Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    Pörkölésről, ha már fb csoport is van rá - volt régebbi etióp zöld itthon, kétszer pörköltem egymás után, egy 9 perceset és a felmelegedés miatt a második csak 8-ig ment mert elkezdett füstölni. Ennek az etiópnak jól áll a sötétebb pörkölés, lesz tőle egy kis karaktere, kiválik a szemeken a kávéolaj. Nem tudom, hogy az mitől függ, amikor karamellszerű bevonattól fényesek a babok, lehet hogy még magasabb, rövid ideig tartó hőhatás kell hozzá, ezzel a pörkölővel ezt lehetetlen lenne megoldani. De lassan elfogy ez az etióp, úgyhogy ez volt az utolsó ilyen sötét pörkölés, az újaknak jól áll a 7 perces szín. A szomszédok nagy örömére.

Új hozzászólás Aktív témák