Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elfogyott a kenyai kávém, vettem szemes Davidoff Rich Aroma-t. Bűnrossz, soha ne vegyetek ilyet! Bár 100% arabica van ráírva, szerintem szárított kutyaszar vagy nem tudom. Már az illata vagy inkább szaga is bántó, olyan kőolajos-füstös-vegyianyagos, ha lefő. Ízre szinte ihatatlan, a legrosszabb kotyogós kávékat idézi fel. A kenyai kávé ehhez képest egy csoda volt, mondjuk az ára is majdnem a négyszerese volt. Jó erősen iszom most a Davidoffot, hogy minél hamarabb elfogyjon, aztán jön a következő tesztalany, a Lidl-ös Monte Santos. Nem csodálkoznék, ha ihatóbb lenne a Davidoffnál, mert annál lentebb süllyedni elég nehéz lehet. Ha majd az is elfogy, arra az esetre találtam egy boltot, ahol lehet Lavazza szemeskávékat kapni, azoktól sokat várok, őrölt kávék közül a Lavazza Qualita Rossa jött be nekem eddig a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest