- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Miért hagyjam, mikor ez tény? Nem személyes támadást igyekszem elkövetni ellened, vagy bárki más ellen, hanem színvonalat emelni. Ha ebből nem kérsz a te dolgod, csak közben nem lesz attól igazad, ha zajosan szidsz engem.
Attól, mert ki tudsz fogni friss pörkölést (égetést) nagyipari termékből, ez egyrészt nem általános, másrészt a minősége sem lesz jobb, csak legalább nem ősi.
Pl. az általánosan ajánlott Goriziana Grand Cru - mely az esetek döntő többségében frissen pörkölve érkezik hozzád - egyszerűen jobb, mint a Lavazza, Kimbo&friends. Gyakorlatilag ugyanazon az áron 🤷 Arabica presszó kávé, mely a fogyasztók azon döntő többségének ízleni fog, akik nem a new wave vonalra buknak és nem is kérnek belőle.
De írhatom az avx babokat is, melyek ár\értékben igazából egyedülállóak, bár én rég ittam tőlük rendszeresen. Most épp van egy kilós rendelésem, szívesen írok róluk, ha megittam és érdekel. Bár nem a 6k\kg vonal, az is igaz.
Az is bizonyára feltűnhetett (volna), hogy sosem reklámozom fancy cégek méregdrága pörköléseit ebben a csoportban, legfeljebb, ha valaki kifejezetten érdeklődik irántuk.
Azt hiszem körbejártam a témát, béke.luksa kedves @ imádom a konstruktív kritikáid. Mindig örömmel olvasom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest