- gerner1
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaligula
üzenetére
pedig nem, én pavonin szocializálódtam
, az ezer éve megvan, összeszoktunk. a caravel egyébként minden szempontból könnyebben használhatóbb, kiszámíthatóbb gép egy sűrű, olajos ristrettóra, simán lehet több shotot is húzni nagy időkülönbséggel stb. ha nem gőzölsz a pavonival, fölöslegesen van elbonyolítva.ezzel együtt a shotok karaktere elég hasonló, tipikus "kiskaros " ízvilág. ha nem lenne pavoni a családban, maradna, így nekem fölösleges.
viszont rémlik, hogy valaki írt anno, hogy ha eladnám, neki szóljak először és ezt meg is ígértem, de már nem emlékszem, hogy ki volt az. anyhow, ha jelentkezik, övé az elsőbbség.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az ezer éve megvan, összeszoktunk. a caravel egyébként minden szempontból könnyebben használhatóbb, kiszámíthatóbb gép egy sűrű, olajos ristrettóra, simán lehet több shotot is húzni nagy időkülönbséggel stb. ha nem gőzölsz a pavonival, fölöslegesen van elbonyolítva.