Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz daninet #84599 üzenetére
Faja... nincs olyan.
Rendelnék a jimbíímről, kell-e valakinek valami feles postával?!
Nem tííbbbííí, ez nem az a jimbííím...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Ide be lehet jutni legálisan?
Vagy a másikba?Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
MODERÁTOR
-
Outlander
addikt
-
MODERÁTOR
Ha valaki EMC kártyával szeretne vásárolni az Auchanban, már nem tud, mert nem fogadják el.
20 éve a Prohardveren
-
juhiati
aktív tag
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
bsh
addikt
-
Chaser
legenda
tökélertes monitor vagy molitor?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
szerk.:
-
bsh
addikt
kajakóma
-
Chaser
legenda
-
KTU
addikt
üdv Laci
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Az invitel már megint nyiknyiköl.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84571 üzenetére
rossz a dsubban a bios csati...+ezeöccáz'
bsh akár..bár bekapcsolva jel nélkül kb semmit nem fogyaszt, évi talán 100ft de sztem sokat is mondtam, de van hanszórós' monitor is
van csilli-villi 24" hp monitorom, bár abból már veszel 22-es tvt isszerk: ha kikapcsolod a tunert monitort is kilövi, így használtam egyet, most az a tuner egy tv-n van amiben behalt a tuner és nem éri meg cseréltetni, távján mindent lehet állítani mint egy tvn, ezeréve vettem, akkor 8k volt használtan, már sztem 2-3-ért is hozzád vágják, még txt is van rajta
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
Nem mond amúgy hülyeséget, én is ezen gondolkoztam. DVB-t úgyse nézek, ott a set top box a tévé mellett, van rajta HDMI a monitorhoz és analóg hang kimenet is, csak egy akármi hangszarót kell tenni mellé. Aztán végül nem valósult meg mert másra lett hasznosítva a monitor, de érdekelt volna, hogy pl. ha standbyba teszem az stb-t akkor a monitor is lemegy-e standbyba, mennyire lett volna szabályozható a hang az stb-n, hasonlók.
szerk: akkó legyen főd!
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
szerintem az ezerkéccáz vót okozza az erősáramú részben. amúgy meg nem föld, hanem FŐD!!! (hagy ne linkeljem már be...)
-
bsh
addikt
válasz Chaser #84565 üzenetére
és akkor majd kis géniusz hangszórót rakok mellé, és még azt is kapcsolgassam külön? vagy mibű jöjjön a hang? a monitor csipogójából? és távirányító (monitor kikapcsolás?) nem tudom, de szerintem egy monitor+tuner az nagyon nem egyenértékű kényelmileg egy tévével.
déjvid: anyáméknál lévő szobába, mikor havi egyszer hazamegyek. ott ilyen kis buzi szekrénybe lehet csak berakni a tévét, és nagyon kicsi, szélességben már egy 27"-os se férne el, hacsak nem ultravékony kávás. most valami 51 centis négymillió éves szarszung crt tévé van. mondjuk végül nem vettem oda tévét, mert évek óta nem néztem tévét. de azért bacca a csőrömet, hogy nehogymá' ott olyan outlanderes tévém legyen...
-
Outlander
addikt
Biosban nem fut a chrome, tedd fel a comenius logot, üdv Laci
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #84569 üzenetére
Én is olyasmire gondoltam, de DSUB-on bekötve még a monitor menüje se látszik a kép alsó felén, annak pedig semmi köze a bioshoz
KTU: nemmondod?
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #84568 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84568 üzenetére
ha földhurok lenne win alatt is kéne produkálnia nem? sztem hibás a biosod, ezeöccá' lesz
-
DeltaPower
addikt
Ha már kijelzős téma van, szagértsetek nekem.
Radeon 3850 + Samsung 2443BW monitorDVI-DSUB átalakító, monitoron DSUB-ra kötve, biosban a kép alsó fele tiszta csíkos, a monitor menüje se látszik rendesen. Win betöltő logó megjelenésétől kezdve a kép tökéletes, semmi csík.
DVI-DVI bekötéssel végig jó.
Átalakító, kábelek jók, tesztelve másik géppel.
Ez oszt mi a bánat lehet? Földhurok? Tápról szed össze valami zavart?[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Ráadásul már majd mindenhol kábelTV van.
DVB-C is kell."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #84563 üzenetére
bsh ezt mondjuk azért nem értem, veszel egy frankó monitort meg mellé egy külső tunert és kész a tv, és akkor olyan paneles lesz amilyet szeretnél, egy ilyen tn paneles jószág kijön tunerrel együtt 20-ból
-
Chaser
legenda
vegyetek tv-t, 22" 40k
-
TeeBee73
veterán
De nagy kedvem van most indulni a határra...
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #84549 üzenetére
laci nem akar lámaságot mondani vagy írni. javasoljam neki, hogy akkor esetleg egyáltalán semmi se írjon?
na jó nekem mára ennyi elég volt mindenféle lacikból az emberiség megérett a pusztulásra
vagy veszek egy ignore gombot. de akkor meg értelmét veszti a fórum
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Hirtelen azt olvastam elQrvult a ........
off, off
Amúgy meg, csikkzsebből:
25 millió dollár segíly Mongólia számára"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
outlanderrel mi van, nem tudjátok? amióta prohardver előfizető vagyok, nem látom a hozzászólásait, nem ír már ide?
miért nem ír ide senki se?[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #84550 üzenetére
Egyébként összegben nem egy elrugaszkodott...
Mondjuk az ignorálás opció az néha még többet is megérne..
De miért drágább a paypal mint az otp-s fizetés?
-
DeltaPower
addikt
-
Outlander
addikt
Mondjuk én vagyok a hülye h hozzászoltam.
Ez mondjuk eléggé öngól.
"Pontosabban mutatta a helyzetemet az úton,de hozzá kel tennem, hogy vízszintesen mert állított helyzetben már nem volt olyan pontos."
Meg az M0 rész is jó volt, gondolom a retard nem a nyomvonalat nézte hanem az "útjelző táblák" csicsa volt bekapcsolva, az vicces tud lenni.
No mindegy a lényeg h fos a pna gps nem is értem miért gyárcsák?
-
KTU
addikt
GrandeP idén is akcióban [link]
-
bsh
addikt
amúgy valami tabletet nézegettem. esetleg van valakinek valami frankó eladó? vagy mi az ajánlott?
android vagy windows? (na windows tabletem még sohasenem vót)
ami kéne: min. 10 collll, 1280x800 vagy nagyobb felbontás, ips kijelző, böngészőben jácca le a jutyúb html5-öt de neprintscreendiavetítés formában (mondjuk akkor android gondolom kilőve?) legjobb lenne ha egy teljesértékű asztali firefox elfutna rajta. -
Chaser
legenda
-
bsh
addikt
csinált printscreent, hogy hogy játssza le a 4k jutyúbot
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #84532 üzenetére
Nem adtak hibaazonosítót mert náluk volt áramszünet,
DE az nem az Ő hibájukAmúgy meg
-
KTU
addikt
válasz Outlander #84527 üzenetére
Ne offoljá
Hibabejelentés számát kérd el.
ha ugyan az a hiba talán 3 napon belül visszatér az nem "új hibafelvétel".2 db adatbázisba rögzítem mikor telefonálok,
ez az egyik:2012 10 01 hiba azonosító 103xxx
2012 12 13 hibaazonosító 103xxxx
2012 12 31 hibaazonosító 13xxxx
2013 07 19 hibaazonosító 83xxxx
2013 09 03 hibaazonosító 101xxxx
2013 10 18 hibaazonosító119xxxxx
2014 07 14 hibaazonosító xxxx
2014 10 27 hibaazonosító xxxxx
2014 10 31 hibaazonosító xxxxx
2014 12 03 hibaazonosító 131xxx
2014 12 09 hibaazonosító 134xxx
2015 02 16 hibaazonosító áramszünet
2015 02 27 hibaazonosító 25xxxx
2015 03 09 hibaazonosító 29xxx
2015 10 05 hibaazonosító 13xxx
2016 01 21 hibaazonosító 10xxxa másik is kb ennyi darab
És tényleg csak akkor telefonálok mikor már vállalhatatlanul sz@r.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #84526 üzenetére
-
Outlander
addikt
Nálunk olyan 8-10 napja, rendszerint 18 körül elmegy a net.. de szószerint értsd... fogja magát és elmegy, gondolom a kocsmába, mert elfáradt... este 22 körül életre kell és onnantól kezdve kisebb nagyobb 1-2 perces szakadásokkal használható egészen 18-ig..
Mindennap lezárják a jegyet, mondván azzal h jó, és mikor megnézem, akkor tényleg jó is... akkor és utána valameddig..... már néztem h nem-e láma voltam és beállítottam valami házirendet, de nem.
Idén több milliárdot kaptak/kapnak bővítésre, többek között itt Kecskemétre is... nem látszik.
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #84524 üzenetére
Akkor ma verd el a zasszonyt rozsdás motorlánccal. Egy napot csak kibír így is, mondd meg neki, hogy ne hercegnősködjön, holnapra meglesz a hólánc is.
-
KTU
addikt
Zinvitel reggel annyira nyiknyikölt hogy fel kellett hívnom az ügyfélszolgákat.
Kaptam is sms-t, hogy
"invitel oldali hibát találtak"Most nemezért de hol lehet még
-
bsh
addikt
mindmegghalungk
-
KTU
addikt
Ez meg a fékezve büntetőknek
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #84515 üzenetére
igen ezt olvastam én is, de ez 5 éves poszt, lkehet azót kapni hozzá máshol is kapszulát, nem? (mondjuk nem találtam) meg a kérdés lényege az volt éppen ezek miatt, hogy más típus nem jó-e bele? például lavazza blue az totál ugyanúgy néz ki, mondjuk képról a mérete nem állapítható meg. és azt lehetne netről is rendelni.
-
DeltaPower
addikt
Má nemazé de "martello kapszulás kávéfőző"-re google találatok közt első oldalon van ez: [link]. Itt leírják hogy csak aldinál árulják mivel a saját márkája, de lehet házilag is tölteni a kapszulákat ha elfogyna vagy épp fillérb***ó módba váltasz
-
bsh
addikt
válasz forintuser #84508 üzenetére
Meleg Háttér Telefonszolgálat?
-
daninet
veterán
<Élettapasztalat>
Az ingatlanügynök a világ másik felén sem jobb ember mint otthon.
</Élettapasztalat>Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
nem tudja valaki, hogy martello kapszulás kávéfőzőbe (aldis) csak martello kapszula jó vagy más fajta is? illetve martellót csak az aldiban lehet venni, mondjuk neten nem lehet rendelni? (nem találtam, ezért lenne jó ha lenne valami kompatibilis, amit tudnék netről is rendelni.)
-
Outlander
addikt
El sem hiszem, hogy a moziban is adták, Superfast-haláli iram, egyszerűen annyira kritikán aluli, mint a másik a Hungover Games.... a kettőt összesen 20 ercig tudtam nézni... borzasztóan caar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest