Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
Nagy részével egyetértek. Noha a kezdő és amatőr azért nem ugyanaz a szint (most már hozzá kell tennem, hogy szerintem…).
Nem is az a baj, hogy nem mindenki van azonos szinten, a baj ott van, hogy amikor segítőkészen kezdődik a hozzászólás akkor a válasz élből az, hogy az már erős neki és kb nettó hülyeség.
Miközben egy alapfogalom vagy nevezzük megfelelő tudásnak épp hiányzik. Ehhez párosul az elutasító hozzáállás és a vége az, hogy mindenki hülye. Lehetne erre egy alternatíva, hogy hát ezt értem, köszi, de nekem ez túl sok - magában elmondhatja, hogy ezeknek aztán elmentek otthonról…Annak idején Koxx csinálta a kávét, kimérte előtte, kimérte utána, mérte a kifolyó mennyiséget. Néztem, hogy mit szenvedni ennyit… majd egy év múlva hasonló szituációban találtam magam. Akkortájt megmosolyogtató volt visszagondolva, hogy na ugye?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő