Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Már bocsánat de én hogy segítsek egy vidéken található Gastroback masinával kapcsolatban, aminek fogalmam sincs mi baja és a beirasokbol megmondom őszintén a mai napig nem sikerült kihámoznom erdemi infot. Annyit tudok h nincs meg a kifolyo csőr, meg hogy nem jo a kave amit főz. Én is csak annyit tudok h ha vmi baja van a gépemnek vagy kell valami, akkor elviszem oda vagy megkerdezem tőlük. Azt amugy megkerdeztem mikor arra jartam h van-e ilyen kifolyo kulon, az egyik nem tudta fejbol, a masik szervizes szerint csak karral egyutt, az meg horror. Nekem ilyen alkatresz rendeléses tapasztalatom nincs veluk, a gepemet megcsinaltak, az mukszik, de ahhoz nem kellett anyag.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest