Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Mindmeghalunk... Esküszöm, hólapátolás közben csak egy pillanatra méláztam el a hóesésben. Mire feleszméltem, úgy kellett a családdal kiásatni magam. Annyira irányt tévesztettem a hó alatt, hogy már a szomszéd utcában fúrtam az alagutat! Föl kellett volna vennem a hószemüvegem!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Zeki
nagyúr
válasz TeeBee73 #96098 üzenetére
Mindmeghalunk.... ma épp 2x dúrtam le a havat a kocsiról, egyszer mikor mentem a pékségbe a családnak, egyszer mikor jöttem melóba.
Próbált nem csúszkálni a bmw-s előttem, nehezen jött neki össze... én szép új téligumival, és elsőkerékmeghajtással óvatosan de csúszás nélkül jöttem. -
TeeBee73
veterán
Jé, ma van a kisebbik húgom névnapja. Mindjárt felhívom, biztos örülni fog.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
válasz daninet #96094 üzenetére
nem intel videó, hanem szoktak rendszeresen megjelenni ilyenek a winupdate-ben, hogy "intel ports", "intel net", "intel system" meg hasonlók. még a net az lehet valami wifi driver vagy valami, de a ports meg a többi? lehet valami sata vagy chipset driverek? és ilyen többéves dátumokkal. sokkal régebbi, mint ami a gépen telepítve van, de a win update mégis felerőltetné kéretlenül. és ha elrejted, x időnként randomban megint megjelenik mint frissítés. és azt olvasom, akik feltelepítik, azok utána opnak.
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #96091 üzenetére
Időutazó-e vagyol? '81-ben Spectrum? Akkor a ZX81 jött a piacra. (Tudom, vót' nekem is az es' 1 kB RAM-mal. Junoszty TV-vel. )
A Spectrum+-omat '84-ben vettük a Máriahilferstrasszén'.
Ja, JetPac rulez!!![ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
azért az intel video driverei kicsit kabbeaf..om kategoria... egyik rosszabb mint a másik.
Feltettem a legfrissebbet, youtube lefagy, hang megy kép nem, megáll az egész gép, pörgeti a procit 100%-on.
Már mindent okoltam kb aztán rákerestem, nem én vagyok az egyetlenha nincs GPU a gépedben nettó szopás, nem is tudom melyik verzió működne rendesen, egyelőre mind szar.
Mindenhol azt javasolják kapcsoljad ki a hardveres gyorsítást a böngészőben, 4k felbontáson külön élmény a weboldalakon scrollozni enélkülMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
"... úgyhogy alapvető óvatosság, javaslom minden frissítés külön letöltését, gépi kódra visszafejtést és gondos tanulmányozását, szóval semmi extra."
IT Mester 4. dan a fokozatom, tudom miről beszélsz. A gépi kód visszafejtése a kisujjamban van. Engem anyám már '81-ben elvert, mert az antenna csatlakozóba bedugva felejtettem a ZXSpectrumot!
És most a szokásos kérdés:
Hogy Mí??!Akom: A PH! szabadon reklámozhat bármit.
-
bsh
addikt
válasz faragojof #96088 üzenetére
vintízre én nem lennék kíváncsi (nem akarok hamar megöregedni... oh wait)
vigyázni nem árt, ha nem akarsz pár kémkedő telemetria frissítést felrakni, meg ne rakjad fel az ilyen intel drivereket amiket mostanában felajánl (meg egyáltalán semmilyen drivert nem rakok fel winupdatetel), meg ha esetleg az a veszély fenyegetne, hogy valami szuperúj géped van, akkor is vigyázni kell mert felrak egy windowsupdateclient-et ami új hardvereknél közli, hogy ez nem támogaTTYa a win7-et és nem kapsz frissítéseket... úgyhogy alapvető óvatosság, javaslom minden frissítés külön letöltését, gépi kódra visszafejtést és gondos tanulmányozását, szóval semmi extra.
amúgy meg firefox + ublock origin, természetesen prohardveren kikapcsolva, mert itt csak pár diszkrét reklám van, ami csak 20x annyi sávszélességet visz el, mint az aktuális minőségi tartalom, azt meg kibírod[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
sov24-ről jött 7990-ért. Paráztam is, hogy nem fog működni, de simán aktiválta magát. Majd a win10-es frissítésre leszek kíváncsi, mert feb. 9-ig még az is ingyenes.
Az eredetinél is vigyázni kell a frissítésekkel?
Mer' akkó csak pé'zkidobás az eredeti..."Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
Urak!
Szó volt itt reklám blokkolókról meg ilyenekről 1-2 hónapja. Mik ezek, és honnan szedjem össze őket? Kaptam szülinapomra egy eredeti win7 Pro 64bit-et, és föl kellene szerszámozni."Formicate Under Command of the King,,
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #96084 üzenetére
A macska "fogyóeszköz".
Amíg falun laktam, éjjelente hazafele heti 2-4 macska mindig volt valahol az úton. Na meg vannak rossz helyre (kutyás ház) betévedő macskák is. -
ekrisztian
őstag
Nálunk is van 2 macska 1 kutya, 3 X-aktás macska, 1 hivatalos állatorvosos macska altatás.
Még van két élő macska és 2 kutya.
Bocsássa meg nekem a világ, de a gödör ásás inkább bosszant engem mint meghat..
Szándékosan nem bántok állatot, de nem is visel meg, ha nem jön haza.
Jaa utóbbi 2 macska 22 ezeré most lett herélve. Ez azért bánt, mert ennyiért vetettem el magamtól az esélyt, hogy ezeket is elvesszük mert here nélkül ugyan nem fognak elcsavarogni[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz ekrisztian #96077 üzenetére
Megnézem majd köszi
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #96076 üzenetére
Dánkesőn!
Mondjuk, nálam csak 1 dalmata, 1 labrador, és most már 2 sziámi van a kert végében elhantolva, anyáméknál 1 amerikai bulldog és 51(!) macska... (Igaz, a bulldog csak játszani akart velük...)[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz God Vazzeg #96075 üzenetére
Akkumekka, tejgyárral szemben vagy mi a szom az Mindszenti krt
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Ma reggelre 17 éves Sziámi cicám eltávozott az örök vadászmezőkre.
-
faragojof
őstag
válasz ekrisztian #96070 üzenetére
Estem?!
Én úgy szoktam leszállni!Vázas bringa használata előtt kötelező a kung-fu harci technikák tanulmányozása.
-
faragojof
őstag
Kung-Fu harci technika része. A has és a csípő izmainak megfeszítésével vissza tudja húzni a heréit, hogy védve legyenek harc közben.
Uraim! Nagyon köszönöm a jókívánságokat! Megható volt! Ha nem az ötvenedik miatt köszöntötök, még potyognának a könnyeim is.
Így spriccelnek, sőt patakzanak!!!!"Formicate Under Command of the King,,
-
KTU
addikt
[link] lehet este az asszonynak ők mondják hogy most fáj a fejem.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
[link]
Régen írogatott ide is, nagyon jó!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
Boldog jof-ot! (holnap is ráérsz elolvasni ha majd kijózanodtál )
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
Boldog faragojof-ot mindenkinek!
...
-
Chaser
legenda
Isten eltesse a faragojofokat
Ha lenne feles penzem vennek neki egy choppert, arrol kisebbet esne ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zeki
nagyúr
válasz ekrisztian #96047 üzenetére
Az betyár! Meg az a gyerekbringa, aminek olyan hosszú ülése van, kissé háttámlásan felkunkorodva a vége.
Na mondjuk egyik sem volt, csak a szomszéd gyereknek. Az meg nem sokat adta oda. Helyette jó skolnyik bringával tekertem. -
faragojof
őstag
-
ekrisztian
őstag
Én pedálos Moszkvics-al
Semmi virtuális dolog -
bsh
addikt
válasz Devid_81 #96040 üzenetére
CSAK EGYBEN!
Akit valóban érdekel az úgy gondolom eljön kipróbálja tehát nincs posta ill. házhoz szállítás.
Átvétel: Budapest, Dabas, Kecskemétén ezt akkor most nem értem. most akkor három helyen lakik, három helyre kell menni átvenni? de akkor három részben van a gép? akkor hogy vegyem meg csak egyben?
ráadásul vezetni se tudok na megyek is haza... gyalog. vsc nélkül. és teszek egy 180 fokos teljes kört közben[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
így elszálltak volna az árak?
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #96037 üzenetére
Ha ilyen gyanakvó vagy, soha nem fogsz piros pontot kapni a jófogáson egy jó üzletért!
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #96034 üzenetére
Mert nem láttál még 512GB-os pentrájt a jófogáson ezeöccázé?!?!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #96034 üzenetére
( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
alázógyík
addikt
válasz Ramius #96030 üzenetére
Látszik, neked se volt Lekszuszod. Abban 180fok egy kör.
Kingston 120GB SSD eladó. 13K
Fél éves, garanciális, 140GB írás. -
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #96027 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #96022 üzenetére
Bissssztos a tsystem gyermeke ez is ( :
-
ekrisztian
őstag
Én meg direkt szereltem kapcsolót, ne szabályozzon, persze nem kint az utakon.
Nekem jól működik, egy rendeset nem is tudok ellenkormányozni, és már le IS kapcsolt.
Sztem az van, vagy nem perdülés amit te annak hiszel( szédülsz az autóban)
Vagy nem vered oda rendesen az ellenkormányt. Mert simán a perdület szenzor nem kapcsolja a vsc-t.
Ha 4 kerékkel csúszik az autó oldalra, akkor minden működik szabályozás nélkül.
Majd csinálok videót, hogy kell veretni (vezetni)[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz DeltaPower #96018 üzenetére
Mindenkinek az IS van
-
DeltaPower
addikt
Az ájtí és a webszisztem még hagyján, mert az ájtís azt valósítja meg és működteti, amit megrendelnek tőle. De aki ezt a fajta pályázási módot kitalálta, azt sürgős orvosi kezelésre kötelezném.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Zeki
nagyúr
válasz DeltaPower #96014 üzenetére
Stimmel. A gép egész éjjel be volt kapcsolva, böngésző ablak megnyitva.
És nagyon lassan fogytak előlem.
Az állami ájtí meg web szisztem ennyit tud. -
bsh
addikt
azt hinné az ember, a vsc-vel (vehicle stability control) biztonságban van, de pont, hogy nem, mert annyira esetlegesen meg kiszámíthatatlanul működik, hogy rendesen félek tőle például itt a cég előtt a havas földúton lépés tempóban szó nélkül dob egy 180-as körbefordulást, úgy, hogy se az abs, se a vsc nem is csinál semmit... de néha dobja a seggét akkor kattog az abs, és esetleg talán ha úgy van kedve a vsc-nek, akkor olyan jó 1 másodperc késéssel megfogja a kocsit (persze addigra már rég az árpkban vagy), de nem mindig. meg ilyenek...
mondjuk gyanús nekem, hogy a 2011-es télig gumijaimat is le kéne már cserélni -
bsh
addikt
-
Devid_81
félisten
Nah van mar baj az utakon?
...
-
DeltaPower
addikt
-
tibibi
őstag
MUhahahaha
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #96007 üzenetére
Ha nem sikerul minkmekhallunk es a topik zarhato uh hamahama ( :
-
Zeki
nagyúr
Megak.rvaanyját!
A kicsik már a kocsiban, látom várakozók kettő. Hopp, én jövök... frissítse adatait. B..DMEG! Elvittem a zsiványokat a helyükre, hazajöttem, frissítettem (ebből legalább nem lépett ki), meg feltöltöttem a hozzájárulót de bár pdf-ben tölthető le, csak képként lehet feltölteni. És beadhatom a pályázatomat...
Most 451-edik vagyok, és várok..... talán már beadhatom végre. Mert eddig arra vártam , álltam úgymond sorba, hogy az adataimat frissíthessem. Beszarás amit az állami IT gépezet nyújtani tud.
---
Ja, hóesésben indultunk el, szerencsére elkésés nem volt. Így a városban lakva, és hogy gyorsan megközelíthető helyen van tőlünk az ovi meg a suli, így nincs gáz. -
Chaser
legenda
Sose lesz igy szazeze'
-
alázógyík
addikt
Van egy eladó Chieftec GPA-500S8 500W-os tápegységem. 7K
Még 1év 2hó garral. -
bsh
addikt
válasz ekrisztian #96000 üzenetére
kilencvenhatezerelsőőő!!!!44
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest