- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az anyám állandóan azt bizonygatja, kávéfüggő vagyok. Amúgy úgy hallottam hogy az intenzív kávézás (természetesen erős, főzőtt és fekete
), hatására még fejfájása is lehet az embernek, legalább is az egyik tanárnőmnek már ilyen elvonási tünetei voltak délre, délutánra. Na mindegy, akkor is ezerszer inkább a kávézás, mint a cigi. Bár sokszor látom, egyesek egyszerre űzik a kettőt
.
Ja hogy köze legyen a dolognak a topikhoz, ilyen 3in1 konstrukciók közül érkezette valami újdonság mostanában kishazánkba, amit megéri kipróbálni, mert finomabb jobb mint az eddigiek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC 2 távirányító
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera + tartozékok
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hatására még fejfájása is lehet az embernek, legalább is az egyik tanárnőmnek már ilyen elvonási tünetei voltak délre, délutánra. Na mindegy, akkor is ezerszer inkább a kávézás, mint a cigi. Bár sokszor látom, egyesek egyszerre űzik a kettőt