Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #84898 üzenetére
Ha egyes-kettesben ugráltatod a kocsit (nagy gáz aztán leugrasz róla megint nagy gáz, tehát terhelésváltásra) akkor is koppan? Mert akkor az inkább motortartóbak, leginkább az a hátsó/alsó (a támasztóbak magyarul).
Gyík: Ez olyan mint a Bárdinál. Ha valami futómű alkatrész nem szilent, akkor az lengőkar és kész. Érdekes is volt náluk alkatrészt rendelni telefonon Mengele hátsó futóművéhez, ami önmagában több alkatrészből áll mint egy komplett Suzuki Swift.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
34db ddr3 sodimm 1gb, elpida, hynix, samsung, kingston vegyesen, 10k.
Darabonként öccáz' ft._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #84896 üzenetére
Azt ami ott van mikor benézek a kerékcsavarnál?! Akkor tényleg az lesz az...
Egyébként kis rohadék valami, kátyús úton nincs, pöcsig kitekerve nincs, de ha hátramenetből vadul előlre indulok meg akkor koppkoppkikopog...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #84896 üzenetére
Köcsög.
-
Outlander
addikt
Ha nem állíttatni szeretném, hanem megnézetni/hibát feltárni a futóművet, akkor ki az ajánlott?
Mert béresék oké h faszán beállítják, meg gari meg minden...
De nekem valami-valahol kopog, azt kellene megállapítani hogy melyik kis kotsog alkatrész az ami haldokló félben van...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84886 üzenetére
Az oké, de kismillió modelljük van, abból melyiket... Nézegettem egyszer, így tisztítós, úgy tisztítós, így hal meg a kés úgy hal meg stb, 40-50k körül lenne értelmes...talán De még akkor se tudtam melyik.
trebrona Asszem 50k-s kategória előtt kipróbálok egy ilyet Próbáltam hajnyíróval is de csak tépte. Hajvágóm is remingtonnnnnn.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
trebrona
nagyúr
válasz Outlander #84888 üzenetére
Doboza nincs már meg, mivel nem is volt. Ilyen zsugorozott műanyag vagy mi volt:
Egyébként igen, tudja azt a vágóhosszúságot. Nem csak szakállra jó, van hajvágó feje, valamint fül-orrszőr nyíró, illetve egy keskeny hasonló a villanyborotvához is.
Mondjuk én 7k-ért vettem Auchanban, kiárusításban.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #84883 üzenetére
Pl. egy Braunnal vagy Philipssel valszeg nem nyúlsz nagyon mellé. Van olyan is, amelyik egyszerre borotva és trimmelő, szerintem olyat érdemes.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
Ha már így pang a topik és a tévében sincs semmi...
Bázismotortól rendelnék... feles postával beszáll-e valaki?!
Illetve, létezik olyan borotva ami 2-3 napos borostásra vágja le a cuccost?
Azt szeretem mikor olyan h 2-3 napos már..
-
tibibi
őstag
Agip kút!! agysebészek !!444!!!
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Én köszönöm a sört ,de nem kellett volna Ha eltörik majd szólj
Kicsit már el volt szállva az agyam a hülyéktől negyedszerre kérdezi ,hogy miért nem tartunk shell hajtóműolajat ,és táncol az ajtó előtt közben dől be a füst a petőfivárosban komolyan mondom mintha tanyán lennénk[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Chaser
legenda
válasz forintuser #84863 üzenetére
-
bsh
addikt
válasz forintuser #84863 üzenetére
-
daninet
veterán
válasz forintuser #84861 üzenetére
elegge ketertelmu a Magyar nyelv ekezetek nelkul de inkabb ne baccon senki senkit
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Baccatok meg nem olvasok el 200 kommentet. Meg mindig nincs netem
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
KTU
addikt
'Nyugi: nem tűnik el a Facebook Európából" [link]
Huhh, pedig kezdtem keresni a gyógyszerem
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Zsír új(gariztatás) Kingfast SSD F6 Sata3 32GB eladó.
7K -
Chaser
legenda
eladódódó T510 magyar, jogtiszta w7 pro licensz
1600x900 15,6"
i5 520m
2x2gb ddr3
250gb 100/100 7k2 rpm - vagy új 320gb 7k2 +2k/
nvs3100 512mb ddr3 64 bitÁllapot újszerű, billzeten minimális fényesedés, ha úgy esik rá a fény látszik. Zsanér 100%-os.
Gyári autós/hálózati kombi töltővel.
90% feletti panasonicccccc 9 cellás akkuval, 4-5 óra.
1 hó gar, akkura is.
60k
Dokkoló hozzá +5k type 4337szerk: wifi, webcam, bt, 3g előkészítés, dp és dusb vga
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84849 üzenetére
Én a $ haladási irányát nézem, leesett 285ft körülire...tán kirúgták orbáncot?
-
faragojof
őstag
válasz Chaser #84811 üzenetére
Régóta tudják, hogy hibás fog okozhat ízületi gyulladást. Lehet belőle szív izom gyulladás is. Most már azt is tudják, hogy gócos pont fertőzheti a protézist is.
KTU: Ez így kijelentve azért nem teljesen fedi a valóságot. Technikában egy csöppet sem vagyunk lemaradva, sőt. A mi orvosaink járnak ki oktatni külföldre protézis beültetést. Engem már kétezerben olyan technikával műtöttek, hogy a dupla műtétem végig videózva volt, februárban és júniusban. A rehabilitációm is publikálásra került.
A felszereltségünk viszont kétség kívül katasztrófális."Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
válasz Devid_81 #84838 üzenetére
kizárt dolog mert nem tudom
Outlander én azt szeretem amikor a privát szövegét megtöbbszörözi, általában csak duplázza, de volt példa triplázásra is..napokban meg 6x küldte el ugyanazt a szöveget valakinek
-
Outlander
addikt
Jó ez a fórum motor...
Ha kettőnél több kódot használsz egy szövegben és újra akarod szerkeszteni telibe baasssa... :C (P) Amitől tapsikolós b.zi szmályli lesz középen mindenhol.
(P)(/P)
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
kéne nekem 1 (egy!) olyan hosszúkávés csésze, amin van valami kávé márka/logó/felirat, szóval amiket kávézókban, benzinkutakon, stb. használnak (pl. segafredo, shelles, vagy hasonló).
ilyeneket hol lehet kapni? vagy ezt csak a forgalmazó adja ezeknek a kávézóknak, külön nem vásárolhatók? olyat már láttam, hogy kávé mellé volt csomagolva egy ajándék csésze, de az eszpresszós volt.
esetleg nincs valakinek egy ilyesmije eladó?
(nehogy véletlenül nálam maradjon egy ilyen csésze egy kávézás után... )[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Vennék 2 gb ddr3 notebbok ramot meg 2gb ddr2 asztali gépbe
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84818 üzenetére
ottapont
-
Outlander
addikt
Nincs telenor 3-4g net vagy csak a kártyám fossta összemagát?
Megjött az üzid Ktu, de mire válaszoltam volna, már meg is halt...
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz faragojof #84810 üzenetére
(I)"Mindent megtesznek a fertőzések visszaszorítására. Mert, szerintem, pontosan nem is tudják mi okozza.."(/I)
Ja 2016-ban, magyar egészségügy.ill. hogy Magyarországon még az 1. generációs protézisbeültető technikát alkalmazzák
Tőlünk nyugatra viszont már a 3. de inkább a 4. generációsat használják.kb. mit Pentium 3 vs. C2D vagy Core i
Dicsértessékáldassékamivezérünk
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
-
faragojof
őstag
válasz Outlander #84766 üzenetére
A góc a szervezetedben olyan gennyes fertőzés, ami a beültetett protézist támadhatja. Ezeket a gócokat kell eltüntetni, mielőtt műtenek.
Egyre nagyobb mennyiségben csinálnak protézis beültetéseket. Emiatt megnőtt a fertőzések száma is. Mindent megtesznek a fertőzések visszaszorítására. Mert, szerintem, pontosan nem is tudják mi okozza.."Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
Majdnem szőrén üli a lovat. [link]
-
Outlander
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz szasza_xp #84799 üzenetére
Ez egy berelt uzlethelyiseg alagsora.
Azt persze valoszinuleg soha nem tudom meg mi is van a hatterben.
Kollegak is futottak mar bele ilyesmibe, meg ettol durvabbakba is.
Volt akit kikuldtek vizszivargasra, a felso szomszedhoz bekopogott, akitol a a nem kivant patak eredt, es amikor belepett megdobbent, ugyanis egy privat kupleraj kellos kozepen talalta magatSzerk (#84800) Chaser, nem gym-ezek mar egy eve.
Eljottem onnan szebb elet remenyeben
Bar azt senki nem mondta akkor, hogy akar majd alagsori buvaroktato medencekben nekem kell vilagitast szerelni[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest