeljek?
Egyébként, ha egy pedált megpörget az ember, mennyit kéne forognia? És az baj, ha egy helyen kicsit akad?
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
"default" rátapintottál a lényegre Igazából eljátszadozhatsz vele fél napot is hogy állítgatod, de néha akkor se szűnik meg. Lehet több dologtól. Pl kis 8-as a tárcsában, vagy kicsit "koszos" a betét/tárcsa (alkohollal én néha áttörlöm), vagy egyszerűen csak minimálisan elállítódik vagy terhelés alatt jön elő.. Nekem is hol csinálja hol nem.
-
raczger
őstag
Olyankor csak nagyon picit súrolja a fékpofa a tárcsát, vagy esetleg picit csavarodik a váz/teló és akkor ér bele minimálisan és azért cincog. Nekem kb mindig szokott, csak olyan süket vagyok, hogy már megszoktam és észre se veszem (haveromat meg tök jól idegesítem ezzel).
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Ariadne
őstag
Ja és hogy akkor ma este valami ilyen éjjel bringázásra jönne valaki?
Igaz az időjárás itt legalábbis eléggé esőre áll, emiatt nem tudom, érdemes-e elindulni..."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Thulcandra
senior tag
válasz ludsimon #34486 üzenetére
Térképek bizony csak arra jók, hogy nagyjából tudjad hol vagy épp, és milyen irányba kell haladnod, hogy elérd a célod. Persze ha nincs nálad iránytű akkor még arra sem jó. Google maps sem ér sokat a műholdas képeivel, erdős részeken általában úgy sem látszanak az utak mert a zárt lombkorona eltakarja őket.
Ezért játszok én mindig felfedezősdit, tudom hova akarok menni és ki is lyukadok ott (eddig szerencsére) mindig. Néha ugyan vicces helyekre tévedek, aztán hirtelen elfogy az út alólam, mint például itt:- de a háttérben már látszik a település, ahonnét tudom, hogy aszfaltos út visz majd tovább, szóval hajrá előre!
Főleg, hogy most a terepbringázás felé kacsingatsz lesz felejtős a térkép, mert csak élőben látod meg, hogy az út egyáltalán járható-e amerre menni akarsz.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
rii
nagyúr
miért, hogy az elsô tárácsám cincereg, de amint behúzom a féket minimálisan, hogy még ne féezzen, akkor nem cirereg, sem akkor amikor fékezek vele. ... ez mitôl lehet?
mármint ha fékezek, akkor se cicereg - hozzáér a tárcsa a fékpofákhoz
és ha behúzom, hogy ne érjnne hozûá - akkor se ciceregcsak default cicereg... ez mitôl lehet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Ariadne
őstag
Menni fog simán a leírásom alapján is, elég egyértelmű és általában vannak is fent páran bringások, meg útközben is lesznek tuti jópáran, tőlük is rá tudsz kérdezni. Na meg emberemet is felbujtottam, hogy írja le, merre szép arra, ő volt már sokszor arra, emlékeim szerint azt mondják, kifejezetten nagyon szép, szóval biztos nem bánod meg. Az viszont fontos, hogy ahogy felérsz a Pap-rétre (ne számíts nagy dologra, egy rét egy bekerített vadászházzal), rosszul írtam először, nem balra kell menni az aszfalton, de talán tábla is van fent, hogy Visegrád merre.
Fülessel meg tényleg óvatosan, azért biztonságosabb, ha nem használod... (aggódós smiley)
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én a turistautak.hu-s térképet beimportáltam (.kmz) google earth-ba. Azon többnyire minden rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz Ariadne #34477 üzenetére
Na jó, most lett elegem az összes térképből.
Sehol nem találtam olyan utat amit írsz, úgyhogy nem érdekelnek a térképek, megyek úgy, ahogy mondod fel a Skanzenig, zöld jelzést figyelve, majd követve, majd egy buszmegállót elhagyva végig a Pap réten Visegrádig.Nemrég értem haza a suliból.
Volt esemény..
Sorompó, Rákosi út. Megvárom míg nyílik, előre soroltam, legelől egy Csömöri busz áll, mögötte a 244-es.Nekem se kellett több, azon az 500 m-es szakaszon teljes erőmből, felváltva legnagyobb fokozatban mindenhol, csak úgy pörgött a lábam.
Saccra 40 km/h körüli sebességem lehetett.
Emelkedő.
Ok, nem érdekel, kiállok és folytatom tovább, mert különben ott éjszakázok mire elmegy az az autó sor.
Megyek mint az állat, jelzek balra akarok fordulni, mögöttem meg egy autó 80-al elhúz, úgy, hogy a buzernyák záró vonalon, a másik sávban, én meg már a saját sávom közepén voltam, hát ha nem nézek hátra, akkor most palacsinta lennék, és valószínű most a mentőautóban 'utaznék'.
Nem, nem!
Rossz ötlet a fülhallgató!
Ha nem hallom meg, hogy egy autó jön mögöttem, akkor kampecc.
Meg a zene is elveszi valamennyire a figyelmedet az útról.undefined
-
-
Ariadne
őstag
válasz venember83 #34482 üzenetére
Most már tekerem. Azért december végétől kellett két és fél hónap, hogy újra bringára üljek, és hát aszfalton lejtőn lefelé azért még van, hogy átfut az agyamon a dolog és lassan is megyek, de egyre jobb lesz mindig.
Hétvégi programom 75 km aszfalt szombatra, vasárnapra meg vagy kis terepezés vagy Szentendre (esetleg Pap-rét is), vagy megint az a 75 km. Szóval most már nem csak nézek, mint a moziban. És tegnaptól kondizni is járok (gyúrunk, vazze )...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
KaraDani
addikt
Dobogókőt megspékelni adott esetben, egy esztergom-párkány- szob-vác-bp. hazajövetellel milyen lenne? Ha távban soknak bizonyul menekülésnek ott a vonat. Érdekes az az útvonal?
-
detroit17
tag
Sestertius bakta felé nem szoktál jönni vagy erre nem tekersz??
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz ludsimon #34476 üzenetére
Nem hiszem, nem a főútra gondolok, hanem ha Izbég fele elkanyarodsz Szentendrén és mész a Lőtér fele (amúgy a bükkös patak mentén is fel lehet menni a baseball pályáig). Inkább bejelöltem google mapson, tessék: [link]
Majdnem dobogókőig felvisz ez az aszfaltút, illetve ha teljesen végigmész rajta akkor azthiszem hogy Pilisszentkereszt és Dobogókő közé jutsz ki.Ariadne: Ha Szentendre felől mész fel és úgy nézzük akkor igen. Balra pontosabban Pilisszentlászló fele visz és a parkolóhoz lyukadsz ki. Egyébként ha jobbra mész van tovább is aszfalt út, az az Urak asztalához visz fel ahol van ilyen régi elhagyatott katonai bázis.
-
Ariadne
őstag
válasz Mewryck #34427 üzenetére
Aaaargh (ez egy elismerő hörgés volt), ez a váz annyira szép, emlékeim szerint probike-ban nyálaztam a szemeimmel egy ilyet, 2008-as Bighit, ugye? Ha lesz pontosabb fotó, tedd fel lécci.
Balaton Bikefesten ott leszel a Tihany Downhillen? Elmegyek túrázgatni meg a versenyeken szájtátani, és ezt mindenképp meg akarom nézni, a dirt versennyel együtt. Tartok tőle, hogy túl sok NWD-t néztem az utbbi időben...
mod: Izé, bocsi, kicsit több hsz sikerült, mint akartam...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
Alkalomadtán szívesen megmutatom. Van teljesen aszfaltos kényelmes és van ártéri erdőn át földutas változat is, akár úgy is meg tudom mutatni, hogy oda egyiken vissza másikon. Térképen megmutatni nem nagyon tudom, meg ugye gugli mapsen nincs rajta minden út, de valahol korábban itt leírtam az útvonalat a magam módján.
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #34476 üzenetére
Khm, Visegrádra közvetlenül úgy lehet eljutni, ha felmész Pap-rétre és ott lemész azon az úton, amit leírtam. Akkor nincs se Pilisszentlászló se semmi, csak közvetlenül beérsz Visegrádra. És bocs, nem jobbra, hanem a középsú úton kell lemenni Pap-rét tetejéről (emlékszik valaki pontosan, nehogy félrevezető legyek?), az út az Apátkúti-völgy mellett visz, és nem szerepel útként a gugli mapsen (erdészeti aszfaltutak nincsenek rajta mind), nézz inkább turistatérképet.
raczger vagy aki még tudja: Jól emlékszem, hogy Pap-rét tetején balra megy a Kisrigó felé az út, egyenesen Visegrádra és jobbra meg be az erdőbe van terepes útvonal? A balra Kisrigó az tuti, a többi most hirtelen nincs így a fejemben pontosan...
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #34469 üzenetére
raczger már írta közben. Most nézem gugli mapsen, ha a Sztaravodai úton mész, amit később Szarvashegy utcának hívnak, akkor ha túlmentél a skanzenen, figyeled az út szélén a zöld alapon sárga mintás kerékpárutas táblákat, és talán a második rendes aszfaltos út, ami lemegy jobbra, az lesz a Pap-rétre felvezető. A zöld tábla alapján egyértelmű lesz, meg egy buszmegálló is van ott, ha bekanyarodtál, innen tudod, melyik a jó leágazás. Na ott felmész amerre az út visz, és a hegy tetején jobbra egy rét lesz, na ott a jobb oldali aszfaltúton mész, az lesz Visegrád. Ahogy nézem, gugli maps nem ismeri útnak végig az egészet, buta szegény, a turistautak.hu-n viszont azt hiszem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
legyen már jóóó idő EZ lesz a következő "csúcs hódításom" Viszont az adatoknál nekem sántít valami. Km-ben ez alaphangon is megvan 75-80. Na majd le lesz tesztelve.
Tactic: M-es 54-60ig jó. (Én asszem 57-58-at mértem magamnak, nekem sincs kézilabda fejem) L-es 57-63 S-es 51-57 (itt van előttem a doboza, onnan nézem)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ariadne #34468 üzenetére
Még nem biztos, kérdés, hogy van-e még. Fekete lesz, ha lesz, fehéret nem szeretnék, mert túl érzékeny, minden karcolás meglátszik rajta, bár a fekete se éppen ideális ebből a szempontból.
KaraDani: Nekem tuti L kell, nagy fejjel áldott meg a Fennvaló, itt Nagyváradon nem is kaptam normális sisakot erre a fejre.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz Ariadne #34468 üzenetére
Kösz az infot, szerintem M es sisak kell majd nekem, elugrok majd próbálni. Meg majd otthon mérek buksit. Neked mekkora van?
venember83: elég nagy emberke vagyok, de viszonylag vékony fejem van, múltkor döbbentem rá, amikor az L es kellys sisakomra aztmondta egy haverom, hogy kicsi neki. Rajtam meg az lötyög
[ Szerkesztve ]
-
Ariadne
őstag
válasz ludsimon #34407 üzenetére
Most csak beleolvasgattam a topikba, de miért nem egyenesen Pap-réten át mész Visegrádra? Ha fent ahogy felérsz, jobbra lemész azon az aszfaltúton, az oda visz a hegyeken át, ez egy szokásos és nagyon szép aszfaltos útvonal.
mod venember: No, még egy leendő Tactic tulaj? Már hárman leszünk a topikból. Nagyon jól szellőzik és nem nehéz, nekem eddig bejött. Viszont a fehér meg talán az ezüst változat is matt színű, ami porosan igen rondán mutat, láttam...
KaraDani: Egy nagy méretű Tactic van a probike-ban próbálható, múltkor kértem őket, hogy hozzanak, szerintem ugorj be hozzájuk. Sőt asszem egy normál is kell legyen, fehér.
Meme: Húhú, még a mostani akciónál is akciósabb lesz? Mert Speedwaynél most is van akció, de jó lenne, ha ennél nagyobb is lenne még... Egy Riata, nagyobb akció esetén viszont sokkal inkább Motodiva cipő nagyon-nagyon érdekelne, akkor végre elmúlna a talpgörcsölésem...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz raczger #34463 üzenetére
Meme írta, hogy 30-50%ba söprik ki majd most a speci cuccokat, szerintem egy Indie XC Sport nyereg jó lehetne 7-8e körül, tudtommal az még van/volt nekik, és elég sok mindenkinek kényelmes (én már kettőt vettem)
Nyeregtáska meg Lidl-be volt múltkor 1800ért, szerszámokkal együtt+még pótbelső is elfér benne. De ez már valszeg kifutott.
[ Szerkesztve ]
-
glutamin
őstag
válasz cyanide #34204 üzenetére
Ma reggel állítgattam kicsit a váltókon. Fent a váltókarnál megszorítottam az említett csavart is. Így most már egész jól működik. Még kis finomhangolás kell, és a lehetőségekhez képest tökéletes lesz.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
raczger
őstag
Ma fogok rendelni ebike-ról, szóval most amiben nem tudok dönteni tapasztalat híján, hogy melyik nyeregtáskát és nyerget vegyem meg.
Nyeregtáska: két jelöltem van, de nem tudom melyik lehet a jobb minőségű (a mostani nyeregtáskám szétszakadt pár helyen) merida vs scott, vagy ha esetleg van jobb ebben az árkategóriában linkeljéteka másik fontos a nyereg lenne, már-már szenvedek tekerés után, olyan hihetetlen szar és kényelmetlen a mostani nyergem, olyan 7k körül szeretnék venni, szintén ebike-ról, most hirtelen ezt találtam ami talán jó lehet
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #34458 üzenetére
Na az nem szimpi, gyorsan cserélj.
Amúgy szép hegyek vannak felétek, el kéne egyszer menni arra, többnapos túrázásra -
ludsimon
veterán
válasz KaraDani #34456 üzenetére
Nekem a régi túlméretes Casco adott ilyen félelmet.
Lötyögött össze vissza a fejemen.Aztán mikor először nightride-oltunk jól megtéptem, nehogy nekem leessen a fejemről.
Utána ennyi is volt.
Nem lehetett lazítani többet rajta.Tudod mi a poén?
6k a Casco.
5k a Longus, a mostani, és kényelmesebb, és mosható párnázása van, ami a Casco-nál nem volt.
Érdekes különbségek vannak, nekem nagyon bevált a Longus.undefined
-
-
KaraDani
addikt
omg nem is néztem, hogy nincs bogárháló Mi a túrért nem lehet rárakni, még az 5k s kellyses sisakomon is van. Amúgy most Meme felhívása miatt érdeklődöm, mert sisakot áprilisban, vagy májusban szeretnék cserélni, nem érzem biztonságbban magam a kellysel, szar a rögzítése.
mondjuk valami szunyogháló darabot bele lehet ragasztani
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #34454 üzenetére
nekem
Ha izzadok négy függőleges csík lesz a homlokomon tőle érdekel még vmi?
Akciósan/féláron simán best buy. Kényelmes, jól is szellőzik, meg szerintem véd is. Lassan a bogárháló hiány lesz para, félek h bekapok vmi méhecskét.
Fox Fluxot akartam még megnézni csak akkor nem volt. Nem olyan túl rég van meg, 17e volt. Gondolom most majd 10-15 körül meg tudod venni, nem jársz rosszul vele. (szerintem most is ezt választanám)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Ugyanez erre dobogókő is, fullon van fent motorossal, brigással. Hála istennek majdnem a tetőig lehet forgalomtól elzárt aszfalt erdészetin menni, ami szerintem szép, terepen meg hát megint csak szép.
Speci tactic-sisakja kinek van?
Akkor kérek egy review-t
Hát, hogy ilyen jó, meg olyan jó e, valami áradozás jöhet! Mennyiért és mikor vetted?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #34450 üzenetére
na pont ezt néztem, én is hát nem egy nagy kihívás onnan. 40km oda-vissza (meg szerintem nem egy nagy élmény végig aszfalton mászni), max Sástón meg Kékesen lehet nézelődni, eltölteni némi időt. Motorosok előszeretettel versenyeznek arra. Én inkább Mátrafüredről valami erdészeti úton mennék fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
ludsimon
veterán
Kékest mászta már meg innen valaki?
Milyenek a terepviszonyok, durvább mint a HHH, vagy a János-hegy?
Felfelé vezet aszfalt?undefined
-
Meme
aktív tag
Csepegtetem az infót!
Most fog kezdődni a régi forgalmazótól a speci kiárusítás.
Lehet majd vadászni a boltokat, 30-50% engedmények lesznek.Akinek esetleg van valami kerékpár vagy alatrész/kiegészítő igénye (mez/sisak/cipő is) nyugodtan zaklasson priviben vagy telefonon.
Szevasztok bogyókák!
-
ludsimon
veterán
Igen, tudom utántölteni.
A telefonban van a turistautak térkép.
Viszont gondoltam arra, hogy azért pénzt viszek, nehogy pórul járjak, és zárva legyenek.
Múltkor kipróbáltam, megszomjaztam Gödön, elővettem a térképet, megnéztem a legközelebbit, oda mentem, tiszta rozsda volt, plusz nem volt nyomó rajta, az már lehet évtizedek óta úgy van.
Következő Dunakeszi előtt volt, kb. 1 km-t tekertem, úgyhogy jónak tűnik a térkép, de azért viszek pénzt.undefined
-
fidig
tag
Valakit érdekel két db Peruzzo HOLDBIKE bringaszállító? Nem használtam egy percig sem. Azért eladó, mert nem jó a tetőcsomagtartómra. Akit érdekel írjon.
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #34440 üzenetére
na igen ez se rossz én is azt mondom legyen jó idő 1-én (is), mert a Magas Tátrába megyek a Csorba tóhoz (igaz nem bringával)
Na tényleg, ha bringaszállító:
Peruzzo Venezia-val ill. Milano-val van vkinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Mi a véleményetek arról, hogy 100+ km, és fél liter italt szándékozok vinni vázon, háton semmit?
Turistautak térképen ahogy néztem amerre megyek azért 1 km-es körzetbe akad egypár kút.
undefined
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na remélem holnap jó idő lesz, mert beterveztem magamnak egy
jó kis kört (60km 810m szint térkép szerint) Bár amikor előre tervezek soha nem jön össze[ Szerkesztve ]
-
detroit17
tag
válasz sestertius #34418 üzenetére
háát az nekem még messze van ..esetleg ha visszafele tekernél mert azért nyíregy. 40km-re van ide. az má oda vissza nekem 80-an. én olyan 28-30 átlagot megyek,,
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
nem sok ... de ma tekertem 40 km-t ... 24-es átlag várpsban CC-vel, városi gumi
viszont egy 90fokos kanyarban. ahol a felmorsolódott beton miatt tszta törmelék meg por volt a kanyar belső íve, tök sötét, én meg belementem 30-al, megfogtam a vagy 10-20-30 cm-t megzuhanó első kereket nemtom hogy sikerült, pedig lelki szemeim előtt bevillant már a véres térd, meg a lekváros bukta. Életem 2.ik megcsúszó első kereke volt. Azt hittem ilyen nincs .... no mindegy (-:
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
venember83
nagyúr
válasz Mewryck #34427 üzenetére
Mi csak krosszkáuntris puhányok vagyunk.
Én azonban remélhetőleg egyik nyáron eljutok egy bike parkba s ott pár órára mindenképp kivennék egy freeride gépet, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet lefelé száguldani vele. Mentem már egy DH-szerű géppel, felfelé kár is volt vele próbálkozni, lefele meg én voltam kevés, vagy a pálya túl kemény... Azonban még egy próbálkozást mindenképp megérne a dolog.
-
Xantomas
őstag
válasz tekeyagd #34425 üzenetére
A 350mm-es rövid. Akkor jó, ha 2cm-rel a max csík fölé húzom, de már a max jelzésnél is a nyeregcső alja a a felsőcső teteje felett van, tehát a váztörést veszélyeztetem.
Túl hosszúak a lábaim :S Bele se merek gondolni, hogy egy slopeingolt vázhoz nekem mekkora nyeregcső kellene. 50cm-es?
Csak fekete játszik."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Mewryck
tag
bár nemnagyon láttam itt dh/fr szakágat képviselő kolegát, de azért megmutatom a vasat, hátha érdekel vkit: link
(telefonos kép,majd lesz jobb is és igen,nincs még rajta markolat)
[ Szerkesztve ]
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Xantomas
őstag
válasz KaraDani #34423 üzenetére
Megfáradt.
Ment mendegélt a nyeregcső, egyszercsak azt mondta magában:
- Én most jól kib@szok ezzel a sráccal.
...és így is tett. Most meg én megyek mendegélek, és keresgélek 27.2-es átmérőjű, 400mm-es fekete nyeregcsövet emberi áron.Majd csinálok képeket holnap a fékbetétekről is. Viccesen néz ki egy fémig kopott féktárcsa betét. Vettem egy pár agyon istenített kék BBB-t. Remélem azzal meg sem fog nyikkanni, mert már nagyon elegem van a fékből, hogy ilyen piszkosul hangos. Akármit állítok rajta, hiába kentem be a féktest belső részét rézpasztával, nem használ.
Direkt azért lett Silent Clutch agy is benne, hogy még az is néma legyen, erre a fékek azok amiktől sikítófrászt kapok."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
válasz KaraDani #34421 üzenetére
Nem inni, csak a csörgés miatt kell az üveg Az első CM-en is strapapalackban vittük a limonádét.
(#34420) ludsimon Rossz az aki rosszra gondol.
Jelentem, a Velencei tó körüli út bringázható, (csak Velence, és Agárd között voltunk) de tele van üvegszilánkokkal, és letördelt akác ágakkal, aminek az eredménye egy defekt lett. Aki arra vetemedik hogy oda menjen, vigyen magával pót belsőt, és defektjavítót, mert úgy jár mint mi...
Mod: Jelentem el van törve a nyeregcsövem...
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
KaraDani
addikt
válasz Xantomas #34419 üzenetére
"A Critical Mass kocsma?
A KRESZ szerint kerékpározás közben tilos alkoholt fogyasztani. Ez a felvonulásra is igaz. Az alkoholt fogyasztók ellen a rendőrség a helyszínen feljelentést fog tenni - teljesen jogosan. Ezért kérünk mindenkit, hogy közlekedés közben és előtt ne fogyasszon alkoholt. Aki a felvonulás alatt iszik, az nekünk nagyon ciki. Nem örülünk neki, hogy velünk teker."
ui.: azért dobogókőn fent a dh előtt alap egy sö... kóla
[ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
válasz detroit17 #34412 üzenetére
Nyíregyről indulva Sóstóhegy-Kótaj-Nyírszőlősön át vissza például egy átlag 20-25km-es táv.
Vagy Nagyhalász... Vagy Ibrány... Vagy Buj..
Vagy, ha egész napom szabad, és ráérek, irány pl. Tokaj...Ezeken felül még van lehetőség...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Jofi81
őstag
válasz fpeter07 #34408 üzenetére
Köszi! Igazából nem ebben a színben szerettem volna, hanem mattszürke-mattgrafit színben, csak az elfogyott. De most már megbarátkoztam ezzel is. Vigyázok rá!
KaraDani: Neked is köszönöm! Remélem meglesz!
-
fidig
tag
Nekem csak egy lightos Velencei-tó körút lesz szombaton. 15 fő körül biztosan leszünk, még a 20 fő sem kizárt. Minden korosztály képviselteti magát. Kíváncsi vagyok arra a vidékre, majd csinálok képeket.
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
detroit17
tag
válasz sestertius #34402 üzenetére
Merre szoktál tekerni???
-
ludsimon
veterán
válasz Hasaggymeg #34404 üzenetére
Nem viccelek!
Én úgy tekerek, mint a gép.
Ha nem szólnak, hogy itt van valami szép dolog akkor észre se veszem.
Xantomas tudja már miről beszélek (sétáló utca a lánchíd előtt ).undefined
-
KaraDani
addikt
válasz ludsimon #34407 üzenetére
Nem tudok időpontokat pontosan mondani, egyrészt barátom gödöllőről jön be reggel, nemtom még mikorra ér. Itt kell még egy kis setup a bringájának, de az secc perc. Aztán onnan, hogy mennyi idő alatt leszünk ott az függ az erőnlététől, meg az én tájékozódó képességemtől Terv szerint délelőtt 8-10 es indulás, felérést nem tudom jósolni, de ha fent leszünk 1 körül, akkor én még lehet lesprintelnék CM-re is akár.
Jofi81: szép bicaj, legyen vele jó sok kilómétered
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
válasz KaraDani #34403 üzenetére
De még mindig nem árultad el, hogy milyen időpontban szándékoztok indulni, és terv szerint fent lenni Dobogókőn!?
Én sacc kb. 11-re Visegrádon vagyok, onnan vissza, szerintem mire fel érek Dobogókőre lesz 13 óra is.
Viszont!
Ha Visegrád felé látom, hogy nem fogynak a dombok, akkor visszafordulok, és irány Dobogókő.
Majd meglátom, még nem voltam arra, de szeretném teljesíteni mindkettőt.
Lehet akkor inkább 8 órai indulás lesz...A telefon mindenképp be lesz nálam is kapcsolva, és hívlak ha úgy alakul!
undefined
-
Vasinger!
nagyúr
válasz KaraDani #34403 üzenetére
Hasonló cipőben járunk.
Szombaton érdekes lesz nekem a túra, mert nem tudom, hogy az iskolából ki milyen bicóval jön, de azt én tudom, hogy 2.2-es külsővel fogok menni és érdekes lesz, ha ott megjelennek majd ott a virsli gumikkal De a mászásnál én leszek a jobb.
(#34373) ludsimon: Csak az van. Bár én nyáron járogattam oda.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
veterán
Dunakesziről át szoktam menni a Megyeri hídon,onnan megfelelő biciklis út van majdnem végig Szentendréig,és onnan tovább,kisebb-nagyobb megszakításokkal egészen Visegrádig.Ha Pestről jössz bicikli úton tökéletesen lehet jönni végig a jobb parton.Figyelmeztetlek,hogy nagyon szép!
(#34373) ludsimon..."Visegrádon van valami látnivaló, vagy nevezetesség, vagy valami pihenőhely ahol meg lehet pihenni?"...most viccelsz?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
KaraDani
addikt
válasz ludsimon #34400 üzenetére
Ja hát gpsel könnyű. Ha akarsz joinolhatsz amúgy, de szerintem te sokkal gyorsabb leszel nálunk, meg többet is tudsz menni, főleg a Scottal De telót felhangosítom kivételesen aztán max összefutunk.
szerk.: haveromnak jó az alap erőnléte, ennyire nem vagyok nagy arc, hogy bevállaljak 95 km-et aszfalton montival, míg ő crossal jön
Amúgy mindenki reklamál, hogy hideg van, ma is 3/4 es naciban és poloban bicajoztam a városban
[ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
Nyíregyházáról - esetleg környékéről - keresek bringásokat, hogy ne egyedül koptassam az aszfaltot... Montival járok, mert időnként az erdőben is nyúzom a gépet, de jelenleg országúti gumival hajtok.
Nem profikat keresek, hogy csak loholjak utánuk...
Táv 20km-től 50-60km-ig...Köszönet!
Üdv!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz detroit17 #34395 üzenetére
Nem régiben már volt annyi. De pl. szerdán is tök jó idő volt, akkor is bicóval mentem.
Egyébként mindig csak a tekerés elején van hideg, csak elég nehéz bemelegedni hidegbe, mert a hideg menetszél rendesen hűt. :\Egyébként ma megvettem az Abus Steel O Chain 810-et. Naggyon brutál
Köszi Meme!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen routert?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest