Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz Chaser #87797 üzenetére
sj4000-et sok gyarto gyart, mert az valami kitalalt terv amit megvesz minden garazsceg es csinalja a sajatjat. sj4000et talalsz tobb gyartoval, az SJCAM nevut konyveltek el eredetinek, de nincs olyan hogy eredeti, az ovek a legjobb minoseg az osszes kozul, ennyi. az, hogy sj4000 unbranded azt jelenti, hogy ez is az sj4000 tervek alapjan keszult, de nincs markanev, valami kinai kenyszermunkauzemben rakjak ossze egy marek rizsert cserebe 10eves gyerekek.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #87790 üzenetére
ez klón, ha el akarod adni public enemy leszel ha rá is van írva az eredeti név
SJ4000 gyártó: unbranded..ez azért aranyos_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
Azt ugye tudod, hogy ez a sokak altal meltatott sj4000 hamisitott valtozata
gyik: hat... fenyes nappali videoban a rendszamok 1%-a volt olvashato
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
En vmi ilyen kategoriaval kezdtem.
Tomoritetlen avi/kivehetetlen kepminoseg egyebek.
Remelem neked bevallt lesz!...
-
Outlander
addikt
-
Zeki
nagyúr
Valaki tud occsó de új játszós tablette gyereknek? Van a városban valahol úgy akciózva, hogy nincs is meghirdetve?
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #87785 üzenetére
Vagy Nextbase 512G ez legalabb listazott/elfogadott par biztosito altal, ami sokat szamitana.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #87784 üzenetére
En mar egy olcso sz@rral befurodtem, soha tobbet!
Azt sem banom ha 150-200£ lesz, csak tegye a dolgat, lehessen latni rendszamokat a videon es egy 1 oras video ne 1TB legyen, hanem olyan amit azert meg lehet tarolni gepen ha kell vmi bizonyitek valaki ellen/magam mellett stb.
Most epp Asus Reco Classic-rol olvasok, nem is olyan rossz az araert....
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #87782 üzenetére
Itt is érvényes h minél drágább anál jobb...
60$ alatti kategóriával nem érdemes kezdeni, nem sznobságból hanem mert, szürkületben nulla, ha minden qrvára ideális, akkor is csak ütközésnél lesz kivehető a rendszám elöbb nem...
Ha annyira nem számít, csak te is olyan vagy a bicajos/motoros topikokban egyes emberek, hogy igazából csak arra kell hogy mindenki kiröhögjön, mert nem a másik a f@sz, hanem pont te vagy láma, nem vicc... csomószor tesznek fel olyan videót hogy békésen kacsázik a felezőn 35-40km/h-val és ezek a getzik meg tök közel mennek mellé vagy épp kijönnek elé... a rohadtak.Akkor végülis elég egy md80 is, 7-8$ körül, ár-értékben verhetetlen, nappal teljesen "jó", vagy kijelzősben kb ez... alul van youtube videó is... ezek tipikusan azok amik látod hogy mi történt, bizonyító erejű is lehetne, csak épp a rendszám nem olvasható... jah és ezek mind mind ilyen 40-120 perc közötti loopra képesek... aksiban is kb ez max... de inkább a 40 perc felé közelít mint a 120 hoz.
Gopro helyett van xiaomi yicam, meg millió1 másik... gopro túlárazott cserébe mindenhol kapni hozzá mindent.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
Devid_81
félisten
Mondjatok mar vmi zsivany dashboard camerat nekem.
Vagy vegyek egy goprot?
Kell vmi ami szeles/ebb latoszogu.
Konvertal realtimeban, mindegy mibe de a nyers avi-ra nincs szuksegem mint amit az olcsok csinalnak.
Belso akku nem art, akar gps+wifi+sebessegmero.
Kicsit mar kezd eleg lenni a f@szparasztokbol London utjain......
-
Outlander
addikt
válasz daninet #87780 üzenetére
Áááááj, de cíííííp lett, az új képfeltöltés dízájn... ez bezzeg "beleillik a ph jelenlegi arculatába"...
Mondjuk legalább a korlátokat kivették, elvileg... nem értettem hogy annak mi értelme h akár 3 megás 8 mpx-es képet is fel lehet tölteni, de közben meg még se mert 1300px-nél nem lehet nagyobb?!
Kb mint ez... ebbe 2000 elötti msn smilek férnek csak bele....
GIF max. 65x65 px, 60 kB[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Kemeny ket uj hozzaszolas 1 hetfoi nap alatt...
Mi tortent itt?...
-
faragojof
őstag
Zárható!
A fiúk a templomban mise boroznak..."Formicate Under Command of the King,,
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bsh
addikt
-
faragojof
őstag
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #87763 üzenetére
de én meg nem vagyok kecskeméten még kábé estig.
-
bsh
addikt
válasz ekrisztian #87759 üzenetére
nekem van egy fölösleges, de azt se tudom pontosan milyen, meg nem is vagyok még otthon, meg nem is akartam eladni de végülis miért is ne?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs eladó külső HDD-tek eladó?
-
daninet
veterán
Napi vezeteknev: K@ripp@l@muriyil (kukac hogy ne dobja ki a gugli )
-
trebrona
nagyúr
Real unplugged: video
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Outlander
addikt
Mennyire hihető a 80.000 km? [link]
-
Outlander
addikt
Gyönyörű a város.
-
daninet
veterán
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
senior tag
Boldogot KTU-ba!
Legalább a szerver stabil, mint a forint
-
KTU
addikt
Köszönöm mindenkinek
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
Boldogot KTU-ba
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
Boldog bejelentkezo oldalt!
Mi van az uj KTU-val?...
-
alázógyík
addikt
Boldog Születésnapot KTU-nak!
-
Outlander
addikt
Nagyot és boldogat Ktu-ba!
-
God Vazzeg
veterán
Boldogot az összes KTU-ba (IS) Bizony
-
Ramius
őstag
Ha még nem tettétek volna meg, kóstoljátok meg a Csíki sör-t. Kellemes íz, 6% alkoholtartalom. Jóféle
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Outlander
addikt
Megnéztem a Deadpool-t szerintem jó volt.. féltem h a nagy hypolás és gerilla marketing után csalódás lesz, de nem.
Aljas Nyolcas, olyan mint a többi Tarantinó film, iszonyat jó volt... nagyon, bár csomoszór kellett pörgetni, a 3 órás filmben rengetegszer olyan volt mintha elfelejtettek volna vágni, értsd, az elején 10 percig csak a lovak vágtáznak, és a közepén és végén is volt rengeteg ilyen semmit mondó jelent, amikor úgymond, elfeledkezett a vágó..... kb 2 óra az érdemi rész.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #87723 üzenetére
Miért kérdezed, ha tudod?
-
-
alázógyík
addikt
Eladó motyók:
Asrock 970 Extreme 4 alaplap
AMD FX-6100 cpu
MSI N550GTX Ti 1GB GDDR5 vga
Kingmax 2*4GB 1600MHz DDR3 ram
LC CC-95 cpu coolerKülön-külön is vihető.
-
bsh
addikt
mindmeghalunk
otthon a franciaablak meg tárva-nyitva... -
Outlander
addikt
Megint van ingyé csúnyán lebutított igo...
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz Outlander #87708 üzenetére
nem alapból magyar? hogy mik vannak!
-
Outlander
addikt
-
bsh
addikt
elsőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!4444
-
Zeki
nagyúr
válasz Outlander #87702 üzenetére
Köszönöm az infót!
Nem volt rajta semmi külsérelmi nyom, az edigis is átnézte.Azért ezt vettem, mert ez volt a legolcsóbb,valami akcióban.
Más:
Erről a logiscool.com-ról hallott valaki valamit? Hozzánk az általános suliba most jönnének tőlük programozást tanítani. Állítólag a GAMF-ról jönnek. -
Outlander
addikt
Leginkább a fixdirecttel áll kapcsolatban mindenki, de van még egy pár..
Velük a buzinessz kapcsolat az olyan amilyennek lennie kell, nyalás után kétszer törölnek, a magánszektor meg pont ellenkezőleg.... bár ha nincs rajta külsérelmi nyom, akkor szerintem kapsz egy újat, ezzel nehéz copatni az ügyfelet.
Egyébként közvetlen hozzájuk is küldhetted volna (vagy bárki máshogz), mert az edigi hetente egyszer ürít, addig ott pihen.Az akár 30 nap az a gumiszabályunk egyik része, a másik meg a "törekedni kell a 15 napos bevizsgálásra", törekedni... ... szaal valóban 30 napon belül majd jelentkeznek, 30 nap után meg automatán csapkodhatod az asztalt h vagy pénz vissza vagy ugyanolyat adjanak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest