Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Az emberek furák lettek
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz God Vazzeg #88097 üzenetére
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88089 üzenetére
redmi3-at és a noteokat sokan onnan vették, van aki már rendszeresen régóta
olyan hatalmasakat nem szoktak hazudni, ha valami nincs raktáron mondják
redminél vagy notenál volt kavar, az előrendelők nem kapták meg a telót, miközben az új rendelők már a magasabb áron igen de kaptak tokot, üvegfóliát, ilyesmiket kompenzálásnak
ha kinnről veszek tőlük fogom venni én is, azt a 10$-os szállítási módot ami biztos tréfa mentes nem láttam, csak a 20$-osat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz Chaser #88088 üzenetére
no majd megtesztelem.... egy leeco/letv márkát kipróbálnék, van 2-3 gyerek itt aki ráélvezik, meg külföldi fórumokon is jókat írtak írtak.
Invitelt ne szidjad, most hogy esők voltak, ő akkor is szolgáltattak, ilíyen az elmúlt 10 évben nem volt, fejlődnek.... egyre jobban szabadul fel a sima kábeles net, ahogy haladnak a optikaival... már már szinte hibamentes pár hete... kopp-kopp...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #88086 üzenetére
de van valami csoportos baromság is, no mind1, lényeg nem drága a redmi3 pro még kupon nélkül sem
Outlander biztos nem rossz, sokan rendeltek onnan gond nélkül, sok telefon jó árban van náluk, ha gariztatni kell akkkor sem kocsogok'
eu garinál nem csájnába' kell küldeni ha gond van, hanem csak eu-ba, sokkal olcsóbb, 10$ és +1év garszerk: nálam egyből betöltött mindig
invitel?[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz trebrona #88086 üzenetére
Speemalll ez milyen?
Nekem olyan bazárinak tűnik, alapból ahogy kinéz, meg hogy több percig tölti be magát, meg az is hogy kiválasztható 1 év kínai, vagy 2 év európai gari?!
Olvasni sem olvastam róla.... a honey sem ismeri.Egy felső kategóriás Leecp b20-al kipróbálnék... az meg pont van náluk jó áron.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz Chaser #88083 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem.
vásárlásnál beírod a kuponkódot és megkapod a kedvezményt. Hol itt a macera?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
KTU
addikt
válasz daninet #88075 üzenetére
Hát jah, 200eFt-ból levonod a világbajnok áfát,
már barátságosabb.Tudom, tudom, ebből építik a kórházakat, iskolákat, stb.
ja nem, stadionokat."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
válasz daninet #88072 üzenetére
de mennyibe kerül? oké, dél korai ha minden igaz ha mi4 normál nem válik be, sztem nem bonyolítom túl, redmi3 lesz 3/32-es fpr-rel 55k körül, amire nekem kell bőven jó, kompromisszumok esznek de annyiért belefér
-
daninet
veterán
válasz Outlander #88070 üzenetére
Itt minden kasszánál lehet vele fizetni. Mármint nem a paypassal, hanem rendesen telefonnal.
Illetve az NFC matricák is nagyon jó kis cuccok. Taskerrel mindenféle cuccot be lehet állítani vele.Chasre: kinézetre mondjuk úgy átlagos az S7, kicsit már-már jellegtelen, viszont a kamera és a kijelző ami benne van, az eléggé adja Kicsit zavar a samsungos csicsás téma ami elvileg már át lett szabva, de szerencsére ezen már root nélkül is lehet segíteni, az összes launcher támogatja a CM témákat.
illetve vízállómondjuk ez a sivatag közepén kurva fontos, decemberig nem lesz eső[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz daninet #88068 üzenetére
kínai vagy dél koreai kb minden... jah az ájfon' usa, igaz nem ott rakják össze, ha arra az s7-re gondolsz ami itthon 200k-tól felfele van, nagyon nem egy kategória árban, még a mi5 csúcs verziója is sokkal olcsóbb
mi4s 3/64-es 90-92k eu-s szállítással ide, 3/16 meg 80-82k...mi4c meg még olcsóbb, de mi vonalról designban, tudásban mi4s a legjobb, az alap mi4 annyival jobb, arra minden droid és miui mehet 4,2/v5-től, utodókra csak a legfrissebb kb, az alap mi4 sem drága
nyomogattam egy samu nem tudom mit, az is valami "csúcs" telefon, hát nagyon nem győzött meg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
válasz Chaser #88047 üzenetére
most gondolkozok új telefonon, ez is szóbajött, de ennyi pénzért már nem vennék kínait. most az S7-re kacsintgatok, de mindenkinek olyan van, ez az egyetlen bajom vele
meg nincs benne NFC
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
bsh
addikt
válasz Chaser #88062 üzenetére
ahoz is kéne valami grafikus feldolgozó egység, vagy rosszul tudok valamit? a gmail kivilogtatja a ház ledjén keresztül binárisan a képrenyő tartalmát?
ez meg i3, tehát felér egy közepes i5-tel is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88059 üzenetére
de a mi4s már képeken is húderohadtjólnézki' nálam legalábbis
láttam ma a normál mi4-et, az is elég korrekt
de full üvegház és fémkeret, stereo hangszórók, nagyon megnézném azt a kis dög mi4s-t, attól független valszeg venni nem fogok mert feleslegesen drága nekem, 3'6-os 80k lenne tréfa mentes megoldással, de abból csak fehér van, nekem meg fekete kék'...80k-t még talán rááldoznék, bár leginkább nemhomártopik
-
bsh
addikt
válasz Outlander #88059 üzenetére
VargánéErdősné-féle Gmaer config. ezzel lehet például összerakósta játszani, vagy szétszedőset. vagy bújócskázósat is példul. -
Chaser
legenda
nyilvan vmilyen szinten minden telefon hasonlít egymásra mindent összegezve sztem mindenben korrekt, árban is, fpr is van rajta, de már ott a 3 gigás redmi is fprrel, 55k korul van, persze az sok mindenben butább, de brutál üzemideje van és olcsó, note1ben csak az 5,5" zavar mar, amugy le nem cserélnem semmire
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88051 üzenetére
kerámia v edzett üveg ház, fém kerettel, hangszórók alul
infraval tvt is vezérlik, nem 20 centiről, de az speciel nem érdekel
jo soc, jó gps, uzemido se rossz, bővíthető/dual, type c 3.1, fastcharge
ami nekem hiányzik a kanoc nélküli töltés
biztos van ilyen tudású, premium designos sony ilyen tudással, kérdés mennyiért
napokban nézte még egy ismerős a note1emet, ő ajfon hívő...ez gyors, minden gyári rajta en nem mokoltam, asztal effektek is,60k volt lassan két éve, 1,5 éve ua. a rom van rajta, majd most kell egy hard reset talán ennyi idő után
attol tartok az utodokkal azért macerasabb az élet ahogy látomjah és linkelni is lehet vele:d
-
Outlander
addikt
Egyébként tök gáz az egész, alul a microusb, felül a 3,5-es jack, hátul a kamera... mint az összes többinek.
Jelen esetben, ez a telefon, semmi extra... tettek rá egy infrát is, amivel 20 cm közelről, lehet irányítani 1 max két eszközt, de az sem biztos hogy pont olyan eszközöd van amit ismer.. amúgy jó hogy van rajta.
Hw nem lenne annyira gáz, de sajnos alig lenne 4g rajta, zárt rendszert futtat, ami ráadásul bughalmaz, figerprintet hátra tették, abból is egy lassút, aksija kicsi, de qc2 tud, ami most divat
"pici aksit tettünk bele, de a töltőd mindig nálad lesz, no nem azért mert hogy gyorsan merülne, no jó azért is, de sokkal inkább azért mert csak a sajátjával tudja, és csak azzal a speckó kábellel ami még nincs elterjedve."Az áráról nem is beszélve... vagy 10 másik telefon van még ami ugyanezt tudja olcsóbban... nem mellesleg jobb sw-rel.
Szóval én sem értem a hipot... olyan mesterséges mint a Oneplus-oknál.
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88048 üzenetére
a lila csajos, egy csaj már azt mondaná rá biztos, h gyönyörű élőben megnézném mindet, de nagyon eltalálták a designt meg úgy mindent, de még sehol egy tesztecske se róla itthon, kintit nem néztem
én szeretem a sz@r sáomit'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #88038 üzenetére
nem, civil "rang" nem számít ha valaki hg
orichalcos jómunkásembör' mint énmcs: 2 gigás gtx-et eddig nem láttam, ti-ből már 1 gigásat igen, nagy találmány
-
mcs
veterán
válasz Chaser #88036 üzenetére
Talán a kezdetektől fogva volt 2es a simából is. Annak idején, amikor vettem, le akartak beszélni róla, mert elég neki az 1 is, de utólag nem bántam meg, mert néhány játék ha picit is, de már túllépte azt.
Ő volt az, és Lingvinben vettem 35500ért: [link]Ti-ből adtak ki eleinte kizárólag 2eset, de újabban 1eseket is szórnak belőlük a gyártók.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
csak a simából nincs 2gb-os tudtommal, nem elég hogy a gpu is lassabb még vramból is kifuthat gyorsan
lejátszottam én már azt, mit érdemes venni és mit nemOutlander aszthazuggya' hogy dolgozott
szerk: mondtam én
szerk2: 0-0-val is lehet valaki hg, az nem attól függ több féle "típusú" hg van, van aki csak cikket ír, akár utcáról is beeshet valaki, talán volt is már rá példa
szerk3: van "civilben" jómunkásember "rangú" hg is, róla meg se mondanád hogy hg ha nem lenne a neve alatt, uo. nem normális mint sokan mások
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz daninet #88034 üzenetére
Ez a kell lesz ez most már beépült a köztudatba?
Eddig a román-szerb honba szakadt ősmagyaroknál volt csak látható.
Hirtelen most nem jut eszembe másik "kitalált" szó, amit jobban utálnék.Egyébként hogy lehet a cikkíró, házigazda rangú, alig 3 év után, szakmai 751, közösség 15-el?
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Outlander #88032 üzenetére
Háttal ülök az ajtónak a melóhelyen, ami a világ legnagyobb szopása, így kénytelen vagyok sokat dolgozni, nincs időm PH-zni
egyébként nem baj, leírom sokszor, moderátor/házigazda talán látja, elküldi az illetékesnek. Annyit nem ér az egész, hogy ez miatt bannoltassam magam modkerben
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
azt mondja el nekem valaki, miért.. de MIÉÉÉRT adnak ilyen fostos szar címeket a telefonteszteknek mobilarénán
komolytalan, idegesítő, nem vicces (kurvára nem az), szakmaiatlan (ha már folyton ezt hangsúlyozzák)válogatás:
Samsung Galaxy J1 mini DuoS - kicsi a bors és nem erős
Leagoo Shark 1 - a nagy cápa hamar megéhezik
Doogee X6 Pro - egyszer volt Budán kutyavásár?
Fly Tornado Slim - jöttömre kelet felől számítsatok
Siswoo i8 Panther - karcsú párduc éles fogakkal
Asus Zenfone Max - Zennek fele sem tréfa
Lenovo Vibe P1 - ej, ráérünk lemerülni még
Microsoft Lumia 950 - kiment a ház az ablakonnem folytatom
-
bsh
addikt
nem kaptam café Grande-t, mi lesz így?
-
daninet
veterán
válasz Outlander #88021 üzenetére
akkor te a scifire meg a fantasy-ra mozogsz, én olyanokat nézek amiben közel semmi cgi nincs
house of cards, the bridge(bron/broen), ray donovan, mr robot, luther, boardwalk empire, fargo, broadchurchezekben a képi effekten kívül nincs cgi vagy minimális.
jó minőségű cgi-s sorozatok amiket néztem:
GoT, gotham, black mirror, hannibal, vikings, black sails,Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mcs
veterán
válasz Chaser #88025 üzenetére
750 alatt sajna óriási szakadék van. Alig olcsóbb a 740 (alias 650), de szánalmasan csiga. Az alap 750 és Ti között kb. 15% difi van, amit ki lehet mérni frapsel, de játék alatt, és főleg full hdben nem annyira érzed.
Alapból is két gigásom volt, és a Grid Autosport már 1366x768ban is lazán bekajált egyet. -
Chaser
legenda
elég jártas vagyok skylake alapú történet lesz valszeg, de majd látom, már i3-nál is elég szépen kiütközik a min. fps, pentiumnál még jobban, és hiába átlag 40fps valami ha néha beugrik 20-25-re, az duuuuuulva' de nyáron max megnézek 1-2 gamet, ennyi, aztán talán majd ősszel ha volt értelmes folytatom, de igazából melóra kell majd a gép ha kell, majd akkor fejlesztem, játék nagy ritkán, nem kötnek már le, de ha akad egy értelmes majd kiderül szánok-e rá időt
750 tudom mit tud és kb termeli az áramot a kicsi, az alatt nem vennék vga-t, nem sok értelme van, alap 750-et se, a 2gb vram ennél a gpu-nál már életképes megoldás
olyasmi mint anno az amd-től az 5670 ddr5 volt, kiciocójó'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mcs
veterán
válasz Chaser #88022 üzenetére
Nem rosszak ám az újabb Pentiumok. A G3220at én is ugródeszkának vettem, és igazából mindent vitt szaggatás nélkül, amivel játszottam, bár a jelenlegi i5 4460ra váltás itt-ott keményen ráduplázott.
Nem tudom, mennyire vagy jártas a kártyák teljesítményében, de a 750 Ti alap órajelen a 660 sarkát karcolja régebbi játékokban, újabbakban pedig általában meg is előzi picivel. Elég szépen húzható is ráadásul, mert 200 Mhzet lazán rálökhetsz a gpu-ra, és a ramok is bírják alap 5400 helyett 6000 Mhzen az iramot.[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz DeltaPower #88014 üzenetére
Felkészültek a nyári dugiszezonra.
-
Chaser
legenda
ha desktop akkor minimum i5 későbbiekre nézve + majd vmikor gtx970, amd-s baromság nem de nyárra pentium is bőven elég, lesz időm utánanézek ennek a vga-nak
szerk: grandepééééé' : megjött apuciban volt egy pár klassz poén, de voltak nagyon erőltetett részek is, végét speciel jól eltalálták, 1x nézhető sztem
project x2-t várom, elvileg lesz, de biztos elqrják, azt nem lehet überelni[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz daninet #88020 üzenetére
Azokkal az a bajom hogy egy része olcsó, már én sem bírom úgy a gagyi cgi mint régen... a drágább jobb cgisek, azok meg elnyújtják fassággal a legtöbb rész...
Most úgy nem is nagyon nézek sorozatot, ftwd nézem,de inkább csak ilyen háttérzajnak, néha bele-bele pörgetve... a többi meg még ennyire sem érdekel, a 100 meg a last ship 3 évadát majd egyben megnézem, azok még úgy ahogy bejöttek.
-
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #88015 üzenetére
Latom Te is neztel filmet mostanaban.
Cloverfield Lane nem volt olyan rossz, teny a vege mar kicsit sok volt de legalabb volt benne vmi jo kis csavar.
Megjott fater, nah az egy ritka nagy szardarab volt, leragott csont 45-jere.
Will Fart-nak meg kb olyan a humora mint Seth Rogen-nek, avagy nem letezik.
Anno amikor a The Lego Movie-t neztem es eljutottam addig amikor mar benne volt fogtam fejem, hgy egy eddig jo filmet majd most ez a szineszi tehetseg mentes barom jol elcsesz...de szerencsere nem sikerult neki teljesen tonkre tenni mindent....
-
daninet
veterán
-
Outlander
addikt
Péhá "vitzes" kép ... üdv Lacccni.
-
Outlander
addikt
Aktuális filmes beszámoló.
Az Egyiptom Isteneit, ezzel jellemezném...
okádék, mocskosul tele csilivili cgi-al... amúgy nem volt rossz, de mocskosúl látvány film....
Támadás a Fehérház ellen, Londonban?!
Itt valahogy nem tudom, az első qrva jó volt, ez sem volt rossz, de itt már felesleges nagyon gagyi, már-már felröhögős cgi-al csináltak meg egyes jelenetet, illetve, míg az elsőben vicces-kemény-stb volt Vajas Gyurci, itt valahogy már egyszemélyes kommandó volt, idióta szövegekkel, film+os akció film lett, meg lehet nézni, még akár többször is, de az első után kicsit csalódás volt.
Megjegyezném, hogy végre elötték azt amit minden motoros üldözésnél el kellene, és egyáltalán nem is értem azt hogy "motoros üldözés".... gyakorlatilag végre valaki beletaposott a fékbe a motor elött, így megszűnt az üldözés.Pofázunk és végünk Miamiban... (Ride along 2)
Az első szerintem borzalmas volt, annó végig sem néztem, de ez egész jól sikerült, nem volt rossz.Cloverfield Lane 10.
Kár hogy az első 20 percben elötték azt amire jóformán az egész film épülhetett volna, és akkor egy jó thriller is lehetett volna belőle, végére meg beraktak egy klisés gagyi cgi-s részt, nem mellesleg, ááá inkább hagyjuk nem lövöm le a csattanót.... sokkal többet is kilehetett volna belőle hozni, kár volt így elrontani, az utolsó 10-15 perc meg egyesen a na hagyjuk már...A pár éve bányában rekedtek "igaz" története, jó volt... már-már majdnem beleélős... nézhető.
Gyűlölöm a szőke cocát, kerülöm a filmjeit, de akkor épp nem volt más, iszonyat szar, klisés, nem történik benne semmi, a malaccal próbálták eladni a filmet, de igazából semmi vicces nem volt benne.
Semmi extra, olyan, megnézed, mert miért ne... de kb mintha már a 5x láttad volna ugyanezt.
Szerintem nagyon jó volt, rengeteg görbetükörrel... tetszett.. vicces volt.
Zootropolis, állati nagy balhé.
A trailerben elötték a vicces részek 80%-át, amúgy nem volt rossz. nézhető.
Megjött apuci.
Nem bírtam nézni... Mark sem mentette meg a filmet, Will Ferrer "humorát" én nem bírom.[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Mindmeghaltam.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
vezetett szervízkönyv...
-
gabe_
őstag
Van valahol nyári gumi akció a városban?
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest