- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Hosszú várakozás után végre itt az AVX DB1 Pro. Nagyon komoly "kis" gép. 19kg volt a csomag, meg is lepődtem a súlyán. 4-et főztem eddig le vele, minden tök jól működik, csak béna vagyok még
Negyedikre már egész türhetőek a számok. A pogácsa nagyon szépen kiesik és egyben marad. A masina élőben egyszerűen csodálatosan szép.
Az elkövetkezendő időszak a gyakorlásról fog szólni és a paraméterek finomhangolásával. Szigorúan mindig csak egy dolgon variálok. pl. most próbálok egyenletesen tömöríteni és a K6-on megtalálni hogy melyik is a jó beállítás. Illetve már az elején variáltam a kávéfajtákat, hát tök más eredmény lett, egyiknél 10g folyott össz-vissz ki, a másiknál meg 70g Persze közben a tömörítést is máshogy csináltam és az örlőn is tekergettem. De úgy érzem rá fogok érezni.
Próbáltam tejhabot is csinálni, de elforrósítottam és szerintem sokáig csináltam, ezt még sokat kell gyakorolni. Főleg a szögre és a mélységre kell ráérezni. Ereje amúgy van rendesen, még talán sok is.
Csináltam egy videót is, talán a legértelmesebb főzésemről.
[kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videó stream letöltése
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest