Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Üdv mindenkinek!
Otthoni kávéfőzögetésre van két hagyományos verziós kávéfőzőm. Az egyik talán a "kotyogós" fedőnevű változat olcsó-de-gyengétfőz jellegű alfaja. A másik a kis standard ráteszed a fedelét - ráhajtod és rátekered a rögzítőt és várod míg jön minden ami a csövön kifér. Mármint van kis csövecske, amin keresztül a szabadba üríti a kávét (lehetőleg raksz alá poharat vagy mást).
Az első verziós kevesebb kávét kap egy lefőzéshez, vagy másfélszer annyi vizet és még a tömítőgyűrűje is büdös. Nem is tudtam vele mit kezdeni. Két-három adag beáldozása, masszív gumi mosás-főzés-tisztítás után se tudom eldönteni, hogy ez büdös műanyag, vagy olajszagú. A kávét elbökte, úgyhogy ez pihen.
A másik főző jó, csak lassan elbomlik a tömítő gumigyűrű és venni kellene újat. Elvileg ez és a "kotyogó" is kétszemélyes, de a gyűrű mérete eltérő. Valaki tudja mi ennek a csöves-hagyományos házi kávéfőzőnek a "hivatalos" neve? Gondoltam keresek valami boltot ahol szerezhetek újat, de csak a kotyogós főzőre találtam rahedli sok találatot, erre a típusra nem. Egy egyszerű gumikarika képe alapján meg nem ismerem fel, hogy ez jó lesz-e
Ha valaki profi a témában, akkro ossza meg az infókat!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bestbuy játékok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Állásajánlatok