-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Van valakinek eladó nagyobbacska (vagy kisebbecske) mikrosd kártyája?
-
bsh
addikt
-
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
bartucc #18087 üzenetére
Ezzel kezdtem én is..ezen kívül kérdeztem, h van-e még valami megoldás...
Privire meg nem írtál wazze...
-
-
george11
addikt
ez is totál széria
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #18082 üzenetére
Honnan tudod, hogy az volt?
-
GrandeP
addikt
Fémről, az ezeréve ráragasztott, kültéri matricát , mivel tudom legkönnyebben eltávolítani, a fém minimális karcolásával?
Hőlégfúvó meg valami spakli?
Csak h pörögjön a topik, na nem mintha ki kellnék az ágyból, de lelkileg rá készülök...
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
-
Ramius
őstag
Van némi izomlázam itt-ott...
-
daninet
veterán
-
daninet
veterán
Mindenre van egy blog. Parancsoljatok: krumpli blog. Teljes az életem.
-
Chaser
legenda
-
george11
addikt
Ez a topic végképp bebuzult
-
bsh
addikt
-
aXXon
őstag
Nővéremnek van három gyereke. A legnagyobb a keresztlányom. A legkisebb egy imádnivaló 5 éves kislány, a legjobb fej a három közül.
Na most kivételesen arra kérlek benneteket, hogy szavazzatok az ovijára, építettek valami gesztenyefakkom állatkertet és kicsit le vannak maradva. Csak meg kell nyomni egy gombot, megadjátok az emilcímet, küld egy megerősítő emilt, ahol szintén kattintotok és kész is.
Aki szavaz, annak köszönöm, aki nem, azt is megértem, én sem szeretem egyébként az ilyen jellegű szavazatgyűjtést.
Kálmán Lajos NOMH Egyetértés Utcai Óvodája Kecskemét-et kell kereseni ezen a [link]-en. Jelen pillanatban a bal oldali oszlopban felülről a harmadik, de ez változhat.
-
Norb3rto
őstag
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre, lehet hogy nemsokára Kecskemétre költözök és nem tudom hogy az albérletek ára kb mennyi? illetve ha valaki tud kiadó lakást azt is meghallgatom a kritérium annyi hogy lakható állapotú legyen, alacsony rezsi és 1 szoba bőven elég valamint ingyenes parkolási lehetőség is legyen, előny ha minél közelebb van a Mercedes gyárhoz.
Előre is köszönöm a válaszokat, elsősorban tapasztalati értékekre lennék kíváncsi nem pedig google találatokra, ezeken már túl vagyok...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
-
daninet
veterán
-
GrandeP
addikt
Felhívnám Axxon és a többiek figyelmét!
Hogy, holnap, 19:15 környékén, kezdődik a Bárka II évad!!!
-
george11
addikt
első/homártopic/utolsó/grandemonnyonle(mertcsak)
-
törölt tag
Ez is itt ehun:
-
törölt tag
Eladó:
900Mhz valami intel varázslat, 512 ram, 80gb vinyo, pik pakk ház 300W csoda codegen táp, valami cd optikai meghajtó.
Telepitettem pörög mint állat, működőképes állapotban. Ettől jobb nem kell senkinek!villám ár csak itt csak most fixen 3000Ft
-
DeltaPower
addikt
Nálatok is haldokol a ph?
kezd sok lenni a öccáháom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyaralás topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Kompakt vízhűtés
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- További aktív témák...