Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
eladóóóóóóó notebook i5 cpu-k
1x 520m 2,4Ghz - 4k
2x 540m SLBTV 2,53ghz - 5k/db
2x SR048 i5-2520M 2,5Ghz - 7k/db
1x SR0MX i5-3320M 2,6Ghz - 10k2,5" hdd 100/100 7200rpm
250gb 4k/db /lehet van új is, +1k/
320gb 5k/db /lehet van új is, +1k/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #85993 üzenetére
Sírok!!!
Majd meg fulladok a röhögéstől! A család alszik még, nem merek hangosan röhögni!"Formicate Under Command of the King,,
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #85989 üzenetére
Dubajozik. Hö?
Facebook:
"-Mi az indián neved?
-Rojtos Ánusz.""4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DeltaPower
addikt
Jó éjszakát [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #85989 üzenetére
nem hiszem mert múltkor újan keresett 4 magost ha jól rémlik találtam is egy bomba ajánlatot 60k-ért
Eladó egy teljesen új,mindössze próbaképpen bekapcsolt Lenovo IdeaPad 100 típusú minőségi Notebook általános felhasználásra tökéletesen megfelelő,naprakész konfigurációval: Intel N3540 Bay Trail 4x 2.16Ghz Max. 4x 2.66Ghz-es legújabb technológiájú,negyedik generációs,négymagos processzor (4Mb cache!),4GB DDR3L Ram (1600Mhz),500GB HDD,Intel HD Graphics videókártya 1792Mb videómemóriával!!(Alkalmas HD tartalmakhoz,de akár 3D-s játékok futtatására is megfelelő a teljesítménye!),_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #85987 üzenetére
Szerinted ha dubájozik nem mindegy hogy 400 kiló vagy 600?
daninet: nem is baj, ocsmány sárga ferrari égjen csak. Némelyik lambónál szokták még színre fújni a féknyerget, olyan nem égett le?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
ez mekkora
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daninet #85985 üzenetére
nem is szeretnél újan venni 5-6 kiloért sztem még a kistesója is 3-400k konfigtól függően ha akad valahol újan, nem tudom most itthonról akarsz vagy kinnről, itthon most laptopsystemnél van 8570w elég korrekt áron, érdemes megnézni
ha meg még többet rááldozol, elő szokott ferdülni dell e6540 itt sokszor elég korrekt áron, na az is egy korrekt darab, persze drágább is, de 200 körül láttam már_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Chaser #85981 üzenetére
tegnap sétáltunk, mellettünk az úton gurul egy corvette 4en ültek, konkrétan az egyik középkonzolon ülő arab váltott. Rendőr meglátja, elkezd röhögni, lepacsizott a faszival, röhögtek egy percig és elhajtott padlógázzal
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
dell precision M4600 vagy lenovo w520?
árban kb ugyanannyiért van most mindkettődell:
INTEL CORE I7 2860Q 8Mb cache
12 giga ram (4 ramslot, bővíthető 32ig)
500gb hdd (van benne plusz 1 hdd hely ssd-nek)
quadro 2000 2gb
15.6 full HDlenovo:
i7 2920XM 2.5 extreme edition 8Mb cache
8gb ram
750gb hdd
quadro 2000 2gb és intel 3000
15,6 full HDpersze még utánajárok melyiket hányszor olvasztották rottyra hőléggel, de irányadónak érdekelne melyiket érdemes
SSD-m van, meg még kb 6 giga ramom amit az előző gépemből mentettem ki[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #85977 üzenetére
minap égett el a házunk előtt egy ferrari a lámpaoszlop alatt hajnalban, az sárga volt, sárga féknyereggel
#justdubaithingsMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #85974 üzenetére
Szerintem irigy vagy
Az a sportülés pont hogy kurta jó állapotban van a fotók alapján, nincs szétülve/koptatva. Külsőre meg összhangban van az egész, nem rakott vasalódeszkát egy stiftre, se 17-es felnit. A féknyerget direkt más színűre szokták festeni mint az autó."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #85972 üzenetére
Berakott a "molyette" szénné használt ülések helyett, egy kutyarágta "sportülést", tehát az undorító helyett, egy okádékot,
Rátett az alul motorizált, valaha 60 lóerős sedanra egy "sportszárnyat",
összematracsolta, ahogy sikerült a féknyerget pirossal, a kék autón?!
Berakott egy casio "tetőórát",
Majd rádobott egy szar et számos, nem váltóméretes felni/gumi párost, ami kinézetre sem megy ehhez az autóhoz....Jah, faca, nekem is tetszik, ment a like.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #85972 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
Kövezzetek meg de azt a ledes biszbaszt leszámítva nekem kifejezetten tetszik. Nem kellene elrontani túnying lökössel meg lámpatakaróval.
-
alázógyík
addikt
-
Outlander
addikt
De jót röhögtem ezen a hsz-en. ... Gondolom nem tudta méretezni a paint ablakot, aztán... " a facomat, akkor full print screen. "
-
faragojof
őstag
Van valakinek egy eladó mobil telefonja kis pénzért? Ilyen GT-S5360 magasságban,, vagy e körüli ajánlatokat szeretnék.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
ez konkrétan már szégyen de biztos nagy zseton van benne
-
DeltaPower
addikt
Ez úgy igazából nemtom mi de azért nesztek [link]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #85954 üzenetére
ismerek valakit aki megoldaná hogy bele menjen ha több darabban is
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #85954 üzenetére
De, biztosan jó.
-
TeeBee73
veterán
Dell d830-hoz keresek alaplapot.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
KTU
addikt
3000Ft-ot simán megér a zöld,
ami:"Az ar a legjob bicigli vel kezdődik 3000ft zőld mert ő agyvaltos markolat valto dupla falu kerekek abroncs ősze csughatos hibátlan bőr markolat és űlés kenyelmes nagyon."
[link]"Márcasak kék zőld és szűrke van meg"
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
válasz TeeBee73 #85946 üzenetére
eljátsszunk vele egy Benzaitenes fordítást?
nem keresett itt valaki nemrég jó biciklit?
-
Outlander
addikt
Oroszul értő kolléga tudna segíteni?
Kepcsát kellene lefordítani...
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #85940 üzenetére
Nekem most Újhartyánra kellett volna elvinnem egy motoros nacit, hogy felpróbálhassa és eldöntse hogy kell-e neki, de az már most mondja h annyit nem ad érte amennyiért hirdetem.... és meg volt sértődve mikor felröhögtem.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #85938 üzenetére
De ezt még se vitték el?
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #85936 üzenetére
Osztezthogy?
-
alázógyík
addikt
Eladó egy Sapphire 6670 1GB DDR3 vga.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #85933 üzenetére
szupernóvarobbanás, özönvíz, 3x1 ciánkapszula. tetszőleges sorrendben.
-
DeltaPower
addikt
Az ilyet mivel gyógyítják?
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #85925 üzenetére
Egyébként mint laikus hozzáértő IS , kinyitom az raktér ajtót oszt oxigén hiányában, illetve a nagy légáramlat miatt meg van oldva... nem?!
Semmi nem esik ki, mert így is úgyis több ponton rögzítve vannak... nem, nem tudom, mivan?
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #85925 üzenetére
az jogos, tudtommal az akkukat direkt célkonterekben utaztatják emiatt, de ha innentől nincs akku akkor nyugodtan betilthatják a kézipoggyászokban a notebookokat is pl, vagy mindenkinek ki kell venni az akkut és leadni, vagy a notebookok külön utaznak
szerk: God Vazzeg ha olyan konténerben volt a csomagod amit akkuk miatt visszadobtak akkor mindegy mit rendeltél, akkor is ha mondjuk a teljes konténer elveszett/elkavarták, én már jártam úgy, 3 hónap múlva jött meg a csomagok fele, másik fele már nem is fog nyilván
Outlander pl, aztán ha a nyomás miatt megzuhan a repi vagy szétszakad az se lesz baj ha benn égne valaki, nem érik meg
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #85922 üzenetére
Nemzetközi hisztéria miatt.
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #85922 üzenetére
"Szokásos".... mint 1-2 éve is.... valamelyik kis kínai szarul csomagolt, kontakt - szikra- füst - pánik - kivizsgálták - tiltott cucc lett
-
Outlander
addikt
Faca hogy megint aksi mizéria van... 2 fontos aksit is várok laptopokhoz, most lehet várni 40-50 napot h lehessen refundoltatni, aksi meg nem lesz.
Belga posta már egyáltalán nem szállít, hollnad posta meg április 1.ig szállít állítólag, de nekem már most írja hogy visszadobta a feladónak, így kb ki is fújt a negyedáron külföldről aksit téma...
Telefonokat egyenlőre nem érinti... még...[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Óóóóó heeeeeee..... KIÉGTEM!
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #85917 üzenetére
hát felb@szták a csímet' amit ott levernyákolt az a szerencsétlen, hát de ő nehogy már kiadjon ennyi pénzt úúúúúúgy, hogy ha 5. év végén bedöglik és már 75 tera fölött van nem fogják garizni...hát apám, jó hogy parlamentből nem látták, meg lett volna az új pénzügyminiszter
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #85913 üzenetére
Nem értem, miért tiltották be a napalmot!
-
gabe_
őstag
Hali
Kecskeméten foglalkoznak valahol robogó/motor lengéscsillapító felújítással? Az elsők elég gatya állapotban vannak a malagutimon...Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
"És talán az a legfontosabb, amit a #76-os hozzászólásomban írtam: hogy az SSD-k bevezetésekor eleve ijesztgették az embert az élettartammal. Nálam az első benyomás általában nagyon sokat nyom a latban. Nem tudom pszichésen feldolgozni, hogy anno sok negatívumot írtak a várható élettartamról."
na itt már bajok vannak
-
Chaser
legenda
válasz WunderKinder #85913 üzenetére
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Chaser #85912 üzenetére
Lehet kergetik őket az agysebészek.
-
Chaser
legenda
kezdődik a lámajárás
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #85909 üzenetére
okossággal ha kéred teljesen legális ha jól láttam, spanyoloknál landol először ha minden igaz, onnan jön új csomagként ide, volt akinek 1 hét alatt is megvolt, de sok preordert meg becopattak először azok kaptak telót akik teljes árat fizettek, preorderesek két hét múlva, ők meg kaptak üvegfóláit meg valami tokot, összességében úgy látom nincs gond velük
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #85907 üzenetére
többen tesztelték már itthoni tulajok, vegyes használattal, tesztoldalak általában 720p yt-bal szokták, normál használat mellett 5-7 napot mondanak töltés nélkül teljesen reális, a note1-em 5,5" zabásabb soc-kal, 3000-es akkuval, 2 napot ha rendesen telefonálok meg viberezek akkor is kibír, én meg mindig full fényerőn használom, utálom ha ugrál, wifi vagy 3g mindig megy, van amikor a kettő párhuzamosan, egyébként 2-4 naponta töltöm és 1,5 éves, a helio x10-es note3-nál 5 óra körüli soc-ot mondanak 4000-es akkuval, s650-esnél meg duplája van 5,5" fhd panellel uo. akkuval
portolt miuit meg sztem nem kell erőltetni, ha xiaomi adta ki oké, de ha valami hackelt cucc uo. úgyse leszszerk: 2/16-os note3 pro 60k eu szállítással meglepetés nélkül, legszívesebben már rendelném is ha lenne időm bohóckodni vele de majd
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #85906 üzenetére
Ez a sot ez elég becsapós tud ám lenni... minimum fénynél, nullla fogyasztóval se app, se net, se sim azaz üresen, 2-3x annyit tud minden telefon, mint alapból...
Nem tudni hogy a 10 órát mivel hozták össze, egyébként a Jiayu g4s 6 órát tudott, portolt miuival,visszafogott használattal...
Az elite 1-et még nem néztem, de lehet csinálok azzal is... bár sok értelme nincs csak e-péniszezés.
-
Chaser
legenda
majd kiderül ha lesz nekem is de biztos nem fake
KTU nekem megfelel az angol zárt bl meg nem érdekel, nem azért kell telefon hogy hetente romolgassam, bár tudom sokan azért veszik, azoknak ez nyilván nem jó, egyébként ki lehet nyittatni xiaominál, átfutási idő kissé nyögvenyelős néha
szerk: b20 se érdekel
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Chaser #85903 üzenetére
note3 pro és redmi3,
Zárt BL. csak angol és kínai,
Ha tud magyarul akkor az meg tákolmány.
Más baja nincs.Ja de, miau
és nincs benne béhusz[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #85902 üzenetére
az is csoda volt amikor haver gyerek beletolta okosan ügyesen az amd procit intel lapba vagy fordítva, aztán csodálkozott hogy kijött a füst
jut eszembe ha már csodák, 8560/70-eken van natív soros port, amit nem sok újabb genes gépnél láttam, talán 1-2 fujinál, de régieknél se túl jellemző c2d-től felfelé
szerk: telefonos csoda
elvileg az új redmi3 10 óra sot körül ketyeg megkergetve, és már sok emberkének van, korrekt minőség, frankó kijelző és végre 2gb ram, az első redmi ami tényleg korrekt, valami 41-42k-ra jön ki csoportos rendeléssel, privát rendelve 44-45, elég vicc érte, itthoni shopok 50-55k körül mondják
másik a note3 pro, az is 10 óra körül ketyeg s650-nel, 3/32-es 75 körül privát rendelve, olyan fullextrás vasért elég korrekt[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #85901 üzenetére
Csodák vannak csak ritkán Mondjuk az csoda volt mikor fordítva tettük fel a rézmagos hűtőt az athlon xp-re és 105 fokon még nem sült meg
De azért gondolj bele meddig válogatta a ramokat mire olyat talált amivel megy"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #85899 üzenetére
hát csodák nincsenek kismillió noteszt szereltem, egy c2d/első gen core i-nél se ment olyan felállásban a történet hogy 1x4gb 2r4, nyilván corsairnél se nettó hülyék azért számtechben lehetnek csodák de meglepne,
saját gépemmel tényleg coptam' egyik modul 1,35V-os volt, random BSOD-k valszeg amikor el kezdte használni a win a másik modult is, 3 hónap után gondoltam megnézem milyen feszültségűek a modulok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest