- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
fecke78 #11287 üzenetére
Ez azért erősen demagóg... Én 150-ért használtan (csináltak rajta 5 kávét) vettem egy Barista Expresst (valamilyen mindig van eladó itthon). Őrlő is van benne, kézzel sem kell tekergetni. Kézi átalakítással lejjebb mentem 2 barral, és így már lesz.rom a nyomást.. Egyedül azt nézem hogy mérlegen 8-10gr menjen be, és 20-22gr jöjjön le ne 5 és ne is 55 mp alatt... Illetve lehet tekergetni hogy milyen finom legyen az őrlés, de ahhoz nem kell pénz hogy egy pár videót átnézzen oldalt elolvasson az ember hogy milyen állítás mit eredményez... "Gyorsba" így 3 perc alatt megvan egy kávé... El lehet merülni éppen benne ha akarok, és nézni az időt meg mindent is annak tükrében hogy milyennek érzi az ember a főzetet.
A bemelegedés: 1-2 perc után lenyom az ember őrlemény nélküli shotot és már kb meleg is (amúgy ez meg gépfüggő, 10 perc után már nekem szinte túlmelegedik, reggelizek alatta..)A víz meg ilyen ez így működik.. Igazából INNI sem az igazi az agyon-klórozott vizet szóval ezt nem is annyira értem... Vízkövesedéssel a legolcsóbb gép esetén is foglalkozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest