Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
ÚJ TÉPÉ!!! [link]
Nem túl izom, de legalább nehéz kinyírni"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
csaszi72
senior tag
válasz csaszi72 #42097 üzenetére
Vagy low budget kategóriát de nem gagyit.
Ebből alku nyema! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #42096 üzenetére
Megtalaltam, de figyimar, adok en a telohoz simkartyat, es mar nem is kell elkerni a szamat...leegyszerusitjuk a dolgot
Ejjj csak az apja meg ne tudja!...
-
bsh
addikt
első!!!4
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
És tényleg, bár enyhén szólva se minden.... De hát ők nem nyomják a kezedbe akár holnap garantált cseregarival ...hát ilyen ez a világ, az ilyesminek felára van. Aki kivárja az esetlegesen 4-6 hetet meg beleszámolja ha esetleg nem azt kap amit kért akkor copóka és lehet PP-vel boxolni az onnan veszi. Aki meg ezeket nem akarja az megveti tőlem..elárulom optibélyt' sokat látott bayesek is ált-ban inkább tőlem veszik. Lenovos cuccokat meg szerezd be annyiért amennyiért ki vannak rakva, legtöbb bayes árnál is olcsóbb. Amúgy köszi az észrevételt, most már tudok majd aludni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #42086 üzenetére
Haljak ehen nem talalok egyetlen kepet, vagy barmit ami hasznalhato lenne.
Az elso kettohoz meg fosbukkk kell, de olyat nem tartok, ami volt eladtam!
Mindenhol csak az elozmenyek vannak, semmi eredemenyt nem talaltam, meg talaltam par csoport kepet...
Errol is Erzsike tehet, holnap felpofozom ha meglatom...
-
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #42080 üzenetére
Első !!!!
(vagy azt nem ide kell? )(amúgy meg nyald meg a könyököm ... tudhatnád, hogy Gerogina vagyok hétvégén ... érzéketlen tuskó )
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Devid_81
félisten
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #42080 üzenetére
Minek rakjam a számba a hőmérőt, ha egyszer tudom, hogy 36,5-öt fog mutatni. Vagy te mire gondolsz, cuncimókus?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #42076 üzenetére
Hagyni kellett volna lehűlni a kis meleg kezeid után, és akkor nem 47 fokot mutatott volna [link]
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #42073 üzenetére
De ne úgy mérd, hogy ánuszrózsádba dugod, lázasan, és beállsz az árnyékban, hanem a levegőt mérje.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
Ezt a gagyi bicós óráddal mérted? Mert az enyémen 68 fok van.... árnyékban valamivel kevesebb..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
george11
addikt
Epic topic kill.
Most tekertem le 40km-t bringával, és nem mértem hány fok van
-
Chaser
legenda
válasz chipi-85 #42068 üzenetére
Az nem gyenge, az egy netbug cpu Túlárazoitt a gép, ahogy a te gammer csodás is, de az legalább nem annyira Viszont a két gép közül a notesznak nagyobb az értéke, így ha 1:1-ben cserélné akkor simán, azt feldobod 70-80-ért hamarabb elviszik.
Majd dobom a számlaszámot ahová az 5k-t külddszerk: Jövő héten igyatok én is megyek. Ha kell csináltatok Blade3 pólót is
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #42069 üzenetére
...mint általában!
mod: nem találom neten a versenyt
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
senior tag
Szasztok!
Felajánlották ezt a gépet: [link] az űberatom-hájend gémer gépemért!
Szerintetek ér ennyi ez a laptop?
Elég hurka a CPU nem?
Vélemények?kösz
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #42056 üzenetére
Gratulálok!
(De nekem sincs f@szbúkom, így b+ a piáidat a blekketben! )
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
válasz Jodanovich #42060 üzenetére
2012-es hír nem 2 hónapos
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
akom
őstag
2 hónapos hír....
(#42062) Chaser
Mi értelme ennek a szavazásnak?[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Szavazzatok, nem kell facbuk hozzá.
-
WunderKinder
aktív tag
Azért kíváncsi leszek ez még hányszor kerül elő. Évente bedobja gumicsontnak a kormány, közben a háttérben meg hoznak pár olyan döntést hogy a hajunk égnek állna ha tudnánk róla.
Outlander: Akkor értünk haza, de nem voltam már kimondottan szomjas. Viszont nem én ittam koktélos pohárból a jégert.
-
Jodanovich
senior tag
Life is Short... Ride Hard!!!
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #42055 üzenetére
Mi a f@sz, te még ébren? Mikor utoljára láttalak, lecsós polóban feküdtél a füvön....
(#42056) ekrisztian
Kicsit megpörgettem "manuálisan" a számlálót, gondolom nem baj?!
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #42056 üzenetére
Én is szavaztam volna de nincs facbukom persze csak ha céééép
Gyíknak összedobunk egy papucsra?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ekrisztian
őstag
Gyíknak meg R.I.P!
Neked annyi,figyeld meg mennyi minden meg fog változni, főleg a fejfájásokra figyel,gyógyszer legyen nálad mindig,előre is beadhatod
Az meg van?
-Drágám, itt a gyógyszered a fejfájásra!
-De nem is fáj a fejem!
-Akkor dugunk![ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
Hali!
Köszönöm azoknak akik szavaztak a facenbook-on a lányomra!(Outlander láttam te is elgyengűltél és szavaztál köszi!)
És mivel beigértem a 2kört BC-ben, ha nyer a lányom,cserébe a szavazatokért, így kezdjeték szervezni a talit.
Jól beccoptam,fizethetek!Nem elég,hogy a facebookos szavazást is megnyerte,még ő lett a Kecskemét Szépe felnőtt kategória királynője
Öröm é bódóttá van.
Ja igen hétfőtől 2hétig vagyok otthon vagy szept6-tól 2hétig.
Vagy elég ha utalok a Black Cat-be? -
csaszi72
senior tag
valaki nem nyomná onlány?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
bartucc
addikt
válasz csaszi72 #42034 üzenetére
Temeg mit fórumozol? Férjhez menni ki fog?!
Outlander: tegnap felpróbáltam én is az öltönyt, éreccségizős, mit sem vesztettem akkori fényemből, simán jó még mindig. Mondjuk nálam az lenne a csoda, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
film, ajánlott
Itt meg nem gyöngén bukott a sales Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz M_o_g_y_i #42030 üzenetére
Támadás a Fehérház ellen.. ha még nem láttad..
Nem tudom, h miért , de nekem az idei győztes....
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Outlander #42026 üzenetére
No mingyá rákeresek valami hasonlóan megbízható forrásra.
Van valami "kölcsönzői ajánlat" manapság?
Film természetesen, de ne ilyen "Óriásszúnyog vs koraszülött csecsemő" legyen, hanem normális film.
Stílus jöhet bármi, talán ilyen csöpögős lányregény inkább ne.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #42025 üzenetére
De erre van a magyarnak igénye az a legjobb mikor felteszi csájna' áron, posta meg 1000-1500 értékbiztosított express külföldi küldeményként így jutalékot alig fizet, "pk" ára titta haszon, de ha készleten van valami u. olyan áron akkor csak az aukció figyelők száma szaporodik...
szerk: csaszi72: Az ilyen designokból a 8-as is bőven elég, elég döglődősek szegények. A leghitványabb flash van bennük általában. Most írtam a tagnak árulja már el a real sebességet, meg NTFS-re lehet-e formázni, mert a legtöbbet csak FAT32-re.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Chaser #42024 üzenetére
A "plug and play"-t én még lefordítottam volna a helyében. (guglival természetesen, mint ahogy a szöveg többi része is lehet)
mod: bakker a gugli fordító is ezt dobja
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #42023 üzenetére
Vakerán vedd ott olcsób!!3!!4!! vagy nem
Speed: Nagy sebességű írni és olvasni
Interfész: USB interfész, nincs meghajtó, plug and play, üzem közben cserélhető
Kitartás: 1,000,00 alkalommal újraírható;_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #42018 üzenetére
Tudtam, hogy nem iroasztal, eloszor pelenkazo asztalt akartam irni....de az meg rosszabb lett volna
...
-
-
Devid_81
félisten
válasz Chaser #42015 üzenetére
Dzsihad-dzso az igazi ZS kategorias volt, de azok kozott a jobbik fajta, szerintem.
Mindenesetre a vasember 3 ra erdems idot szentelni majd amikor mar megveheto a diszdobozos BD lemez...
Ha az animacios filmeket szereted akkor javaslom megnezesre a The Croods-ot, zsivany lett nagyon!Szerk: meg ennek lesz erdekes sztorija...remelem nem fog masfel oraig ott porogni Szandra Bula
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
Outlander
addikt
-
Chaser
legenda
Höhö Az új részt nem láttam még, a gyiájgyo2' az kurtára nem jött be, egy rakás fosch
-
-
Devid_81
félisten
Ma majdnem elejtettem a csomagot amit a boltbol vasaroltam, az volt a szerencsem, hogy nem mentem boltba...kulonben...!
...
-
Devid_81
félisten
Eladnam rohadt rossz allapoti iroasztalomat, ujra kellene festeni, majd kidobni a picsaba.
Kinek mennyit erne meg?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest