- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szerintem a dolgok soha nem feketék és fehérek. "Alapismeretek, alapfogalmak" nem mindenkinek azonos jelentéssel bírnak. Ennek a topic-nak a címében két szóval is bátorítják a magamfajta sötétben tapogatót: "kezdő", "amatőr". Ezek bátorítanak ám az "utcáról bejönni", ne feledjétek! Akkor is, ha tényleg a teljesen nulláról érkezünk. Akkor is, ha van egy propelleres mákdarálónk, vagy pl. a kapszulában látjuk a megoldást.
Ha innen nézed a gitárhúrt, más lesz a megvilágítása.Ha egy fórum már 8.000 hsz. felett jár, szerintem lehetetlen, hogy megmaradjon a kezdő szinten. A legnagyobb jóindulat mellett is minimum középhaladó lesz.
Én elképesztően sokat tanultam itt, pedig csak harmadik hónapja olvaslak benneteket. És látom, hogy nagyságrendileg többet hozok ki a kicikínai vacakomból, mint ha nem lennék itt. És azt is látom, hogy igen, elkapott a gépszíj, és tervezem, merre tovább... De ezzel nincs mindenki így! Sokan megállnak X vagy Y szinten. Nem baj az. Valahol én is meg fogok.
Valahol te is meg fogsz, aki ezt elolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest