- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
betonfelhő
üzenetére
Képes vagyok, mi ezzel a probléma?
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia! 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyéni arckép OFF
- Epson nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem lesz semmi baja tőle a gépnek és nekem sem. Most már tudom, hogy bóvli, nem is veszek többet, sőt, az összes Tchibo terméket is messzire elkerülöm ezentúl. Attól, hogy vettem 80 ezerért egy kávéfőzőt, még nem fogok havi 10 rugót kávéra költeni, akkora sznob nem vagyok, inkább megkeresem a legjobb ár-érték arányú szemeskávét. Ha sznob lennék, nem 80 ezerért vettem volna Siemens gépet, hanem 300-ért Gaggiát vagy Jurát. A 80 ezres ár az automata gépek belépőszintje, ezt tartsd szem előtt. Valaki ugyanennyi pénzért hűtőt vesz, és nem átall teszkópárizsit tartani benne. Blaszfémia!