Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Képes vagyok, mi ezzel a probléma?
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia!