Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Pribitek élménybeszámoló.
Én olyan 10/7-et adnék nekik, de csak mert jó kedvem van.
Két spirálrugó + 2 toronycsapágy és porvédők cseréje gyári cikkszámokra futóműállítással. 57k volt.
Ugyanez márkaszervizben porvédő és futóműállítás nélkül 85 lett volna, szóval olcsóbb volt.Ami nekem nem tetszett, felsorolás nem rangsor:
-Ahhoz képest "messze" van.
-Nem mosták le az autót, én ezt elvárom ha fizetni kell érte akkor is, nem is tart sokból. Cégeseket is mindig lemossák. Nekem ez a "szerviz része".
- Megkarcolták egy helyen és letagadták, jó lehet h nem, és én emlékszek rosszul, de akkor is, ráadásul pont kerékjáratnál, azé na. A paraszt vendégnek mindig igaza van...
-Telefonon való elérés nem az erősségük, az emailt meg hagyjuk.
-Nagyon erőteljesen várták a jattot, többször is eljátszották a szokásos jattra való felhívást. Ezt én nem szeretem, majd én eldöntöm hogy érdemel-e vagy sem, pláne hogy az irodásnak fizettem, nem a munkásnak.
-Senki nem adta át rendesen az autót..., itt a kulcs, ott az autó, szia.
-Futóműállítás nem sikerült, szerintük jó, közben meg elengedett kormánynál megyünk jobbra... nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, eddig csak Béresék tudták jól beállítani, szoftveresen is kell közben állítani obd-n, ha rátartok akkor egyenesen megyünk. Ez egyébként 4k, szaal olcsóbb mint máshol, bár mivel szar lett, így drága. Adtak rá garit, majd lehet futunk még egy kört.
-A hiba, miszerint kopog valami, továbbra is fennáll.. szerintük minden más teljesen okés, így széttárják a kezüket... egyébként márkaszerviz is, szaal ezt majd vagy otthon körbetesztelgetve a jónak tűnő hibás dolgokat, vagy megpróbálom lecarni.Mindemellett pikk-pakk készen voltak,relatíve olcsón megcsinálták, az ablakmosó fúvókát amit manuálisan kell beállítani, majdnem pontosan ugyanúgy megcsinálták ahogy én annó, szóval nem csak összerakták, hanem figyeltek erre is...
Valószínű fogok még hozzájuk menni, ha olyan van amit én nem tudok otthon kivitelezni, de különösebben nem lopták be magukat a szívembe.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest