Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
TeeBee73
veterán
Szereti itt rajtam kívül valaki Black Metalt?
Jof párszor, Gyík is tapsol már néhány linkre.
Most találtam ez a Dimmu Bőrzsír koppintást, de kurvajó'."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
TeeBee73
veterán
válasz M_o_g_y_i #85584 üzenetére
A légtérben légiharc/elektronika szinten perpill. mindenkit aláznak a ruszkik.
MOD: Jof: Az utcánk végén volt egy olcsó kocsma, beszóltál a heyi rendőröknek, 2 hét múlva bezáratták a dekondícionáló helységet.
Pedig, nem kutyából főzték a pálinkát.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tibibi
őstag
Egyébként igazatok van nem kell jattolni elég a borravaló 10%
-
faragojof
őstag
válasz TeeBee73 #85582 üzenetére
Régen volt Kecskeméten egy "Öreg Ház" vagy milyen nevű vendéglő. Bementünk a haverokkal vacsorázni. A pincér meg a szakács is régi ismerős volt. Úgy be voltak baszcsizva, alig álltak a lábukon. Az egyikünk enni akart palacsintát. A pincér azt mondta, nincs. Térült-fordult, majd egyszer csak azt mondja: - Na köll még palacsinta? Befelé mutatott a konyhába. - Gyúrt az az állat! Gurultunk a röhögéstől!
Vállvonogatósszmájli Csak a pizzafőzésről jutott eszembe...
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #85580 üzenetére
Várjál, még nem voltam készen.... Szóval mindjárt...... Mindjárt... Ha-ha-ha, jót nevettem.
-
Outlander
addikt
Elöbb jött a shox 2016-os nyári katalógusa... teljesen megőrültek, olyan árak vannak h bokám lefosom, 30-tól 300%ig van az áremelés ... Még jó hogy meg van a 2015-ös, van mivel összehasonlítani.
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
faragojof
őstag
Outlanderre vigyázz! Hallottam, hogy egyszer valakinek telefonon rakta sínbe a törött lábát. Aztán mikor kiderült hogy rosszul forrt a csont össze, akkor azt mondta, hogy a beteg ficánkolt műtét alatt!
Ha velem csináltatod, akkor többféle érzéstelenítőből választhatsz...
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
daninet
veterán
válasz Chaser #85532 üzenetére
Mondjuk az se nómális aki manapság 70k-ért megveszi a quadro 2000et amikor az egy 2010 körül kiadott kártya. Valami csoda tartja ilyen magasan az árát, valszeg van pár workstation ami csak ezt eszi meg vagy hasonló.
De azóta kijött a K széria és az újabb a Kx20 széria... Konkrétan az új K620 teljesitményben közel azt hozza 70ezer körüli áron mint a K2000 140ezerért. A K2200 pedig brutál.
Nem consumer kártyák és az árazásuk totál bolond.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
valami nagyonnagytudású beállított a kinti cégünknél egy spam filtert, ami visszadobálja az emaileket, ha .doc, .xls vagy hasonló van benne, csak azt nem értem, miért? ha bezippeljük akkor máris jó neki... pedig a vírusok ellen azellen nem véd. vagy legalább minket fehérlistára raktak volna, hamár napi szinten százával küldözzük nekik az ilyen doksikat...
-
WunderKinder
aktív tag
válasz tibibi #85555 üzenetére
Miért adott volna jattot? Nem voltak vele kedvesek, semmi extrát nem kapott. Felejtsük már el, hogy a jatt jár. Nem jár, ki kell érdemelni valamivel, legyen az extra kedvesség vagy gyorsaság, esetleg problémamegoldás.
Mondom ezt úgy, hogy a 2-3 helyről ahonnan rendszeresen kaját rendelek kb. 20 perc alatt kihozzák csúcsidőben is. Valahogy tudják a futárok hova kell jönni először, kapják is a jattot érte rendesen (és nem arra gondolok hogy 1970-re kap 2000-et). -
Outlander
addikt
Futóművet Kecskeméten csak a béresgumi tud állítani, itt konkrétan muszáj volt a távolságok miatt rájuk hagyni, mindamellett a kormány közepén van, szaal valamit csináltak, csak a kormányszög jeladót nem nullázták, lustaság vagy nem tudta h kell vagy gépe nincs , passz. Emiatt nem panaszkodom más se állítja be rendesen.
A futóműben kopog valami, ők is vadászták, márkaszerviz is, nincs meg. A rugó törött volt, egyértelműen hiba volt és hangja volt, az megszűnt de az eredeti hangot még mindig hallom, ezt sem ők, sem a márkaszerviz nem tudja behatárolni.
A karc vagy ott volt vagy nem, mostanában kapott párat, viszont mennyből tartott volna , "elnézést mi voltunk, Pityu polirozd már ki, vrröm.. Kész". Szaal igen, ez elég gáz.
És igenis mossák le a kocsit.10/7 mert jó kedvem volt, illetve nincs is másik szerviz ahová vinnéd ebben kis putrifaluban baski.
10 év alatti autónál mindenki csak pislog meg hápog.[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz tibibi #85555 üzenetére
A klotyón magadnak törlöd, a szerviznek meg azért fizeted a jó drága óradíjat hogy csinálják meg. Ha haverhoz viszem annak adok jattot és/vagy sört, egyrészt mert sokkal barátságosabb áron dolgozik, másrészt ha észrevesz valami apróságot akkor kérés nélkül is megcsinálja, a szervizben meg egy félig kilazult csatlakozót se nyomnak vissza a helyére, ha kimondottan nem kéred.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
tibibi
őstag
Na fasza nem adtál jattot azért ha legközelebb arra jársz néz az orrod elé nehogy legyen egy fedetlen akna Nem autómosó!! az egy szervíz Ja Jattot adni olyan mint segget törölni sz@rás után nem kötelező,de illik!
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
válasz Outlander #85542 üzenetére
No offense, de, 10/7 mert:
-a kopogós futómű még mindig kopog
-oldalra húz futóműbeállítás után
-megkarcolták szereléskor (?)Akkor mi a 10/1? Beviszed és felgyújtják?
Mondjuk nekem elég idegen dolog a márkaszerviz, ott lemossák a kocsit? Hurrá, 1-2 éves kocsiknál megértem, be kell nyalni az ügyfélnek... azért, gondolom túléled...
Jattot adni ezek után? A környékükre se mennék, ha ilyeneket művelnének a kocsimmal...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
DeltaPower
addikt
Eladó Giga HD7750 1GB szombattól, tíz darab topikvalutáért.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mcs
veterán
-
M_o_g_y_i
őstag
Az előző ramjaid is ott állnak azóta a szekrényben (teszteletlenül, lehet megromlottak azóta? ), köll a fenének ez!
(#85515) TeeBee73: nálunk hó is esett, oszt?
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Outlander
addikt
Szoktam adni, ha úgy jön ki az összeg és nem mellesleg elégedett voltam.... de jelen esetben erősnek éreztem 3k jattot, úgy h meg sem mutatták az autót. Lehet köpködni, de ez van, én sem szoktam fordított esetben pluszban még felfelé kerekíteni a miután mondtam az összeget, illetve nem játszom el hogy a hatalmas címletből nem tudok visszaadni.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
áá mégse
#85542 Outlander:
"-Nagyon erőteljesen várták a jattot ................. majd én eldöntöm hogy érdemel-e""-Senki nem adta át rendesen az autót..., itt a kulcs, ott az autó, szia."
Szóval, nem adtál.
Én se szoktam
De én se várom el fordított helyzetben.
Ez ilyen 90" előttről maradt népszokás.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Pribitek élménybeszámoló.
Én olyan 10/7-et adnék nekik, de csak mert jó kedvem van.
Két spirálrugó + 2 toronycsapágy és porvédők cseréje gyári cikkszámokra futóműállítással. 57k volt.
Ugyanez márkaszervizben porvédő és futóműállítás nélkül 85 lett volna, szóval olcsóbb volt.Ami nekem nem tetszett, felsorolás nem rangsor:
-Ahhoz képest "messze" van.
-Nem mosták le az autót, én ezt elvárom ha fizetni kell érte akkor is, nem is tart sokból. Cégeseket is mindig lemossák. Nekem ez a "szerviz része".
- Megkarcolták egy helyen és letagadták, jó lehet h nem, és én emlékszek rosszul, de akkor is, ráadásul pont kerékjáratnál, azé na. A paraszt vendégnek mindig igaza van...
-Telefonon való elérés nem az erősségük, az emailt meg hagyjuk.
-Nagyon erőteljesen várták a jattot, többször is eljátszották a szokásos jattra való felhívást. Ezt én nem szeretem, majd én eldöntöm hogy érdemel-e vagy sem, pláne hogy az irodásnak fizettem, nem a munkásnak.
-Senki nem adta át rendesen az autót..., itt a kulcs, ott az autó, szia.
-Futóműállítás nem sikerült, szerintük jó, közben meg elengedett kormánynál megyünk jobbra... nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, eddig csak Béresék tudták jól beállítani, szoftveresen is kell közben állítani obd-n, ha rátartok akkor egyenesen megyünk. Ez egyébként 4k, szaal olcsóbb mint máshol, bár mivel szar lett, így drága. Adtak rá garit, majd lehet futunk még egy kört.
-A hiba, miszerint kopog valami, továbbra is fennáll.. szerintük minden más teljesen okés, így széttárják a kezüket... egyébként márkaszerviz is, szaal ezt majd vagy otthon körbetesztelgetve a jónak tűnő hibás dolgokat, vagy megpróbálom lecarni.Mindemellett pikk-pakk készen voltak,relatíve olcsón megcsinálták, az ablakmosó fúvókát amit manuálisan kell beállítani, majdnem pontosan ugyanúgy megcsinálták ahogy én annó, szóval nem csak összerakták, hanem figyeltek erre is...
Valószínű fogok még hozzájuk menni, ha olyan van amit én nem tudok otthon kivitelezni, de különösebben nem lopták be magukat a szívembe.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Valaki írja már ki itt is hogy új facebook likeolási jelek vannak... ma még nem olvastam/láttam.
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Van egy jó régi Toshiba Satellite U400-10i tabletem.
A ventije már érdekesen csörög, kapar, szóval rendeltem a neten másikat, ami tegnap megjött.
Van itt olyan, vagy tudtok ajánlani olyan embert, aki ezt helyben azonnal kitudja cserélni?
Sajnos aki ezt megtudta volna nekem így oldani, inkább kiment Kanadába kamionosnak.Köszi!
-
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #85528 üzenetére
Annyi reális érte, nem túl keresettek a quadrok Most egy hp ws-ben várja a lap vagy cpu hogy garizzák, de sztem lepasszoljuk a dolgot éls eladjuk belőle a többi cuccot. Gyári nv vga ha jól rémlik, nem külső gyártótól van.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #85525 üzenetére
Sztem lesz nekem Quadro2000 eladó, 1GB DDR5-ös, gyanítom jóval olcsóbban mint ezek. Ha nem sürgős meg nem számlás cucc kell várj vele, jövő hétre megtudom. Bolti ára 70-80k- nem a legutolsó ismert -, 25-ért adom ha mehet.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #85520 üzenetére
i7 6700K és 32GB 3000MHz DRR4 menne bele, 500GB körüli SSD-vel.
-
Honda_Fire
tag
Intel dualcore 2x2ghz
2gb DDR2
160gb sata
MSI lap
Integrál videokártya
Új ház és új tápegység.Windows 7 el frissen telepítve.
20k. privát jöhet
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #85518 üzenetére
PS-nek továbbra is elsősorban proci és ram kell, gpu másodlagos, szóval csak PS miatt nem érdemes 2x annyit költeni vga-ra.
-
alázógyík
addikt
EZ meg mindent elmond a mai agyarisztáni politikáról, demokráciáról.
Napok óta nem csitulnak erről a hírek, a ganék meg csak mentegetőznek, hazudnak v. csak gyorsan terelik a témát róla, egy jó kis népszavazásos migráncs sztorival.
-
TeeBee73
veterán
-2°C. Korán kezdődik idén a tél.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #85512 üzenetére
Lapfosokat hozzá hordom, ha bajom van. Eddig 100%-os a munkája nálam...
Szerintem kérdezd meg.
-
Chaser
legenda
Azt majd valamikor, most elég ha szól meg megnézem usb-n jobb minőségű mp3-mal. Flacet gondolom nem eszi.
szerk: a magassága 26 a hangfalaknak, mélysége 20, szélessége 14, szóval majdnem jó a rajz a torony méretei stimmelnek
szerk2: valahol sejtettem hogy flacet nem eszik, de méretéhez képest qrta jól és tisztán is szól meg dizájnosz' is
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #85468 üzenetére
Router komát kérdezted már?
-
mcs
veterán
A Chaser által elkobzott Samu hifi után hátha érdekel valakit ez is:
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #85498 üzenetére
Korlátlan ételfogyasztás mindennap a Hírös Grillben! 1190Ft-ért levesek, főételek, frissen sültek, saláták és desszertekből válaszhattok. - Ha a kaja jó és korlátlan akkor korrekt
DeltaPower Nem tudom előtte működött-e. Nem gányolt autó, korrekt szerelő intézte mindig. De majd elviszem valami villamossági szakihoz.
TeeBee73 Én nem csak cs-ön eszek, de biztos van aki igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest