- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Nos köszönöm a korábbi segítségeket.
Tegnap megérkezet a Dedica mellé a nyitott szűrőtartó kar, a gyári kosarával. Egyből ki is próbáltam egy főzést az AVX Good Morning kávéval. Pár próba után sikerült egész jó beállítást találni. 16g in 40g out 30 sec alatt. Szép crema lett, de az íze azért elég kesernyés. Megpróbálkozom még nagyobb töltettel és dúrvább őrléssel, talán ez kevés neki. Szembesültem egy új problémával viszont: Ez az adag kávé számomra "túl sok", vagy kétfelé osztom és vízzel higítom, vagy visszaállok napi 1 kávéra. a 12-14-es kosár esetleg működhet kellően kis töltettel, hogy egy szimpla presszót főzzek vele? Esetleg megvegyek az IMS 14-16-os kosarat és mindig osszam szét utólag, majd higítsam fel forróvízzel?
Szeretem a kávézás élményét, innék is napi 3-at, viszont ilyen erős kávé esetén ez nem kivitelezhető. Esetleg keressek egy gyengébb Arabicat?
Ti hogy oldjátok meg ezt a "problémát"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest